Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Kako vi ljudi samo tako popljujete ekipu zbog nekoh tamk kvazi superkupa koji se igra reda radi, samo zbog neke nazivamo to promocije Seria A. Nisam kontao ni igrace sto se onoliko raduju.
Iz ove tekme se izvlace dvije stvari koje smo znali i to odavno :
1. ili da se sto prije oporavi Caceres ili Barzagli ili odmah sada traziti stopera pa makar na ljeto dosao. Katastrofa su ova dvojica nazad, mrsko mi pojedinacno objasnjavati ali oni su meni katastrofa.
2. vrlo jednostavno, prijeko nam je potreban brz igrac koji moze igrati odmah u prvih 11, nije me briga ko ali nam je potreban, i mozda je to prioritet zimskog prijelaznog roka
Sve u svemu, sjajna polusezona, prvi u Seria A i 1/8 finala LP, ja vise nisam
ni trazio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Iz ove tekme se izvlace dvije stvari koje smo znali i to odavno :
1. ili da se sto prije oporavi Caceres ili Barzagli ili odmah sada traziti stopera pa makar na ljeto dosao. Katastrofa su ova dvojica nazad, mrsko mi pojedinacno objasnjavati ali oni su meni katastrofa.
2. vrlo jednostavno, prijeko nam je potreban brz igrac koji moze igrati odmah u prvih 11, nije me briga ko ali nam je potreban, i mozda je to prioritet zimskog prijelaznog roka
Sve u svemu, sjajna polusezona, prvi u Seria A i 1/8 finala LP, ja vise nisam
ni trazio.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Da je Caceres tu, sve bi bilo lakše.
Momak je do povrede bio naš najbolji štoper a tako bi i nastavio uvjeren sam.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Contentissimo
- Kontakt:
decka su ceste povrede omele inace bi do sada bio ako nista bar u konkurenciji 15-ak najboljih svjetskih stopera...da ne pretjeram ako kazem nesto viseSissoko je napisao/la:Da je Caceres tu, sve bi bilo lakše.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- IlCapitano
- Kontakt:
Napokon je razotkrivena i ta misterija ! Pogba Pogba
Mig !

Montoya, Rolando i trequartista.
Taj gore stao Pogbi na prst
Taj gore stao Pogbi na prst

- firefirefirely
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

http://gianlucadimarzio.com/news-cat/ju ... i-shaqiri/" onclick="window.open(this.href);return false;

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma Sacir je zavrsena stvar. Samo sam ja citao da Alegri vise zeli Snajdera mada mogu obojica, samo da pojacamo konkurenciju.
Ako se Caceres brzo oporavi, nema potrebe za dovodenjem stopera i bacanjem para, usmjeriti to na ofanzivne igrace u vezi.
Ako se Caceres brzo oporavi, nema potrebe za dovodenjem stopera i bacanjem para, usmjeriti to na ofanzivne igrace u vezi.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Saciri mladji i bolji 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- bianconeros
- Kontakt:
Ma dok ga nevidim da je officiale nevjerujem u to
..
Jes dosadno bez naseg Juventusa.,,,

