ma nema, svako svakome može klepit' bodove, jedno je šta navijači pišu, zgazit' ih, natrpat' i sično, nadam se da će struka i ekipa maximalno ozbiljno shvatit' Veleža, jer pred dva vezana gostovanja, pobjeda je pod 'must' .. a i Velež će kada tada pobjedit', zato samo jako i bez potcjenjivanjaZodiac je napisao/la:S Velezom maksimalno ozbiljno ,oni moraju ginuti za bodove jer su u jbn situaciji ,bice to teska tekma ,citavo ce haman prvenstvo biti tako ...nema lagane utakmice i laganih bodova.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Izgleda da igramo u nedjelju pola 5 .TzBulevar87 je napisao/la:I prošli put si pitao kad Sloboda igra (domaću) utakmicu... Nađi mi kada je Sloboda posljednji put domaću tekmu igrala nedjeljom ja te častim čim hoćešPasha_car_aga je napisao/la:Kad je utakmica sa Velezom, subota ili nedjelja?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Ostalo mi u sjećanju da je Efendić bio tu negdje blizu ali ne moguće da je on krivac jer ipak se momak boriOmerbavarac je napisao/la:I ko je najveci krivac odnosno ko bi bio najveci krivac da se primio gol iz te akcije?![]()
Tacno ce nam svanuti sa Skahicem.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Slusaj pametnjakovicu jedan, ako ne znas kad je, nema potrebe da odgovaras!TzBulevar87 je napisao/la:I prošli put si pitao kad Sloboda igra (domaću) utakmicu... Nađi mi kada je Sloboda posljednji put domaću tekmu igrala nedjeljom ja te častim čim hoćešPasha_car_aga je napisao/la:Kad je utakmica sa Velezom, subota ili nedjelja?
Pitao sam iz razloga sto mi je došao event na facebook, na kome piše da je tekma u nedjelju, s toga sam pitao?
Nismo igrali nikad ni petkom, pa smo prije dva ili tri kola igrali.
Kostic-Mehmedagic
Kakva dva jeb.aca na baterije! Od para Mikelini-Prodanovic nismo imali bolju half liniju. Kakva smirenost, skok igra, Kosticeve dijagonale na desno krilo, vracanje golmanu prsima,glavom. Beton!
Ivetic po mom ukusu nas 2. najbolji igrac utakmice. Jeste imao problema prvih 20min zato sto su ga opteretili I Kokot i Djelmic na njegovoj strani. Ostatak maestralno.
Stjepanovic po meni nas igrac utakmice. Uzivo se tek moze da vidi sav njegov doprinos I ucinak. Covjek je u svakoj akciji,i nasoj i protivnickoj. Dueli,pregled igre,pokrivanje terena, skok, destrukcija. Zadnji vezni iz snova.
Saric jedna od boljih predstava. Covjek jednostavno voli da se igra lopte, a zna s njom. Steta sto ona lopta za Ahmeta u drugom bi za atom jaca nego je trebala.
Imam osjecaj da se u Miljanu krije brutalan potencijal i vjerujem da je Husref lik koji to moze isklesati.
Ostali standardno uz cinjenicu da je Ahmetovic jednostavno nezadrziv. Bar 5-6 cistih faulova nije svirano na njemu. Klasa za ovu ligu.
Sudjenje je bilo 70-30 za domacine. Tomislav je odlican sudac I samo takvi i mogu da odsude 90min sa dvostrukim arsinom. Ovo je jednostavno bila direktiva,Ali Sloboda je trenutno jaca od Zelje i sa sudijom na grbaci.
Sve u svemu, TOP
Ivetic po mom ukusu nas 2. najbolji igrac utakmice. Jeste imao problema prvih 20min zato sto su ga opteretili I Kokot i Djelmic na njegovoj strani. Ostatak maestralno.
