NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nebeskasila » 29 jun 2015, 23:42

Što jadno, ostalo par igrača iz prošle sezone, doći će ti par igrača, uz Janjoša, i jake pripreme, to će biti jedna od jačih ekipa.
Imamo par juniora, biće to sve dobro kad se posloži.

Problem je samo što Janjoš neće biti tu čitavo vrijeme

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 29 jun 2015, 23:53

nebeskasila je napisao/la:Što jadno, ostalo par igrača iz prošle sezone, doći će ti par igrača, uz Janjoša, i jake pripreme, to će biti jedna od jačih ekipa.
Imamo par juniora, biće to sve dobro kad se posloži.

Problem je samo što Janjoš neće biti tu čitavo vrijeme
Da izvini, nije jadno. Porasle nam ambicije, sad zelimo biti mjesto iznad nego prosle sezone. Ako ne dovedemo uskoro par igraca borit cemo se za opstanak, realno.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 30 jun 2015, 00:08

Pa tek ti je prozivka, prvi dan priprema.. Ovih dana će ti igrači tek i dolaziti.
A eto u drugim klubovima ti je sve bajno, sve funkcioniše toliko dobro, da mi nemamo nikakve šanse, svi imaju neke prosječne ekipe, pola ekipa govori da su im pojačanja igrači koji su kod nas jedva igrali, i trebamo se bojati tih ekipa.
Ti igrači su igrali dobro dok je Janjoš vadio maksimum, a svi znamo šta je Janjoš za ovu ligu.. Od običnog glupana bi napravio igrača, tako da, nemaš potrebe bojati se, sad je sve do Predsjednika i do Emdže, ako oni budu dali pare, ako se dogovore, vidjećeš da ćemo igrati i to dobro.

besko
Kontakt:

Post Postao/la besko » 30 jun 2015, 09:06

Emdžo će dati pare 100% jer su izbori iduće godine. Dajem ruku da će biti tako, samo nisam siguran kako će ovi lopovi iz uprave to popratiti. A sastav ekipe, vidjet ćemo.

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 01 jul 2015, 15:59

Ma nema od nase premijer lige nista, evo vidim mali Ani potpisao za Velez, on nam je trebao biti glavni prioritet...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 01 jul 2015, 20:54

Mirzoni89 je napisao/la:Ma nema od nase premijer lige nista, evo vidim mali Ani potpisao za Velez, on nam je trebao biti glavni prioritet...
Bili su mu ponudjeni dobri uslovi kao i Stojanovu, ali treba biti realan, logicno da ce radije igrati u PL za Velez nego ovdje.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

arabijskisupi
Kontakt:

Post Postao/la arabijskisupi » 01 jul 2015, 22:37

razgovara se i s ekremom hodžićem, međutim ima visoke uslove, ostaje dalje da se vidi kako će se odvijati, izvor radio bihać

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 01 jul 2015, 22:51

abnorme123 je napisao/la:
Mirzoni89 je napisao/la:Ma nema od nase premijer lige nista, evo vidim mali Ani potpisao za Velez, on nam je trebao biti glavni prioritet...
Bili su mu ponudjeni dobri uslovi kao i Stojanovu, ali treba biti realan, logicno da ce radije igrati u PL za Velez nego ovdje.
Ma kakav Stojanov,mozda u Prvoj ligi da i nesto pokaze,za Premijer ligu spor,masa nemoguće,od deset asistencija jednu da iskoristi.Nije nesto,ps.u drugom dijelu.A sumnjam da bi bio bolji i u Prvoj ligi.

