ako saradjuju i igraju 3 za 3, onda je red da Kecskemeti dobije ut. i tako se spasi ispadanja. 2 - 3,40
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hordas Doboj je napisao/la:@Edohz
Gledam sa ove medjusobne omjere Khimki-Siena, 3 odigrane, 3 Siena uzelaDa se nisu pojacali ili? Jer inace ne obracam paznju na kvote vec igram na osnovu statistike. A ova utakmica bas ne obecava, iako je 1.35kvota. Mada priznajem da slabije pratim kosarku u zadnje vrijeme tj nikako...
dva najveća muljatora u hrvatskom nogometu, Mamić kojem je Lokomotiva drugi klub odnosno druga momčad dinama i Reno Sinovčić čiji je Zadar...nisu oni željni osvete kad se dogovaraju kako će završiti utakmica, hm hm što li su danas dogovorilipintol_TM87 je napisao/la:Lokomotiva vs Zadar 1 @1.7
Susret Hrvatske lige u kojem se sastaju domaca ekipa Lokomotive iz Zagreba i gostiju Zadra.Igrali su prije 6 dana prvenstvenu utakmicu u kojoj je Zadar kao domacin pobjedio sa 1:0.
Mislim da je to razlog vise zasto danas tipujem na pobjedu Lokomotive jer su sasvim sigurno zeljni osvete.Inace Lokomotiva je dosad 4 puta ugostila Zadar i svaki put je uspjela da pobjedi.Zadnja njihova utakmica u Zagrebu je zavrsila sa 2:1 gdje je bio i prelaz 2/1.
Lokomotiva igra odlicno kuci i ocekujem da i 5 put kuci dobiju Zadra, nek se tradicija nastavi.
mislim da su proslu muljali i da sada ide "vracanje" bodova...na markicu vrijedi odigrati 5+ ili 2/1zgmiky je napisao/la:dva najveća muljatora u hrvatskom nogometu...hm hm što li su danas dogovorilipintol_TM87 je napisao/la:Lokomotiva vs Zadar 1 @1.7
Susret Hrvatske lige u kojem se sastaju domaca ekipa Lokomotive iz Zagreba i gostiju Zadra.Igrali su prije 6 dana prvenstvenu utakmicu u kojoj je Zadar kao domacin pobjedio sa 1:0.
Mislim da je to razlog vise zasto danas tipujem na pobjedu Lokomotive jer su sasvim sigurno zeljni osvete.Inace Lokomotiva je dosad 4 puta ugostila Zadar i svaki put je uspjela da pobjedi.Zadnja njihova utakmica u Zagrebu je zavrsila sa 2:1 gdje je bio i prelaz 2/1.
Lokomotiva igra odlicno kuci i ocekujem da i 5 put kuci dobiju Zadra, nek se tradicija nastavi.
a trebala bi biti jedinica, problem je u tome što pitanje koliko Lokomotiva želi europu, Zadru su bodovi potrebniji, ne bi me iznenadilo da bude nerješeno ili čak da dobije Zadar i plus to što će masa ljudi igrati pobjedu domaćinapintol_TM87 je napisao/la:mislim da su proslu muljali i da sada ide "vracanje" bodova...na markicu vrijedi odigrati 5+ ili 2/1zgmiky je napisao/la:dva najveća muljatora u hrvatskom nogometu...hm hm što li su danas dogovorilipintol_TM87 je napisao/la:Lokomotiva vs Zadar 1 @1.7
Head je napisao/la:Kolika ce sutra biti kvota 1 na Borac?
na kraju ce i biti kvota 1.00Head je napisao/la:Kolika ce sutra biti kvota 1 na Borac?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.