Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sto se ne promijeni ime rijeke onda? Vazda me fasciniralo kako izjednacavate neke stvari. Shvatam da ne volite ime, vezu vas lose stvari, Široki Brijeg je najbolje ime i sve to cijenim ali zasto se onda i dalje zove rijeka tako? Poprilicno sam siguran da se ne moze za ovo kazniti jer nosi ime rijeke.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Opet mjesas kruske i jabuke. Skandiranje i vrijedjanje navijac je odredjena drugim clankom. Ovo je odredjeno člankom 73 Pravilnika. Nebitno. Necu vise o tome. Ali mislim da vam slijedi opasna kazna.TofiTofita je napisao/la:Pa vjerujem da ni savez ne zna da vama smeta ime rijeke kojom se ponosite i na potpisu je spominjete. Šta vam ne smeta? **** ime rijeke spomenuto, a vi odma o ugroženosti i majorizaciji.PERO1234 je napisao/la:Ma nevjerojatno je neznanje ovdje. Jedino to. Kakvo opravdanje. Mi smo to dobro naplatili prema odredbama Pravilnika. Ako treba nabrojati cu ih. Novcanike kazna je odmjerena pravilno kao i broj utakmica. Ali sada slijedi Vasa odgovornost po clanku 73 istog Pravilnika. Pročitaj ga. Svaki istup i eksces je odredjen, kao i sankcije, odnosno posljedice za isto. Možete li malo sa pravne strane tumačiti. Briga me za nadu kaznu. Ona je u skladu sa pravilnikom. E sad me zanima hoce li ga sad primijeniti. Budu li, ne Pise vam se dobro.Convicts1988 je napisao/la:Ma čisto traženje opravdanja i neko izjednačavanje s onim grozotama na Pecari.
Kada na Bilinom bude orilo ubi ustašu/hrvata, neka nas kazne izbacivanjem, gašenjem i zabranom korištenja imena, ja ću prvi takvu kaznu tražiti za nas.
Bezveze totalno.
Albane bas mi je drago da mozemo napokon razgovarati bez uvreda.
Sretno sutra.
Ali sa ovim stranicama se uvalili do grla, vjerujte mi.
Jedini vam je spas da nada uprava ne podalje prigovor savezu. Bude li tako mogli bi vas izbaciti i u slučaju sutrasnja pobjede nad nama. Treba sve na zelenom terenu da se odigra, ali treba i primjenjivati odredbe pravilnika, koji ima svoju svrhu.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Evo recimo jel uvreda ovo, igraci parolom htjeli reci da ce se okupati u Listici - rijeci ako osiguraju opstanak, odnosno ostanu neporazeni. Parola se moze i ovako tumaciti, jel nekog vrijedja?
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Dao vam bog svima pameti..o kakvim vi glupostima raspravljate.
Autogo celika...
Autogo celika...
Moze neko postaviti te clanke pravilnika?
Nad tobom sunce najljepše sja
Jao ljudi jeste se rijeke skacili. Rijeka se zove tako jer se oduvijek zvala. Pojam rijeke Listice i naziva grada Listica su 2 potpuno razlicite stvari. A oni su napisali da idu u Listicu,znaci ne u rijeku vec u grad. Ako su se stvarno mislili okupat u rijeci onda pardo ,nasa greska
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
nazivanje grada starim imenom je za izbacivanje iz lige, za dom spremni i pozivi na klanje kazna od 7 utakmica bez publike je puno
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Moze se tumaciti da idu u Listicu da se okupaju nakon sto budu neporazeni, jel tako?skripar96 je napisao/la:Jao ljudi jeste se rijeke skacili. Rijeka se zove tako jer se oduvijek zvala. Pojam rijeke Listice i naziva grada Listica su 2 potpuno razlicite stvari. A oni su napisali da idu u Listicu,znaci ne u rijeku vec u grad. Ako su se stvarno mislili okupat u rijeci onda pardo ,nasa greska
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Sve po pravilniku. Nama nasa kazna,vama vasa. Pravilnik je bas zato tu,da se ovakve stvari ne bi tumacile na razlicite nacinePenaltiky je napisao/la:nazivanje grada starim imenom je za izbacivanje iz lige, za dom spremni i pozivi na klanje kazna od 7 utakmica bez publike je puno
EKONNP
(2) Ako se prekršaj iz st.1. ovog člana ponovi ili se kvalificira kao teži prekršaj,pinoglavi je napisao/la:Moze neko postaviti te clanke pravilnika?
biće kažnjen:
a) igrač, zabranom igranja od tri mjeseca do jedne godine,
b) sportski radnik, zabranom vršenja funkcije od tri mjeseca do dvije
godine,
c) klub, oduzimanje od tri do 12 bodova, ili kaznom od tri do 12 negativnih
bodova.