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 01 jul 2015, 23:30

vatreni je napisao/la: Ma kakav Stojanov,mozda u Prvoj ligi da i nesto pokaze,za Premijer ligu spor,masa nemoguće,od deset asistencija jednu da iskoristi.Nije nesto,ps.u drugom dijelu.A sumnjam da bi bio bolji i u Prvoj ligi.
Ocigledno ne znas iz kojeg kluba je Stojanov dosao u Zvijezdu.
On je igrao kod nas sezonu 2013/14 i bio prvi strijelaci lige sa 18 golova(isto toliko je dao i Mujic koji je sad u Slobodi), ja stvarno ne znam sta se desavalo u Zvijezdi prosle sezone ali mi nikako nije jasan njegov los ucinak.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 jul 2015, 00:01

vatreni je napisao/la: Ma kakav Stojanov,mozda u Prvoj ligi da i nesto pokaze,za Premijer ligu spor,masa nemoguće,od deset asistencija jednu da iskoristi.Nije nesto,ps.u drugom dijelu.A sumnjam da bi bio bolji i u Prvoj ligi.
On je igrao kod nas sezonu 2013/14 i bio prvi strijelaci lige sa 18 golova(isto toliko je dao i Mujic koji je sad u Slobodi), ja stvarno ne znam sta se desavalo u Zvijezdi prosle sezone ali mi nikako nije jasan njegov los ucinak.
ma to je to igrac koji u prvoj ligi dadne 20 golova u premijer mu je plafon 10 tako da po meni stojanov je dobar, u zvijezdi je imao promasen penal i pet zicera koji su nas kostali opstanka tako da je omrazen kod nas.on gdje god ode bice prvi strijelac ekipe
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 02 jul 2015, 01:44

Kakvo je stanje kod pokazuje da nema nigdje ni jedna vijest o Jedinstvu,niko nije ispratio prozivku ni jedan Bihacki portal nije objavio ni jednu vijest.Bice ovo jako teska sezona,bojim se da cemo tesko i opstanak izborit a neki ovdje i dalje pricaju o PL.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 02 jul 2015, 13:45

Ispratila je stranica na fb, USK sport, imaš tu za prozivku i slike treninga. Stamby slikao.
Ekro neće sigurno doći ovdje, to se svake godine pregovara, čovjek je ostario i pokušava uzeti što više para, i gleda da ide bilo gdje vani još godinu i to je to od njega.
Janjoš je rekao da ne računa na juniore, tako da će nam ponovo doći 20 stranih igrača, daćemo tolike pare, i nećemo uraditi ništa. svake **** godine isto

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 02 jul 2015, 15:52

Biće ovo teška sezona kako za većinu klubova tako i za naš. Svaki lošiji plasman od 7-8 mjesta nam najvjerovatnije znači selidba u nizi rang. Očekujem da ove sezone ispada 8 klubova, a postoji mogućnost čak i 10 da ispadne (ako ispadne 6 iz Federacije iz PL). Od 6 klubova iz PL koji ispadaju najmanje će 4 biti iz Federacije, 4 ulaze iz 2.lige. Po najljepsem scenariju ove sezone ispada 7 klubova. :problem:

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 02 jul 2015, 16:00

Rafael30 je napisao/la:Biće ovo teška sezona kako za većinu klubova tako i za naš. Svaki lošiji plasman od 7-8 mjesta nam najvjerovatnije znači selidba u nizi rang. Očekujem da ove sezone ispada 8 klubova, a postoji mogućnost čak i 10 da ispadne (ako ispadne 6 iz Federacije iz PL). Od 6 klubova iz PL koji ispadaju najmanje će 4 biti iz Federacije, 4 ulaze iz 2.lige. Po najljepsem scenariju ove sezone ispada 7 klubova. :problem:
9 ekipa ispada ukoliko iz Premijer lige ispane 6 ekipa iz FBiH. Zaboravio si da šampion Prve lige FBiH postaje član Premijer lige

