belosevic28 je napisao/la:Ne cudi me nista vise, vidim po fb statusima, po postovima ovdje da mnogi navijaci Zeljeznicara slave bodove Listice kao da ste vi igrali umjesto njih...
Ali vasa stvar. Valjda kod vas sve bajno pa vam se moze...
Sta ima veze sto je, evo meni, drago sto je Siroki pobijedio? Uvijek navijam za njih kad igraju sa vama. Navijaci su nesto drugo, a klub kao klub nek vas uvijek nabije sa hendikepom sto se mene tice.
belosevic28 je napisao/la:Najteze je sirovini objasniti da je sekundarna. Pozz za drustvo Vaso Miskin, i sve navijace FKS koji se ''lizu'' s njima, i trce da im se dodvoravaju
GradKamena je napisao/la:Bio sam na Sirokom iako ne navijam ni za jedne ni za druge otiso sam pogledat dva konkurenta za titulu,realno utakmica je trebala bit x
Ti si neutralan a cijeli post o tome kako je sudija bio dobar ( ) , kako je nasa ekipa losa, benko los (bas na njega), kako je jesic **** trener itd. a pecara i ona livada od terena savrsenstvo fudbala... a jel...
GradKamena je napisao/la:al vas su kostali bodova Benko kojeg boli ****,trpa drine,travnike a kad treba u jacoj utakmici niđe ga,
To sto skakic pusti da te neko udara nogom u glavu i da to nije faul je ipak druga strana medalje, Benko ima 32. godine, pred transferom je i nije lud da pusti da ga mesar koji je napravio jedno 6 faulova za zuti (a dobio ga je pred kraj tekme tek) povrijedi. Igrao lose kao i cijeli nas napad jer nam ono **** nista nije sviralo.
GradKamena je napisao/la:poslje njega Jesic koji veze nema sa taktikom,nego nako celav izgleda zajeban pa glumi strogocu na igracima suspendiro pola tima
Ma ozbiljno...to sto smo mogli povesti dva puta, sto smo trebali u 50-nekoj imati igraca vise i dokrajčiti UU ŠB to nema veze... sto je ovo jedna od boljih utakmica fks U GOSTIMA PROTIV EKIPE KOJOJ SE ne sudi igranje rukom (primanje rukom) i gol to je svejedno, sto se start nad suljicem zadnjeg igraca ne svira kao crveni nego zuti ni to nema veze... dole bodove nose ekipe samo za koje se siroki NE PRIPREMI...
Suspendovano je pola tima jer igraci koje je suspendovao imaju ogromne plate a ne igraju, otvaraju se plate za bolje i jace...
[youtube][/youtube] pogledaj na 1:17 pa onda faul na suljicu pred kraj utakmice... toliko i UUŠB i sudjenju dole kada im zatreba
GradKamena je napisao/la:stavlja neko djete da igra u ovakoj utakmici gdje se ide na noz mali kad je uso pogubio se.
Mali je vec zabio dva gola i na radaru je finih ekipa... "mali" je zvijer od igraca i drago mi je da je dobio sansu da osjeti ovu atmosferu na terenu...
GradKamena je napisao/la: Na kraju Duljevic je moro dobit crveni bar jedno 7 puta se zaljeco na sudiju ko zadnja seljacina
Debilu, drugog zovi seljacinom jesi cuo? Dulja je momak za 10 koji se bori na terenu i ne trpi NEPRAVDU... tri puta ga RUKAMA namjerno zaustavljaju u prodoru i on svira faul ali nema zutog, ali je kallasiju odmah pokazao zuti a nije smio ni u snu za ono dati zuti jer je ono bilo OBOSTRANO guranje.
Duljevic je 90 minuta udaran a ovo plaćeničko smeće je to pustilo bez sankcija. sta si ocekivao da suti moozda???
Igrači UUŠB su bar 15 puta okupirali sudiju radi gluposti o udaranju sesara i one šestice u odbrani necu ni da pricam, o povlacenju krstanovica koji se vec pomirio sa zutim necu ni da pricam, pa ponovo sesar pravi faul za zuti pa opet nista....
GradKamena je napisao/la:sudija je imo greske na obe strane trebo je dat dva crvena,al je pustio da se igra jace nije imo neki veliki gresaka
koje greske protiv sirokog... samo jednu navedi... naći ćeš ,alo sutra
GradKamena je napisao/la:covjek je iso da ne zapali atmosferu da ne eksplodira stadion i jednostavno je dobro postupio.
NJEGOV POSAO NIJE DA SE BRINE O TRIBINAMA NEGO DA SUDI UTAKMICU, KADA NEKO UDARI IGRACA U PREKIDU UTAKMICE, BEZ LOPTE TO JE CRVENI KARTON I TU NEMA PRICE! A OSIGURANJE NEKA SE BRINE O TRIBINAMA I UU
GradKamena je napisao/la:
Na kraju vi morate svatit da niste najaca ekipa ,nego ste izjednaceni sa 2-3ekipe i to je to.
NARAVNO DA NISMO, ostali smo bez skoro 11 igraca (Neka smo) ali cemo na proljece biti
GradKamena je napisao/la:
Pecara Bog stadiona akustika strasna kad ides pored stadiona reko bi da ima 50 iljada na stadionu .
Pozdrav !
Da, strasna akustika kada se Ubijenom momku skandira JAVI SE
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 07 dec 2015, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
@pantelija
Nećemo biti ko neko da samo kmeči na suđenje, suđenje je bilo kao na svako derbiju, malo popusti jednom malo drugom, oni su nas pobijedili, lako smo to mogli biti mi, ali i da je ostalo 0-0 nekako bi bilo najrealnije.
Treba biti iskren pa reći taj dole stadion i općenito ta ekipa nam ne leži nikako. Ostaviti ovu utakmicu iza sebe, koliko god poraz bio bolan, i kkrenuti dalje.
hilmo je napisao/la:@pantelija
Nećemo biti ko neko da samo kmeči na suđenje, suđenje je bilo kao na svako derbiju, malo popusti jednom malo drugom, oni su nas pobijedili, lako smo to mogli biti mi, ali i da je ostalo 0-0 nekako bi bilo najrealnije.
Treba biti iskren pa reći taj dole stadion i općenito ta ekipa nam ne leži nikako. Ostaviti ovu utakmicu iza sebe, koliko god poraz bio bolan, i kkrenuti dalje.
ja se ne vadim na sudije (jbt koliki post ti nasao o sudijama), nego samo kazem da u 50-toj kada protivnik MORA dobiti crveni kod 0-0 je cisto zakidanje i rješavanje utakmice... a mi smo svakako morali i mogli bolje od ovoga, to stoji...
pogledaj njegov post i "Objektivnost" ...
Da nije objektivno da su pehar i onaj jadbubdresu lejkersa trebali dobiti crvene kartone i da prvi žuti kalasija ne da nije bio zuti/, nego nije bio ni faul....
Imaš snimak pa pogledaj a ne da pričaš u prazno
Ma pusti ti tu pricu, on je samo dosao malo da podrzi svoje kockaste protiv mudzahedina, jel tako kamenjaru?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
MCMXLVI je napisao/la:Ma pusti ti tu pricu, on je samo dosao malo da podrzi svoje kockaste protiv mudzahedina, jel tako kamenjaru?
Kad budes covjek prije svega onda mi se obrati normalno,nađi na ovom forumu dje sam ja spomeno bilo sta na nacionalnoj osnovi ja vise nikad necu rijeci napisat !