FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 09 sep 2020, 23:01

avalPacidoroP je napisao/la:
09 sep 2020, 22:14
Za ozbiljniju predstavu večeras nam je trebao golman ko Šehić, ne ovaj sadašnji da ne budem 'pohlepan', već onaj kvalitet što je bio tada dok je igrao u Želji.
Trebao nam je još jedan fajter uz Acu kojeg svi možete pljuvati, tražiti mu mane, ali čovjek je uvijek zube na kopačku stavljao. A taj drugi bi bio Graovac.
Na desnom beku nam je trebo Memija, onaj Memija kakav js bio tek kad je debitovao.
Na lijevom beku, u veznom redu da je Dado igrao moglo se nositi. Naravno uz vrhunske partije Dade, Meše, Štile.
I falila su nam dva krilna igrača. Prava. Dialiba i Miro.
I uz maksimalan pristup Ace, Šehe, Meše,Dade, Štile, Lendre, petorice "dodanih" iz zlatnog doba njihove karijere u Želji ne bi nam garantovalo prolazak. Opet bi nam malo i sreće trebalo.
Eto toliko smo daleko od ozbiljnijeg pristupa europskim mečevima.
A posebna stvar je psihološka blokada i priča" nemoj je meni slati majke ti".. Bolje je u bunar ubaci.
Ma ne bi nj Dzeko bio los elme mi :D
=\_1921_/=

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 sep 2020, 23:02

farrys je napisao/la:
09 sep 2020, 23:00
Ma ne mozes biti u nekom velikom down-u kada ispadnes od ekipe koja je realno troduplo skuplja od tvoje. Ekipe koja na svojim plecima ima 2 grupne faze LP i 2 grupne faze EL, i pri tom se ne obrukas. Sto se tice stvari prije utakmice, to svakako. Ali mislim da se sa kondicionom spremom polako pocinjemo vracati. Psihicki okej, slomljeni jesmo, ali ne bi trebali biti pokošeni.
Ma poraz kao poraz ne. Nisu nas ni nakantali nit smo bili favoriti pa se obrukali. Vise sam mislio na ova testiranja, izolacije, probleme tamo prvi put i te stvari van zelenog terena.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 09 sep 2020, 23:10

LjoZee je napisao/la:
09 sep 2020, 23:02
farrys je napisao/la:
09 sep 2020, 23:00
Ma ne mozes biti u nekom velikom down-u kada ispadnes od ekipe koja je realno troduplo skuplja od tvoje. Ekipe koja na svojim plecima ima 2 grupne faze LP i 2 grupne faze EL, i pri tom se ne obrukas. Sto se tice stvari prije utakmice, to svakako. Ali mislim da se sa kondicionom spremom polako pocinjemo vracati. Psihicki okej, slomljeni jesmo, ali ne bi trebali biti pokošeni.
Ma poraz kao poraz ne. Nisu nas ni nakantali nit smo bili favoriti pa se obrukali. Vise sam mislio na ova testiranja, izolacije, probleme tamo prvi put i te stvari van zelenog terena.
Ma to je bilo proslo. Svima je u cilju da se vade najvise zbog sebe i svoje karijere. Sto se para tice, tu motiva slabo da ce imati. Realno stanje je realno stanje, a to je da ce Borac dobiti 3-4 komada od Rio Avea u Banjaluci, da će i Zrinjski sa onako lošom Olimpijom teško izaći na kraj, i što će pitari (možda) koliko toliko moći parirati Astani, iz razloga što igraju kući. Sve u svemu, nema nama grupne faze ni da se privatizujemo ni da se ne privatizujemo, jer nema tih investitora koji mogu ovo sivilo naše lige izvaditi na dobar kolosjek. Javi se tu poneki dobar igrač, talenat, ali nema hljeba od toga ako nemaš ostalih 10 u ekipi makar približnih njemu. Liga je go **** (malo manji nego prije), ali je svi pratimo i volimo jer smo navikli, što zbog prepucavanja, što zbog odrastanja i neke vrste vezivanja za lokalni klub.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 sep 2020, 23:11