Stjepanovic po meni nas igrac utakmice. Uzivo se tek moze da vidi sav njegov doprinos I ucinak. Covjek je u svakoj akciji,i nasoj i protivnickoj. Dueli,pregled igre,pokrivanje terena, skok, destrukcija. Zadnji vezni iz snova.
Saric jedna od boljih predstava. Covjek jednostavno voli da se igra lopte, a zna s njom. Steta sto ona lopta za Ahmeta u drugom bi za atom jaca nego je trebala.
Imam osjecaj da se u Miljanu krije brutalan potencijal i vjerujem da je Husref lik koji to moze isklesati.
Ostali standardno uz cinjenicu da je Ahmetovic jednostavno nezadrziv. Bar 5-6 cistih faulova nije svirano na njemu. Klasa za ovu ligu.
Sudjenje je bilo 70-30 za domacine. Tomislav je odlican sudac I samo takvi i mogu da odsude 90min sa dvostrukim arsinom. Ovo je jednostavno bila direktiva,Ali Sloboda je trenutno jaca od Zelje i sa sudijom na grbaci.
Sve u svemu, TOP
tuzlanska Sloboda
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Nedjelja? Zbog čega bi igrali u nedjelju? Da nisu oni atletski susreti u subotu na Tušnju?Zodiac je napisao/la:Izgleda da igramo u nedjelju pola 5 .TzBulevar87 je napisao/la:I prošli put si pitao kad Sloboda igra (domaću) utakmicu... Nađi mi kada je Sloboda posljednji put domaću tekmu igrala nedjeljom ja te častim čim hoćešPasha_car_aga je napisao/la:Kad je utakmica sa Velezom, subota ili nedjelja?
075
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nama treba jedan Amer Bekic da dobijemo malo vise opcija za gol jer nam jedan covjek zabija samo. Kako vidim u Sarajevu ne igra, a ugovor istice na kraju sezone..
Grbavica zavrsena, slijedi Velez i naravno pobjeda 
U nedjelju je utakmica 100 % uz direktan prijenos na BHT 1, ovo je odlicno za mene s obzirom da imam svadbu u subotu
U nedjelju je utakmica 100 % uz direktan prijenos na BHT 1, ovo je odlicno za mene s obzirom da imam svadbu u subotu
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 09 sep 2015, 23:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Cini mi se da je ta atletika 15 -og
,a bio je red da igramo nedjeljom
,ocekujem 3000+ . 
A sjeme uzela od Gospave iz Podorasja kod Srebrenika. Pokoj joj dusisolinas je napisao/la:Posusila se buranija kod radojke.Brane je napisao/la:O cemu je rijec? Ne kontam. Sta je bilo u Trebinju?sloboda72 je napisao/la:"Nema brata dok ne rodi majka, to u Trebinju zna kuća svaka", poručili su navijači Slobode.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/fukare-s ... nja/171180
Steta,zena 300 pritki pobola i posijala,zali boze truda.
tuzlanska Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa bolje nam je nedjelja ba, dan odmora vise.. Valja nam bunker probijat, nervirat se oko 16 i trosit energiju
NKMramor je napisao/la:![]()
![]()
Hvala ti od srca Predsjedniče Husiću.
