Ma kakvi, od kud togaharry_90 je napisao/la:Imal vrucine ???

Jbt danas sam se u busu vozio 15 min, a kad sam izasao nisam sebi mogao doci pola sata

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma kakvi, od kud togaharry_90 je napisao/la:Imal vrucine ???
Joj kralju gdje ces u bus,ja ljeti nikad ne ulazim u bus,jos ako je pun,ma ja danas ubio vrucinu kod nas na jezeru,sa drustvom bio,do 15:30 i kuci,sreca pa ima ova 2 jezera u centru grada.The Game je napisao/la:Ma kakvi, od kud togaharry_90 je napisao/la:Imal vrucine ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jbt danas sam se u busu vozio 15 min, a kad sam izasao nisam sebi mogao doci pola sata
Jbg jarane ja jos u skolu idem, kako cu drukcijeharry_90 je napisao/la:Joj kralju gdje ces u bus,ja ljeti nikad ne ulazim u bus,jos ako je pun,ma ja danas ubio vrucinu kod nas na jezeru,sa drustvom bio,do 15:30 i kuci,sreca pa ima ova 2 jezera u centru grada.The Game je napisao/la:Ma kakvi, od kud togaharry_90 je napisao/la:Imal vrucine ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Normalno kad su za skoro sve teroristicke aktivnosti odgovorni Arapi. To je normalno nece terorista valjda u filmu biti Francuz, Englez itd. kad isti nemaju nikakve veze sa tim.Neutral je napisao/la:Lud do bola.
Nego, jesu ovi filmovi dosadili. Uvijek Arapi teroristi. Sada gledam neki film, kaže ovaj jedan , odakle 8 zločinaca zajedno, kaže drugi, ne znam ni ja, kada se svaki drugi zove Muhamed.![]()
Prije Nijemci ili ti Nacisti bili glavni krivci uvijek sada teroristi ili Arapi. Puka slučajnost zar ne
Hajd Paja polizi mi jaja. Sta ti znas majke mi ko je terorista. De malo procitaj historiju,pa onda sta reci. Jel Bin Laden terorista?? Covjek ni ne postoji,Ameri ga izmislili da mogu tuci neduzan narod. I ti ces mi govoriti o terorizmu-Paja je napisao/la:Normalno kad su za skoro sve teroristicke aktivnosti odgovorni Arapi. To je normalno nece terorista valjda u filmu biti Francuz, Englez itd. kad isti nemaju nikakve veze sa tim.Neutral je napisao/la:Lud do bola.
Nego, jesu ovi filmovi dosadili. Uvijek Arapi teroristi. Sada gledam neki film, kaže ovaj jedan , odakle 8 zločinaca zajedno, kaže drugi, ne znam ni ja, kada se svaki drugi zove Muhamed.![]()
Prije Nijemci ili ti Nacisti bili glavni krivci uvijek sada teroristi ili Arapi. Puka slučajnost zar ne
Upeko minus u Mostaru, ne mozes izdrzati.harry_90 je napisao/la:Imal vrucine ???
Prati u onog facu od 2.20 do 2.24 hahaha... (onog crnca)majestic24 je napisao/la:Vidi sta covjek ima mekanu ruku. Hebes Raya Allena
Hehe,to mi je prvo "upalo"u oci. Covjek nemoze da vjeruje. Kako bi nas narod rekao "bleji ko tele u sarena vrata"Emir_ZENICA je napisao/la:Prati u onog facu od 2.20 do 2.24 hahaha... (onog crnca)majestic24 je napisao/la:Vidi sta covjek ima mekanu ruku. Hebes Raya Allena
haha pazi ti finte ove iz ranog doba osnovne skole koji si razred treci ili cetvrti? Ovo je previse nezrelo za petog.majestic24 je napisao/la:Hajd Paja polizi mi jaja. Sta ti znas majke mi ko je terorista. De malo procitaj historiju,pa onda sta reci. Jel Bin Laden terorista?? Covjek ni ne postoji,Ameri ga izmislili da mogu tuci neduzan narod. I ti ces mi govoriti o terorizmu-Paja je napisao/la:Normalno kad su za skoro sve teroristicke aktivnosti odgovorni Arapi. To je normalno nece terorista valjda u filmu biti Francuz, Englez itd. kad isti nemaju nikakve veze sa tim.Neutral je napisao/la:Lud do bola.
uvijek nesto pametuje, ubi covjeka u pojamT-MAC je napisao/la:ma pusti te se vi paje i njegovih evropljana
kad i nije neki coek
mi do 18-tog idemoHairlija je napisao/la:joj meraka danas skola zavrsila,konacno na zasluzeni odmor...![]()
lave moj kakva je to skolaCeMa je napisao/la:mi do 18-tog idemoHairlija je napisao/la:joj meraka danas skola zavrsila,konacno na zasluzeni odmor...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.