Sve sama opravdanja,spavate li lakse kad tako napisete,stvarno pitam ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 sep 2020, 23:16

delinjo je napisao/la:
09 sep 2020, 23:11
Da, spavamo.
A ti moras nauciti razliku izmedju opravdanja i onog realnog sto se desilo. Je li trebas igracima na kicmu sjesti sad nakon svega u pola sezone jer ispali od favorita na njihovom terenu? Zamjeras taktiku, a ne razmislis koliko su igraci u datom momentu mogli pruziti na osnovu svoje spreme, snage pa i kvaliteta. Oni kad vide fizicki na sebi da ne mogu ne mozes ih puskom natjerati. Nama je Dado prebitan, ali Dado ne moze fizicki izgurati 90 minuta. Isto i ostali koji nisu mogli igrati.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 09 sep 2020, 23:17

delinjo je napisao/la:
Šta nam je činiti moj delinjo?
Kako dalje, šta promijeniti?

Fali nam brzih i spremnih igrača, fizičkih zvijeri - to automatski poteže veća finansijska ulaganja koja su trenutno u domenu naučne fantastike. Fudbal je odavno postao atletska disciplina, samo mi to još ne shvatamo. U ovoj ligi i ok donekle, ali u Evropi se nema šta tražiti sa igračima koji se hrane tako kako se hrane i sa igračima koji, mimo obaveznih treninga, ne rade na sebi. Ovaj fudbal što mi trenutno igramo je umro prije 20 godina.
Željezničar za život cijeli!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 sep 2020, 23:21

Fali svasta nesto,sposobnija uprava,novac,puno bolji igraci ....e odna cemo talasati o lopti,ovako dok ja moram gatati zna li Seha baciti aut,**** to..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 09 sep 2020, 23:22

LjoZee je napisao/la:
09 sep 2020, 23:16
delinjo je napisao/la:
Da, spavamo.
A ti moras nauciti razliku izmedju opravdanja i onog realnog sto se desilo. Je li trebas igracima na kicmu sjesti sad nakon svega u pola sezone jer ispali od favorita na njihovom terenu? Zamjeras taktiku, a ne razmislis koliko su igraci u datom momentu mogli pruziti na osnovu svoje spreme, snage pa i kvaliteta. Oni kad vide fizicki na sebi da ne mogu ne mozes ih puskom natjerati. Nama je Dado prebitan, ali Dado ne moze fizicki izgurati 90 minuta. Isto i ostali koji nisu mogli igrati.
Joj ljoze neka si mu rekao :clap: Nista Delinjo ja ti onda preporucujem da im ceku napravis kad slete i tim ih reketom sve po glavi :rol:

Nemir14
Kontakt:

Post Postao/la Nemir14 » 09 sep 2020, 23:25

Pohvalio bih Lendrića, Hajdara, pa i štopere za pristup i igru. Siniša bio sasvim solidan, ali onda na pravdi Boga prodade loptu i primamo gol iz kontre.
Mislim da ovaj Maccabi nije toliko bolji od nas i da smo imali Ikića i Dadu samo spremne za prvu postavu bili bismo bolji još 20%.
Slažem se s par forumaša, stvarno **** pristup igrača u posjedu lopte je nešto što nas je dodatno koštalo. Dobro se postavimo, ispratimo, uzmemo loptu i nakon 3 sekunde je vratimo njima, ne pokušamo da prenesemo težište igre na njihovu polovicu, da ih malo pomjerimo unazad, da im jednostavno pokažemo da ih možemo ugroziti.
Oni su bili strpljivi, imali dovoljno znanja, sreće i naše nesigurnosti da uvale 3 komada i mislim da je to maksimum koji su zaslužili da daju večeras.
Štila možda ne trči, ne ulazi u duele, ali Štili trebaju dva brza krila, jer s dva brza krila i njegovim loptama mi bi ovaj Makabi propisno namučili i ne bi nas mogli ovako smireno napadati.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 09 sep 2020, 23:25