(3) Pod težim prekršajem smatraće se, naročito ako su pri radnji izvršenja
korišćena sredstva javnog informisanja, ako je prekršaj počinjen pred utakmicu, za
vrijeme i poslije utakmice, na stadionu ili u neposrednoj blizini stadiona i slično.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
E hvala, nisi odavno...PERO1234 je napisao/la:(2) Ako se prekršaj iz st.1. ovog člana ponovi ili se kvalificira kao teži prekršaj,pinoglavi je napisao/la:Moze neko postaviti te clanke pravilnika?
biće kažnjen:
a) igrač, zabranom igranja od tri mjeseca do jedne godine,
b) sportski radnik, zabranom vršenja funkcije od tri mjeseca do dvije
godine,
c) klub, oduzimanje od tri do 12 bodova, ili kaznom od tri do 12 negativnih
bodova.
(3) Pod težim prekršajem smatraće se, naročito ako su pri radnji izvršenja
korišćena sredstva javnog informisanja, ako je prekršaj počinjen pred utakmicu, za
vrijeme i poslije utakmice, na stadionu ili u neposrednoj blizini stadiona i slično.
Nad tobom sunce najljepše sja
štaš nas kažnjavat, hazmira mi nisi normalanskripar96 je napisao/la:Sve po pravilniku. Nama nasa kazna,vama vasa. Pravilnik je bas zato tu,da se ovakve stvari ne bi tumacile na razlicite nacinePenaltiky je napisao/la:nazivanje grada starim imenom je za izbacivanje iz lige, za dom spremni i pozivi na klanje kazna od 7 utakmica bez publike je puno
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Moze,ako su se mislili kupati u jednoj od najplicih i najhladnijih rijeka u Europi uopce. Al opet ko sam ja da sudim,mozda se nema para za more.Alban je napisao/la:Moze se tumaciti da idu u Listicu da se okupaju nakon sto budu neporazeni, jel tako?skripar96 je napisao/la:Jao ljudi jeste se rijeke skacili. Rijeka se zove tako jer se oduvijek zvala. Pojam rijeke Listice i naziva grada Listica su 2 potpuno razlicite stvari. A oni su napisali da idu u Listicu,znaci ne u rijeku vec u grad. Ako su se stvarno mislili okupat u rijeci onda pardo ,nasa greska
EKONNP
Zato što se uvijek tako zvala.MortemHz je napisao/la:Sto se ne promijeni ime rijeke onda? Vazda me fasciniralo kako izjednacavate neke stvari. Shvatam da ne volite ime, vezu vas lose stvari, Široki Brijeg je najbolje ime i sve to cijenim ali zasto se onda i dalje zove rijeka tako? Poprilicno sam siguran da se ne moze za ovo kazniti jer nosi ime rijeke.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
-
- Kontakt:
Kada već laprdate o pravilniku, a isti niste postavljali za vrijeme izgovaranja Ustaških stvari, i sabotiranja himne držve da ti objasnim.PERO1234 je napisao/la: Opet mjesas kruske i jabuke. Skandiranje i vrijedjanje navijac je odredjena drugim clankom. Ovo je odredjeno člankom 73 Pravilnika. Nebitno. Necu vise o tome. Ali mislim da vam slijedi opasna kazna.
Sretno sutra.
Jedini vam je spas da nada uprava ne podalje prigovor savezu. Bude li tako mogli bi vas izbaciti i u slučaju sutrasnja pobjede nad nama. Treba sve na zelenom terenu da se odigra, ali treba i primjenjivati odredbe pravilnika, koji ima svoju svrhu.
