xaves je napisao/la:i jos jedna stvar, naravno da transfer nije iznosio 17 milja, negdje oko 57, tako nesto, a niko ziv ne racuna platu u ukupni transfer sto ne znaci da bi Chelseava inspekcija trebala vrsit detaljnu istragu posta

cuj 17 miliona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
xaves je napisao/la:i jos jedna stvar, naravno da transfer nije iznosio 17 milja, negdje oko 57, tako nesto, a niko ziv ne racuna platu u ukupni transfer sto ne znaci da bi Chelseava inspekcija trebala vrsit detaljnu istragu posta
Jes da si to dodo naknadno al haj da odgovorimlet3 je napisao/la:xaves je napisao/la:i jos jedna stvar, naravno da transfer nije iznosio 17 milja, negdje oko 57, tako nesto, a niko ziv ne racuna platu u ukupni transfer sto ne znaci da bi Chelseava inspekcija trebala vrsit detaljnu istragu posta
![]()
stroga istina citav post, a posebno podvuceno
cuj 17 miliona![]()
namjerno ih Rajaz loži
mislio sam da sam originalno napisao, al da vidis stanje mog racunara sve bi ti bilo jasno, a sto se tice toga, ne vidim sta ti predstavlja pojam lopoviJoseMourinho je napisao/la:Jes da si to dodo naknadno al haj da odgovorimlet3 je napisao/la:xaves je napisao/la:i jos jedna stvar, naravno da transfer nije iznosio 17 milja, negdje oko 57, tako nesto, a niko ziv ne racuna platu u ukupni transfer sto ne znaci da bi Chelseava inspekcija trebala vrsit detaljnu istragu posta
![]()
cuj 17 miliona![]()
namjerno ih Rajaz loži
Jednom lopovi, uvijek lopovi jbg tako vam je
Nije tacno. Nisi upucen, citao si vjerovatno samo naslove. Santos je dobio 17 mil eura za Neymara, nekad davno sam i postavio sliku tog ugovora ovdje na temuJoseMourinho je napisao/la:Haj majke ti sto lažeš?? Kakvih samo 17 miliona, 57 je odšteta plaćena + još toliko za platu, agenta, bonus za potpis i sl.Rajaz je napisao/la:Ne znam, nisam upratio.Donnie Darko je napisao/la:Kakav je ugovor rakitic dobio? ako je 4 godine na oko 4.5 miliona godisnje, to znaci da su ga za 1 KM doveli. Marka gore dole. Zubi brat
Vezano za Neymara, prema sudu Neymar je placen 17 miliona a sve ostalo je kamuflirana plata. Barcelona kaze 57 i to je to
Neznam sta je razlog sto si bubno da je samo 17m plaćen, dal neznanje ili sta drugo?
eki lopoviJoseMourinho je napisao/la:Jes da si to dodo naknadno al haj da odgovorimlet3 je napisao/la:xaves je napisao/la:i jos jedna stvar, naravno da transfer nije iznosio 17 milja, negdje oko 57, tako nesto, a niko ziv ne racuna platu u ukupni transfer sto ne znaci da bi Chelseava inspekcija trebala vrsit detaljnu istragu posta
![]()
cuj 17 miliona![]()
namjerno ih Rajaz loži
Jednom lopovi, uvijek lopovi jbg tako vam je
Spanski sud kaze da je transfer 17 miliona a ostatak kamuflirana plata. Ja se slazem a ti olovku u ruke pa pisi zalbeJoseMourinho je napisao/la:Jest al je i ostali 40miliona odšteta nije plata
Odoh nek ti ovi tvoji jarani objasne
Pa i ja kazem 57, vrati se na proslu stranicu i uvjeriJoseMourinho je napisao/la:
1. 57M € je odšteta po barseloni koja je to objavila a valjda vi vjerujete svom klubu?
2. Kolilo ja znam sud još nije donio presudu, proces je u toku
Rajaz je napisao/la:Pa i ja kazem 57, vrati se na proslu stranicu i uvjeriJoseMourinho je napisao/la:
1. 57M € je odšteta po barseloni koja je to objavila a valjda vi vjerujete svom klubu?
2. Kolilo ja znam sud još nije donio presudu, proces je u toku
Rajaz je napisao/la:17 miliona ugovor, 40 plata za 5 godina ugovora, ukupno 57
Jel ti moramo i cale nabavljat ?JoseMourinho je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Pa i ja kazem 57, vrati se na proslu stranicu i uvjeriJoseMourinho je napisao/la:
2. Kolilo ja znam sud još nije donio presudu, proces je u tokuRajaz je napisao/la:17 miliona ugovor, 40 plata za 5 godina ugovora, ukupno 57![]()
dogovori se sam sa sobom
Halooo plata nije odšteta hejjj ba jesil normalan majke ti ili se zajebajes?? Plata nije odšteta kontas sad?Rajaz je napisao/la:Jel ti moramo i cale nabavljat ?JoseMourinho je napisao/la:Rajaz je napisao/la: Pa i ja kazem 57, vrati se na proslu stranicu i uvjeriRajaz je napisao/la:17 miliona ugovor, 40 plata za 5 godina ugovora, ukupno 57![]()
dogovori se sam sa sobom
Laku nocJoseMourinho je napisao/la:Stvarno vise snage nemam jadan ti ako je.beni transfer ne možeš skontat još imaš pristup internetu
Nema referendumaSaurman je napisao/la:Šta kaže španski sud.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.