Jes dosadno bez naseg Juventusa.,,,
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Shaqiri je upravo ono što nedostaje ovom Juventusu, uz tog bar jednog klasnog beka.
Istina, spominju ga u kontekstu 3/4tiste iako znamo da je on krilni igrač, mada ne sumnjam da može odgovoriti upravo na svim pozicijama u napadu. Igrač koji nama baš fali zbog svih njegovih karakteristika, od tehnike i brzine pa do najbitnijeg segmenta, a to je igra 1 vs.1.
Ne bih razmišljao nego išao do neke cifre do 20M jer sigurno vrijedi te pare, jedini minus bi bilo neigranje LP jer je igrao za Bayern.
Istina, igrač tipa Sneijder u ovakvoj postavci bi isto tako legao (šteta što je star), jer bi recimo Morata i Nando imali puno više lopti i puno manje vraćanja po loptu, on bi omogućavao tu sponu veze i napada.
Spominje se i Praet iz Anderlechta, veliki dragulj, ne bih imao ništa protiv.
Odbrana, nisam za Montoyu, nadam se povratku Romula i Martina koji su bolji. Samo ako bi se Montoya doveo za male pare jer je najavio odlazak - onda da.
Rolando za siću isto tako, ako već mora, on ili Chiriches iz Tottenhama su najkonkretniji.
EDIT: Njemački SKY piše da je blizu dogovor, posudba sa pravom/obavezom otkupa.
http://www.sky.de/web/cms/de/bundesliga ... ventus.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;
Istina, spominju ga u kontekstu 3/4tiste iako znamo da je on krilni igrač, mada ne sumnjam da može odgovoriti upravo na svim pozicijama u napadu. Igrač koji nama baš fali zbog svih njegovih karakteristika, od tehnike i brzine pa do najbitnijeg segmenta, a to je igra 1 vs.1.
Ne bih razmišljao nego išao do neke cifre do 20M jer sigurno vrijedi te pare, jedini minus bi bilo neigranje LP jer je igrao za Bayern.
Istina, igrač tipa Sneijder u ovakvoj postavci bi isto tako legao (šteta što je star), jer bi recimo Morata i Nando imali puno više lopti i puno manje vraćanja po loptu, on bi omogućavao tu sponu veze i napada.
Spominje se i Praet iz Anderlechta, veliki dragulj, ne bih imao ništa protiv.
Odbrana, nisam za Montoyu, nadam se povratku Romula i Martina koji su bolji. Samo ako bi se Montoya doveo za male pare jer je najavio odlazak - onda da.
Rolando za siću isto tako, ako već mora, on ili Chiriches iz Tottenhama su najkonkretniji.
EDIT: Njemački SKY piše da je blizu dogovor, posudba sa pravom/obavezom otkupa.
http://www.sky.de/web/cms/de/bundesliga ... ventus.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
- Contentissimo
- Kontakt:
Burberry46 je napisao/la:Hajde Sacire
Shaqiri on Juve "Who wouldn't like to play there? I'm a Bayern player but I wouldn't see Bianconeri as a step backward for my career"
Idemoo
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
on nam jednostavno NE SMIJE umaci ni u kom slucaju, ni pod koju cijenu..medjutim , ocekujem tu niz problema posto ga zele i pojedini timovi koji se ne boje trositi i koji nece gledati u milion...
nadam se da ponovo nece biti slucaj Alexisa, da dogovorimo navodno sa igracem i onda ponudimo kikiriki i covjek ode u englesku
mi nikad nismo imali problem da dogovorimo sa igracem, igraci hoce u Juve, svjesni su sta je Juventus, ali kad treba platiti klubu i dogovoriti sa klubom tu nastane 101 problem i obicno dodje bolji ponudjac
nadam se da ponovo nece biti slucaj Alexisa, da dogovorimo navodno sa igracem i onda ponudimo kikiriki i covjek ode u englesku
mi nikad nismo imali problem da dogovorimo sa igracem, igraci hoce u Juve, svjesni su sta je Juventus, ali kad treba platiti klubu i dogovoriti sa klubom tu nastane 101 problem i obicno dodje bolji ponudjac
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Daj Beppe završio ovaj posao
, ovdje se uzdam u Nedveda, jer mu je Šaćiri odavno bio želja, sjetimo se da ga želio u periodu kad su Eliju doveli. Ovo što se spominje je sića, 13+2 za njega se isplati dati i više.
Da je ovaj čovjek došao samo 2-3 godine ranije 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Jedva da mogu prezaliti Alexisa, al bila je to ipak druga prica od 40mil ! Saciri vrhunski igrac, bas onakav kakav nam treba i kao sto to bayern kulturno radi, pusta igraca i ne unistava mu karijeru ! Iskreno nakon svih ovih informacija koje kruze, mislim da ce ga Beppe madzionicar zavrsiti ! Ukratko, bez obzira na to sto nema pravo igranja u LP, rasteretio bih nas u ligi, imali bi novu sirinu, jednostavno on je model igraca na kojem zasnivas buducnost, na ljeto mu dodati slicno kirlo na suprotnoj strani i to je to! Mig
Leci ce vam saciri odlicno za ligu,nema dileme,iako bi vi posamarali konkurenciju i bez njega jer ste ubjedljivo najjaci tim u ligi. No,sto se tice lige prvaka tu se nece snaci,jer nije igrac za najvecih dometa 

ako dovedete shaqiria dobro ćete proci jer momak ima ogroman potencijali, ali u bayernu nije mogao doci do izrazaja, pod Juppom je dobro igrao, ali sad pod Pepom se potpuno izgubio....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.