Razumijem kad izgubimo od Mladosti, pa raja nezadovoljna, ali kad izgubiš od Makabija koji je 10 levela iznad tebe, to mi nije jasno, ovo nije FM, ovo je realnost
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 sep 2020, 23:26

Kad se pobjedjivalo na pocetku Deli je tad sve bilo perfektno, igraci top, ne moze nam niko nista ovako, onako. E sad kad je ovo sve bilo kako je bilo nijedan ne valja, amateri svi. Sredinu neku nemas, Dela.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 09 sep 2020, 23:26

delinjo je napisao/la:
09 sep 2020, 23:21
Fali svasta nesto,sposobnija uprava,novac,puno bolji igraci ....e odna cemo talasati o lopti,ovako dok ja moram gatati zna li Seha baciti aut,**** to..
100% sve si upravu ali kad krene prica investitori onda se kurcimo klasa radnicka ,nikom te nedamo itd malo smo i mi dvolicni

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 sep 2020, 23:28

jeste ja sam najveci problem,na kraju boli me **** sta vi mislite
VOLIM ZELJEZNICAR!!

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 09 sep 2020, 23:30

I ja ne znam kako će zeko dat @barbi dres kad ni on sam ga još nije ni vidio ni obuko?
Pa jesil normalan više paša moj kontaš li biti bar u rosteru??

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 sep 2020, 23:31

avalPacidoroP je napisao/la:
09 sep 2020, 23:30
I ja ne znam kako će zeko dat @barbi dres kad ni on sam ga još nije ni vidio ni obuko?
Pa jesil normalan više paša moj kontaš li biti bar u rosteru??
Ne moze on sam sebe metnuti u zapisnik :mrgreen:

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 09 sep 2020, 23:32

delinjo je napisao/la:
09 sep 2020, 23:28
Nemoj sta zamjeriti volimo te brate Ali ti kao dijete se razocaras a sve smo ovo znali ,**** tako je kako je trebamo sve uciniti da iz ovoga sto vise izvucemo i to je to.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 09 sep 2020, 23:33

delinjo je napisao/la:
09 sep 2020, 23:28
Kako to tako drugovima svojim pišeš? E moj delinjo :tralala:
Željezničar za život cijeli!

Nemir14
Kontakt:

Post Postao/la Nemir14 » 09 sep 2020, 23:34

Pa ne znam kako nikad niko od novinara ne pita, šta je sa Erminom Zecom? Je li može ili ne može, jel bolestan, povrijeđen, uvrijeđen?? Čovjek lajka, objavljuje slike za tekmu, dres mu okačen u svlačionici i dođe sastav, njega ni na klupi...
A svi kontamo Zec će biti neka prevaga, uraditi ćemo nešto sa njim...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 sep 2020, 23:35

Ma pošamaraj ovo sve Delinjo, nece oni tebe zayebavati ovdje :kafa:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 sep 2020, 23:38

Nemir14 je napisao/la:
09 sep 2020, 23:34
Pa ne znam kako nikad niko od novinara ne pita, šta je sa Erminom Zecom? Je li može ili ne može, jel bolestan, povrijeđen, uvrijeđen?? Čovjek lajka, objavljuje slike za tekmu, dres mu okačen u svlačionici i dođe sastav, njega ni na klupi...
A svi kontamo Zec će biti neka prevaga, uraditi ćemo nešto sa njim...
Precudna odluka mi je ovo sto nije stavio Zeca i Ikica na klupu. Ikic jeste bio pozitivan i sve to, ali opet ima pripreme i neke utakmice u nogama za razliku od Vrhovca. Ne daj Boze da je zatrebao stoper zbog neceg. A za Zeca ne znam stvarno. I normalno trenirao i oprema bila spremna i nista opet.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”