https://facebook.com/enisa.noelle?__user=1556602938legenda reala je napisao/la:To bi ja ipak morao provjeritiSheyi je napisao/la:Moguce je
ali dzaba ti kad nema sisa
Uzivo katastrofa jbg.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
https://facebook.com/enisa.noelle?__user=1556602938legenda reala je napisao/la:To bi ja ipak morao provjeritiSheyi je napisao/la:Moguce je
ali dzaba ti kad nema sisa
Uzivo katastrofa jbg.
I meni se desilo to, ja mislim da je nemoguće to kontrolisatitreci je napisao/la:jel zna ko kako regulisati na chatu ovo sto su mi korisnici rangirani po "kolicini" razgovora sa njima
ima nekih osoba koji mi dodju u posjetu pa ne bi da vide s kim bas pricam, ako me kontate
ocisti inbox, znaci ono delte conversation i nece ih biti,Carlo je napisao/la:I meni se desilo to, ja mislim da je nemoguće to kontrolisatitreci je napisao/la:jel zna ko kako regulisati na chatu ovo sto su mi korisnici rangirani po "kolicini" razgovora sa njima
ima nekih osoba koji mi dodju u posjetu pa ne bi da vide s kim bas pricam, ako me kontate
Zar su uveli?Znam da mi neki prijatelji stavljaju to odavno,ali oni su na intelektualnom nivou amebe.nedim1993 je napisao/la:fejsbuk uveo ove pe.derske #haštagove . yebo majku kad ove djevojčice i pe.deri počnu haštagirat, tačno će bit ko ciganska mahala
LBJ MVP je napisao/la:Zar su uveli?Znam da mi neki prijatelji stavljaju to odavno,ali oni su na intelektualnom nivou amebe.nedim1993 je napisao/la:fejsbuk uveo ove pe.derske #haštagove . yebo majku kad ove djevojčice i pe.deri počnu haštagirat, tačno će bit ko ciganska mahala
Ja sam evo 6 mjeseci bez fb-a. I odlicno mi jeNeutral je napisao/la:Već sam se navikao na life bez fb-ka. Jedini problem sada što sve moram zvati na mobitel kada se dogovara kafa ili nešto drugoSkoro niko skype ne koristi
![]()
I dalje kažem da je fb najveće zlo današnjice, nije zbog samog čovjeka i njegovog profila već zbog svakakvih komentara i grupa radi kojih imaš suicidne misle
Kako misliš ?justFlowFKZ je napisao/la:Sta vi mislite o cinjenici da za 40 godina pola vlasnika FB profila ce biti mrtvo?
tyler durden je napisao/la:Ja sam evo 6 mjeseci bez fb-a. I odlicno mi jeNeutral je napisao/la:Već sam se navikao na life bez fb-ka. Jedini problem sada što sve moram zvati na mobitel kada se dogovara kafa ili nešto drugoSkoro niko skype ne koristi
![]()
I dalje kažem da je fb najveće zlo današnjice, nije zbog samog čovjeka i njegovog profila već zbog svakakvih komentara i grupa radi kojih imaš suicidne misle![]()
Skype, mobitel i laganica
I to ce jednom morati doci na granicu istog ako me razumijesceze je napisao/la:Kako misliš ?justFlowFKZ je napisao/la:Sta vi mislite o cinjenici da za 40 godina pola vlasnika FB profila ce biti mrtvo?
Ako misliš na to da će pola ljudi koji sad imaju profile umrijeti, moraš imati na umu da će isto toliko rođenih biti
Ne razumijem šta hoćeš da kažešjustFlowFKZ je napisao/la:I to ce jednom morati doci na granicu istog ako me razumijesceze je napisao/la:Kako misliš ?justFlowFKZ je napisao/la:Sta vi mislite o cinjenici da za 40 godina pola vlasnika FB profila ce biti mrtvo?
Ako misliš na to da će pola ljudi koji sad imaju profile umrijeti, moraš imati na umu da će isto toliko rođenih biti
Sto ce po nekim istrazivanjima biti za 40 godina.
Nas dragi FB ce ubrzo postati jedno veliko groblje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.