Nogometni klub ima jedno glasilo, a to je oficijelna web stranica, i kao takva ona je registrovana u dokumentima saveza. Facebook stranica kao glasilo ne postoji (što se tiče saveza). Na fotografiji sa parolom se ne nalazi niti jedan član uprave, a niti SŠ, tako da bilo kakav pokušaj poistovjećivanja ovog slucaja sa fašizmom pada u vodu.
Opet mjesas kruske i jabuke. Skandiranje i vrijedjanje navijac je odredjena drugim clankom. Ovo je odredjeno člankom 73 Pravilnika. Nebitno. Necu vise o tome. Ali mislim da vam slijedi opasna kazna.
Sretno sutra.
Jedini vam je spas da nada uprava ne podalje prigovor savezu. Bude li tako mogli bi vas izbaciti i u slučaju sutrasnja pobjede nad nama. Treba sve na zelenom terenu da se odigra, ali treba i primjenjivati odredbe pravilnika, koji ima svoju svrhu.[/quote]
Ja sam uvijek spreman da normalno razgovaram ali necu biti ni imun kad me neko uvrijedi.
Sretno sutra.
Jedini vam je spas da nada uprava ne podalje prigovor savezu. Bude li tako mogli bi vas izbaciti i u slučaju sutrasnja pobjede nad nama. Treba sve na zelenom terenu da se odigra, ali treba i primjenjivati odredbe pravilnika, koji ima svoju svrhu.[/quote]
Ja sam uvijek spreman da normalno razgovaram ali necu biti ni imun kad me neko uvrijedi.

-
- Kontakt:
Eto čovjek je napisao gore. Vrijeđa vas naziv "Lištica", a ime rijeke vam ostalo isto, isti naziv i dan danas, i to vam je ok !? Ako je toliko taj naziv "lištica" uvredljiv za vas, zašto stoji to ime u Širokom . Stvarno ste nejasni i nedorečeni. Pričate nešto što nema nikakvog smisla i osnova, joše neke drastične kazne zahtjevate . Bilo kako bilo, sutra neka bolji pobjedi, u fer i korektno športskoj utakmici .
Ja ne mogu vjerovati da vi mislite da mi izjednacavamo ovo sa fasizmom ili necim. Ali ako se nama moglo strikno drzati pravilnika moze svima.
EKONNP
Ma šta imate objašnjavati ovom dvojici korisnika interneta u listici.
Da nema fasistickih orgijanja niko ne bi znao da postoje jer samo po tome se mogu istaći . Hvala savezu sto im je stao u kraj znaci opet mogu u zaborav
Da te volim oduvijek sam znao...
Da nema fasistickih orgijanja niko ne bi znao da postoje jer samo po tome se mogu istaći . Hvala savezu sto im je stao u kraj znaci opet mogu u zaborav
Da te volim oduvijek sam znao...
#DIVOVI
Samo ti kazem sa pravnog osnova nema tu kazne, tesko je dokazati to sto cijelo vrijeme pokusavate reci da postoji uvreda, ja mislim da je nije bilo, pogotovo sto odgovorno tvrdim da niko nije znao za ta desavanja vezano za ime grada ranije. Ja opet mislim da ce ukoliko se i dokaze tako Celik dokazati svoju velicinu i izraziti javno izvinjenje povodom ovog danas, ali zalosno je da NK SB nije izrazio zaljenje niti se ogradise nakon onog desavanja na finalu kupa iako su znali da su svijesno vrijedjali. Budimo realni.skripar96 je napisao/la:Moze,ako su se mislili kupati u jednoj od najplicih i najhladnijih rijeka u Europi uopce. Al opet ko sam ja da sudim,mozda se nema para za more.Alban je napisao/la:Moze se tumaciti da idu u Listicu da se okupaju nakon sto budu neporazeni, jel tako?skripar96 je napisao/la:Jao ljudi jeste se rijeke skacili. Rijeka se zove tako jer se oduvijek zvala. Pojam rijeke Listice i naziva grada Listica su 2 potpuno razlicite stvari. A oni su napisali da idu u Listicu,znaci ne u rijeku vec u grad. Ako su se stvarno mislili okupat u rijeci onda pardo ,nasa greska
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.