Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Kepec Salah mu evo deset ili koliko vec utakmica nije jednu jedinu loptu dodao kako treba. "Frajer" sa ivice 16m ili puca po golu ili gubi loptu. I to jos za vise od pola njegovih golova mu Pjanic dodao kao i danas a Dzeko mu navlaci igrace na sebe i otvara prostor. Red bi bio da koju vrati ako znam mali ljigo sta je red. Za Gervinha se je znalo da je sebican. Nainggolan nije neki ekstra asistent. Znaci Dzeko ovisi samo o Pjanicu koji ce mu dodati par lopti svakako. Vrijeme je vise da se krila odnosno krilni napadaci ukljuce sa asistencijama na Dzeku. Trebao bi on da zavede red na teren i u svlacionici. Mnogo se kurci ovaj bivsi vodonosa iz Chelsea koji je umislio da je neki igrac pa doda jednu do nijednu u 16m. Prije sto zavede red bolje ce biti. Da se ovi ne razmasu previse.
Onaj faul Dzeke je po meni cista njegova frustracija i ljutnja jer ne znaju stvoriti sanse za njega normalne. Pa i u Cityu je dobio duplo vise upotrebljivih lopti. Silva, Kolarov, Milner itd... ..
Onaj faul Dzeke je po meni cista njegova frustracija i ljutnja jer ne znaju stvoriti sanse za njega normalne. Pa i u Cityu je dobio duplo vise upotrebljivih lopti. Silva, Kolarov, Milner itd... ..
Uvijek je neko drugi kriv Dzeksonu. I u Cityu mu Aguero nije htio dodati. Mancini ga mrzio, a Spanci ignorisali zbog Negreda. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
kepec je vjerovatno najbolji igrac rome. uozbiljite se.
Samo da on bude spreman za baraz, to je sad najvaznije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Možda je to tako dogovoreno na treningu, da on i Gervinho brzo istrče kontru.Ibizevic je napisao/la:Šta glumi ovaj Salah, kao da je alfa i omega kluba, 2-3 puta ostaje na poziciji centrafora dok Džeko mora trčati po krilu nazad.

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- JackTheStripper
- Kontakt:
Konacno se je izdero na kepeca. Dzeko **** mu majku. Nek se zna ko je ko.

Ja sam mislio da neću vidjeti škrtijeg igrača od onog crva Nasrija ali evo Salah me oduševljava u tom segmentu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- DonCorleone
- Kontakt:
Moze on vrlo lako do gola ovde, jedna kontra, dobro postavljanje i moze ovde sve rijesiti.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ma kakve gluposti se ovde prospaju?? Nije dobio jedne lopte u 70 minuta... Trebo si je sam nabaciti loptu pa pogoditi... Sam pruza odlicne pasove a dobiva nesto sto na skolskom igralistu nebi mogo izkoristiti!
Ne daj nikom sine samo tako.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
A ja koliko vrisnu kad ga ovaj faulira, presjece me yebem ti krv 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nasri je bio lider Arsenala. Agurero je jedan od trojice najboljih napadaca na svijetu a i on mu je ponekad dodao. A ovaj ljigo maleni je bio vodonosa u Chelsea-u. **** bi Batistuta, Ibrahimovic, Vieri, Crespo, Schevchenko sebi dozvolili ovako nesto. Samo ga deri Dzeko **** mu mamicu. A i Pjanic bi trebao vise prestati da mu dodaje ko ga ****. Da mu nije Pjanica nebi gola dao.JonSnow je napisao/la:Ja sam mislio da neću vidjeti škrtijeg igrača od onog crva Nasrija ali evo Salah me oduševljava u tom segmentu.
-
idealna lopta. steta 
@ajax - pises gluposti. opusti se i gledaj tekmu.

@ajax - pises gluposti. opusti se i gledaj tekmu.
Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 25 okt 2015, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Nek si ti meni Edine ziv i zdrav al druze ne mozes ovo ne iskoristit
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
E sad ako neko kaze da nije korisne lopte dobio u citavoj utakmici, onda ne znam...
Ali nema veze ako pobjede.
Ali nema veze ako pobjede.
Zadnja izmjena: ZgemboAdislic, dana/u 25 okt 2015, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nista realno ne moze.Roma se od 1min brani.
- JohnCleese
- Kontakt:
Eh tako nek si izveo Pjanica, sad i Dzeku vidis da ne moze pogodit okean s broda a i da se ne povrijedi 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ko mu **** mater. Jednu loptu mu nije dodao od kad igraju zajedno. Ili je invalid pa ne zna ili je previse sebican. Najantipaticniji igrac mi je u Romi. Dugo mi niko nije bio toliko antipatican kao ovaj "igrac".Evil Genius II je napisao/la:@ajax - pises gluposti. opusti se i gledaj tekmu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 okt 2015, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.