Odakle njemaca 1905 i 1922?tuzlak1987 je napisao/la:To Š je posljedica uvlacenja Njemcima u pakas..
Djeco u školske klupe i kanite se gledanja i slušanja Besima Spahica
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Odakle njemaca 1905 i 1922?tuzlak1987 je napisao/la:To Š je posljedica uvlacenja Njemcima u pakas..
Pa sta su Austrijanci nego Njemcibrkatasomina je napisao/la:Odakle njemaca 1905 i 1922?tuzlak1987 je napisao/la:To Š je posljedica uvlacenja Njemcima u pakas..
Djeco u školske klupe i kanite se gledanja i slušanja Besima Spahica
Nisam želio bit zlonamjeran, zaista pitam iz čiste znatiželjebrkatasomina je napisao/la:Vi mitomani mislite da ljudi postoje od 1945 ili 1995!invincible1921 je napisao/la:Moze li neko objašnjene za ovo ŠFkt me zanima iz neke moje perspektive Zrinjski je ovo stavio samo da bi ispalo da us veći hrvati
![]()
![]()
a moze bit i nije
I prije je bilo Hrvata i hrvatskoga jezika i nogometa i navijaca....nije bolan povijest sto ti je komunisti ispricase...
Š vrlo jednostavno u ono vrijeme ljudi su pričali hrvatskim jezikom u kome se sport nazivao športom. A ršd su osnovali pretežito Hrvati. Kao i Zrinjski...
Imaš historiju ili ti ga povijest pa se edikuj...
Memara je napisao/la:I željezničar...brkatasomina je napisao/la: Š vrlo jednostavno u ono vrijeme ljudi su pričali hrvatskim jezikom u kome se sport nazivao športom. A ršd su osnovali pretežito Hrvati. Kao i Zrinjski...
HŠK Zrinjskiinvincible1921 je napisao/la:Moze li neko objašnjene za ovo ŠFkt me zanima iz neke moje perspektive Zrinjski je ovo stavio samo da bi ispalo da us veći hrvati
![]()
![]()
a moze bit i nije
BEZBELI...samo se nemoj ti BIHUZURITI zbog toga...tuzlak1987 je napisao/la:To Š je posljedica uvlacenja Njemcima u pakas..
Najgori lik u povijesti forumaLakoste je napisao/la:
Evo malo sa vaše zvanicne stranice.Eisenbahner1921 je napisao/la:kako srpski bumbari kazu?Memara je napisao/la:I željezničar...brkatasomina je napisao/la: Š vrlo jednostavno u ono vrijeme ljudi su pričali hrvatskim jezikom u kome se sport nazivao športom. A ršd su osnovali pretežito Hrvati. Kao i Zrinjski...
brkatasomina je napisao/la:Prvo "Veležovo" rukovodstvo činili su:
Predsjednik
Anđelko Vlaho
Potpredsjednik
Ranko Slijepčević
Prvi sekretar
Borivoje Janjoš
Drugi sekretar
Ljubomir Basta.
Ti mjesas vjeru sa nacijom, to je tvoja greska. Prije ovoga nisu postojali Srbi i Hrvati nego Bosanci razlicite vjeroispovjesti. To je postalo preko noci i historijski niko veze nema sa Hrvatskom i Srbijom. To imas u historiji, pisanim pjesmama, znakovima na velikim objektima..svugdje, samo ne znam kako ste masovno svi pali pod taj utjecaj.
Za prvog kapitena tima izabran je Lazar Radić. Nakon osnivanja i odobrenja klupskih pravila, Velež igra prijateljske utakmice. Startovao je sa ekipom: Marko Vučijak, Ljubo Zrimšek, Savo Turanjin, Mile Pavić, Lazar Radić, Milan Rajković, Bogdan Tepšić, Ranko Slijepčević, Branko Turanjanin, Savo Medan i jedan još nepoznat čovjek iz Srbije, koji je u Mostaru tražio posao.
Nema bošnje za lijeka...
Tako i vi mislite zajedno sa bracom po krstu da je Bosna nastala 95 i da je bosanski jezik izmisljen.brkatasomina je napisao/la:Vi mitomani mislite da ljudi postoje od 1945 ili 1995!invincible1921 je napisao/la:Moze li neko objašnjene za ovo ŠFkt me zanima iz neke moje perspektive Zrinjski je ovo stavio samo da bi ispalo da us veći hrvati
![]()
![]()
a moze bit i nije
I prije je bilo Hrvata i hrvatskoga jezika i nogometa i navijaca....nije bolan povijest sto ti je komunisti ispricase...
Š vrlo jednostavno u ono vrijeme ljudi su pričali hrvatskim jezikom u kome se sport nazivao športom. A ršd su osnovali pretežito Hrvati. Kao i Zrinjski...
Tuzlanski Salmire Kaplanu (građanski borac za bošnjačka prava) ohladi malo...solinas je napisao/la:Tako i vi mislite zajedno sa bracom po krstu da je Bosna nastala 95 i da je bosanski jezik izmisljen.brkatasomina je napisao/la:Vi mitomani mislite da ljudi postoje od 1945 ili 1995!invincible1921 je napisao/la:Moze li neko objašnjene za ovo ŠFkt me zanima iz neke moje perspektive Zrinjski je ovo stavio samo da bi ispalo da us veći hrvati
![]()
![]()
a moze bit i nije
Iako je Bosna starija i od Hrvatske i od Srbije,iako je Bosanski jezik zvanicno priznat jos 1631..A Bosna stara 1000 g. kao autonomna i nezavisna.
Cemu licemjerje....Imas historiju ili ti ga povijest pa se edukuj.
Velis trajnu kantu? Bog te kakav je to materijal u pitanjuzagor1987 je napisao/la:Koliko ste grijeha zaradili pa Sarielu niste dali titulu kante godine. Covjeku treba dodijeliti trajnu kantu u trajno vlasnistvo
E jesi neki ja taman poso ukljucit i trecu stranu sa pricom o "cirilici"aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolit cu da prekinemo diskusiju koja ce nas odvesti do Boja na Kosovu. Nalazimo se na sportskom forumu i pokusajte se 'zegati' na neki drugi nacin. Takodjer da napomenem da ovdje nije niko stoka, koza, ovca i slicno.
Bravo care.kako politika tako i ovo za zivotinje.smorise.aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolit cu da prekinemo diskusiju koja ce nas odvesti do Boja na Kosovu. Nalazimo se na sportskom forumu i pokusajte se 'zegati' na neki drugi nacin. Takodjer da napomenem da ovdje nije niko stoka, koza, ovca i slicno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.