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 03 jul 2015, 14:04

Rafael30 je napisao/la:Biće ovo teška sezona kako za većinu klubova tako i za naš. Svaki lošiji plasman od 7-8 mjesta nam najvjerovatnije znači selidba u nizi rang. Očekujem da ove sezone ispada 8 klubova, a postoji mogućnost čak i 10 da ispadne (ako ispadne 6 iz Federacije iz PL). Od 6 klubova iz PL koji ispadaju najmanje će 4 biti iz Federacije, 4 ulaze iz 2.lige. Po najljepsem scenariju ove sezone ispada 7 klubova. :problem:
Evo da ti odmah kazem da 100% ispada Drina i Rudar od klubova iz RS.Ove godine od klubova iz federacije niko osim mozda Travnika i Mladosti nece ispasti.I ta 2 kluba su pod upitnikom jer Travnik imo ocuvanu ekipu od prosle sezone koja je igrala sasvim solidno,dok Mladost necu da komentarisem,tako da se ovdje bezveze spominju mogucnosti o ispadanju cak 10 klubova.Dovoljno je reci da je Borac pred gasenjem a da je Slaviji otislo pola tima tako da ce vise klubova ispast iz RS-a nego iz federacije.Siguran sam da za vas nema zime.Pozz iz Tuzle ... :)

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 03 jul 2015, 16:23

Zadnja izmjena: Mirzoni89, dana/u 03 jul 2015, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

BIHfAnatiC86
Kontakt:

Post Postao/la BIHfAnatiC86 » 03 jul 2015, 16:45

Slazem se da ce vise klubova iz rs-a ispasti, bit ce ovo jedna od najinteresantnijih sezona PL :D

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 03 jul 2015, 18:36

Suljo20002 je napisao/la:
Evo da ti odmah kazem da 100% ispada Drina i Rudar od klubova iz RS.Ove godine od klubova iz federacije niko osim mozda Travnika i Mladosti nece ispasti.I ta 2 kluba su pod upitnikom jer Travnik imo ocuvanu ekipu od prosle sezone koja je igrala sasvim solidno,dok Mladost necu da komentarisem,tako da se ovdje bezveze spominju mogucnosti o ispadanju cak 10 klubova.Dovoljno je reci da je Borac pred gasenjem a da je Slaviji otislo pola tima tako da ce vise klubova ispast iz RS-a nego iz federacije.Siguran sam da za vas nema zime.Pozz iz Tuzle ... :)
Eh da nije tzv. nacionalnog kljuca ;) Borac i Slavija će 100% igrati Ligu 12, +1 koji ulazi iz RS-a. Realno je da ispadnu Drina, Radnik i Rudar, i neka tri iz Federacije ( da ne navodim da se ko ne uvrijedi). Ali sam naveo i tu mogucnost da moze ispasti 9-10 klubova iz 1.lige.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 03 jul 2015, 20:58

Rafael30 je napisao/la:
Suljo20002 je napisao/la:
Eh da nije tzv. nacionalnog kljuca ;) Borac i Slavija će 100% igrati Ligu 12, +1 koji ulazi iz RS-a. Realno je da ispadnu Drina, Radnik i Rudar, i neka tri iz Federacije ( da ne navodim da se ko ne uvrijedi). Ali sam naveo i tu mogucnost da moze ispasti 9-10 klubova iz 1.lige.
Upravu si. ;) Samo umjesto Slavije stavi Radnik jer od kako im je na polusezoni stigo onaj srbin na klupu igraju ko preporođeni.Doveli su par extra igraca iz JSL a usput su i ocuvali kostur tima.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 04 jul 2015, 15:24

Znam ja dobro da je on tresao mreze tada u Prvoj ligi.Gledao sam onu ključnu utakmicu sa Slobodom kada me je pomalo razočarao obzirom kako je do tada zabijao.Očigledno je Pl.prevelik zalogaj bila za njega.Mozda nije imao volje ili sta već.Jednostavno se izvan 16.nije znao nositi sa protivničkim odbranama.Ne moze povući,nema brzine,a one visoke lopte sto su mu isle na glavu skoro svaka je zavrsavala kod protivničkih igrača.Mozda mu mi dovoljno nismo servirali boljih lopti u 16.Sve u svemu,nije za pohvalu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.