Ja volim FK Tuzla City
- FranckRibery
- Kontakt:
Hoce nam svanuti sa skahom nema sta, ali realno nije Efe lose uopste odigrao danas. Ono mu je bio jedini kiks, sreca nije nas kostao, ispravio se kad je odbranio sut kokota poslije tog.Omerbavarac je napisao/la:I ko je najveci krivac odnosno ko bi bio najveci krivac da se primio gol iz te akcije?![]()
konačno tekma na TV, hvala bogu pa se ne mora na Tušanj
Pirija kriv za situaciju 1000%,kreno pa zasto,pa opet kreno bez upozorenja nasem igracu da i on ide na loptu.Covjek se spremo da mu vrati glavom,okrenut ledjima(mislim)nije mogo vidit piriju.Barem je tako na terenu izgledalo,valjda golman treba upozorit svog igraca da istrcava.FranckRibery je napisao/la:Hoce nam svanuti sa skahom nema sta, ali realno nije Efe lose uopste odigrao danas. Ono mu je bio jedini kiks, sreca nije nas kostao, ispravio se kad je odbranio sut kokota poslije tog.Omerbavarac je napisao/la:I ko je najveci krivac odnosno ko bi bio najveci krivac da se primio gol iz te akcije?![]()
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Cekaj podsjeti me ko je nama kriv sto nismo mogli dobiti raspalu Slaviju sa bar 0:1. Ne volim ih ni ja ali sto bi igrali za nas? Tada su pokazali ko su i sta su. Jedini i iskljucivi krivac za Seriju B smo mi drug moj...Omerbavarac je napisao/la:Ova parola zasluzuje svaki respect.![]()
Treba na svakom koraku podsjecati na Trebinje a za isto ce se kad tad vratiti, ovo danas je samo pocetak.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
cekaj,podsjeti ti nas ko je i gdje napisao da su oni iskljucivi krivci za nase ispadanje...i nismo mogli dobit slaviju jer smo bili raspad teski i jer smo igrali u lukavici...seljo u toj sezoni sa bezbroj pobjeda,rekorda i nizova ode u trebinje i kao izgubi tekmu od raspalog leotara.....i sto se tice te tekme u trebinju,hvala bogu imaju snimci tako da se malo prestanes pravit grbavkrmpotich je napisao/la:Cekaj podsjeti me ko je nama kriv sto nismo mogli dobiti raspalu Slaviju sa bar 0:1. Ne volim ih ni ja ali sto bi igrali za nas? Tada su pokazali ko su i sta su. Jedini i iskljucivi krivac za Seriju B smo mi drug moj...Omerbavarac je napisao/la:Ova parola zasluzuje svaki respect.![]()
Treba na svakom koraku podsjecati na Trebinje a za isto ce se kad tad vratiti, ovo danas je samo pocetak.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Omerbavarac
- Kontakt:
Slazem se da smo mi krivci za sve sto se desilo ali da smo jedini krivci to apsolutno necu da prihvatim.krmpotich je napisao/la:Cekaj podsjeti me ko je nama kriv sto nismo mogli dobiti raspalu Slaviju sa bar 0:1. Ne volim ih ni ja ali sto bi igrali za nas? Tada su pokazali ko su i sta su. Jedini i iskljucivi krivac za Seriju B smo mi drug moj...Omerbavarac je napisao/la:Ova parola zasluzuje svaki respect.![]()
U Trebinju se odigrao neregularan mec, namjesten mec i taj isti mec je ditektno uticao na to da Sloboda zavrsi u Federacijskoj ligi.
Neki ce reci da dokazem da je namjesten, ja nemam dokaze a vjerovatno nema niko dokaze, no ko god ima oci a hvala Bogu imamo ih svi mogao je vidjeti razvoj situacije.
No, recimo da nas je to ispadanje vratilo na pravi put, to ispadanje nam je dovelo danasnjeg predsjednika, velikog gospodina i covjeka koji je zasluzan za sve dobro u zadnjih nekoliko sezona.
Istinski zaljubljenik u fudbal i Slobodu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ljudi moji sto se mene tice meni je i drago sto smo ispali one godine u drugu ligu...Samo da me neko ne shvati pogresno, drago mi je zbog toga sto smo dobili covjeka koji nas je digao iz mrtvih i idalje nas dize, drago mi je zbog toga sto smo se rijesili vecine olosa koji su bili oko Slobode, a da smo ostali kojim slucajem pitanje je da li bi imali sad ovakvu upravu i ovakve igrace na raspolaganju... I danasnja parola je extra odradjena samo eto sto ce nas one 3 baklje kostati 1000 KM na sledecoj sjednici disciplinske komisije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.