12/17 ide to razmnozavanjepintol_TM87 je napisao/la:FSV Frankfurt vs Alen
Ide zena, dijete musko i 2 zenskih na 1 @2.4

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
12/17 ide to razmnozavanjepintol_TM87 je napisao/la:FSV Frankfurt vs Alen
sad ti valja pojacati tempo.treba toliku celjad nahraniti i obucipintol_TM87 je napisao/la:12/17 ide to razmnozavanjepintol_TM87 je napisao/la:FSV Frankfurt vs Alen
samo nek se ne klade i bit ce paravlado je napisao/la:sad ti valja pojacati tempo.treba toliku celjad nahraniti i obucipintol_TM87 je napisao/la:12/17 ide to razmnozavanjepintol_TM87 je napisao/la:FSV Frankfurt vs Alen
Ide zena, dijete musko i 2 zenskih na 1 @2.4![]()
13/18pintol_TM87 je napisao/la:Lokomotiva vs Zadar 1 @1.7
Susret Hrvatske lige u kojem se sastaju domaca ekipa Lokomotive iz Zagreba i gostiju Zadra.Igrali su prije 6 dana prvenstvenu utakmicu u kojoj je Zadar kao domacin pobjedio sa 1:0.
Mislim da je to razlog vise zasto danas tipujem na pobjedu Lokomotive jer su sasvim sigurno zeljni osvete.Inace Lokomotiva je dosad 4 puta ugostila Zadar i svaki put je uspjela da pobjedi.Zadnja njihova utakmica u Zagrebu je zavrsila sa 2:1 gdje je bio i prelaz 2/1.
Lokomotiva igra odlicno kuci i ocekujem da i 5 put kuci dobiju Zadra, nek se tradicija nastavi.
e vala za ovo ti skidam i kapu i jaknu ma i gace( samo nemoj pogresno shvatiti)pintol_TM87 je napisao/la:13/18pintol_TM87 je napisao/la:Lokomotiva vs Zadar 1 @1.7
Susret Hrvatske lige u kojem se sastaju domaca ekipa Lokomotive iz Zagreba i gostiju Zadra.Igrali su prije 6 dana prvenstvenu utakmicu u kojoj je Zadar kao domacin pobjedio sa 1:0.
Mislim da je to razlog vise zasto danas tipujem na pobjedu Lokomotive jer su sasvim sigurno zeljni osvete.Inace Lokomotiva je dosad 4 puta ugostila Zadar i svaki put je uspjela da pobjedi.Zadnja njihova utakmica u Zagrebu je zavrsila sa 2:1 gdje je bio i prelaz 2/1.
Lokomotiva igra odlicno kuci i ocekujem da i 5 put kuci dobiju Zadra, nek se tradicija nastavi.
dodje i 5+
mene uvijek idelikusa je napisao/la:Bravo pintole krenulo te,a sto je milan sigurica ?
bravo majstorepintol_TM87 je napisao/la:13/18pintol_TM87 je napisao/la:Lokomotiva vs Zadar 1 @1.7
dodje i 5+
Falcaoo je napisao/la:FSV Frankfurt-Aalen f+2 4.80 jedinica vrlo izgledna al eto ja cu probat hendikep dobar koef, moguc i toc.rez. 2-0
Paris FC-Rouen 1 2.90 Paris se bori za opstanak i treba im pobjeda dok Rouenu i ne treba bas
Sretno
U mozzartu je 1 3,45 ! PoklonHead je napisao/la:Kolika ce sutra biti kvota 1 na Borac?
bravoFalcaoo je napisao/la:Falcaoo je napisao/la:FSV Frankfurt-Aalen f+2 4.80 jedinica vrlo izgledna al eto ja cu probat hendikep dobar koef, moguc i toc.rez. 2-0
Paris FC-Rouen 1 2.90 Paris se bori za opstanak i treba im pobjeda dok Rouenu i ne treba bas
Sretno
Kafenberg 3+pintol_TM87 je napisao/la:Trinec vs Sparta
Vise od 5.5 golova @1.85
Mislim da nema sanse da ovo ne bude..
Mlada boleslava vs Trebic
Za hrabrije nek ganjaju iznenadjenje...x2 je 2.4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.