FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 24 jun 2011, 16:00

Mislim da je doslo vrijeme da i mi u prelazom rokuKUPIMOigraca. A ne svaki put ko Dundo Maroje!
I opet iznova 'pita od govana','kilavo','neki igraci su limitirani' i sl.

Vjerujem...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 24 jun 2011, 16:05

Kako sam SLOBODAŠ ,a neko je rekao za Jaganjca.Meni kako se čini već ste dobili jednog od najtalentovanijih iz našeg kluba-malog Borogovca plus ljevak-polivalenta.Kako sam pratio momak je u zadnje vrijeme igrao lijevog bočnog,a može da igra gdje god Amar želi i toliko je disciplinovan da sve od sebe daje pa i kad bi golman bio.Zlatna je generacija ,bio kapiten Husejnoviću i naš glavni igrač.Ako tome dodam da je bio proglašen za najboljeg igrača,strijelca i asistenta zar vam treba još nešto.Jedino što mi je žao što se vratio iz Njemačke u našu ligu ,a tamo je već izuzetno dobro igro i mogao je otići daleko.Želio bi da mu se posreći u Želji jer momak stvarno to i zaslužuje.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 24 jun 2011, 16:06

Mumine daj nam izvor za tog Dundu Maroja, gdje je igrao prije, na kojoj poziciji i to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 24 jun 2011, 16:10

Avanes je napisao/la:Mumine daj nam izvor za tog Dundu Maroja, gdje je igrao prije, na kojoj poziciji i to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ofanzivni vezni :lol:

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 24 jun 2011, 16:16

mavi je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Mumine daj nam izvor za tog Dundu Maroja, gdje je igrao prije, na kojoj poziciji i to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Može i lijevog veznog i lijevog beka igrati ;)
G R B A V I C A 2

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 24 jun 2011, 16:21

Imamo 2 dobra desna beka(markovic i b.colic) i jos e.colica, a lijevog ni na mapi, neznam da li ko od ove trojice moze odigrat lijevog beka

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 24 jun 2011, 16:22

Baby je napisao/la:
mavi je napisao/la:
Može i lijevog veznog i lijevog beka igrati ;)
Ja sam ga gledao na poziciji centarfora. Dobar, brz i veoma okretan :lol: :lol: :lol:
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 24 jun 2011, 16:23

Admiral_TM87 je napisao/la:Imamo 2 dobra desna beka(markovic i b.colic) i jos e.colica, a lijevog ni na mapi, neznam da li ko od ove trojice moze odigrat lijevog beka
I Kenjić i Borogovac su ljevaci, s tim ako dođe Ješe, Nyema bi mogao igrati lijevog beka.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 24 jun 2011, 16:30

Ne tako davno, prije neke tri godine, post jednog forumaša s drugog foruma, evo kakva je situacija bila

''
Predlažem slijedeći sastav za tekmu sa Posušjem :D

1. Umjesto Šehića da postavimo drvo :-D Možda ga šta pogodi
2. s tim da imamo fantastičnu konkurenciju na desnom beku,predlažem da neko sa tribine siđe da igra.Možda prođe koji put
3. znam ja momka, odlično igra :skoljka:
4. Kerla
5. Bajić
6. Cocalić je čini mi se bio mnogo sigurniji kao zadnji vezni
7. Bučan :roll: al da mu neko doda loptu i da nauči da centrira
8. Bekrić, bar zna da potrči i šutne loptu
9. Rovčanin
10. :roll: Ne treba nam :roll: nakon Štilića, brukaju se bezveze
11.Šešlija, još da nauči da postigne gol iz četvrte šanse, bio bih zahvalan

Pelak nije u konkurenciji, nervira me i nespreman je :run:

Eto, ne fali nam previše igrača :skoljka: Samo nam fale golman, dva beka, play :skoljka: Malo skok igre, kombinatorike i da nauče da koriste šanse :D''

http://i33.tinypic.com/e037o1.jpg

I sad vi kukajte kako nam ne valjaju pojačanja i slično...

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 24 jun 2011, 16:39

Omar500 je napisao/la:Ne tako davno, prije neke tri godine, post jednog forumaša s drugog foruma, evo kakva je situacija bila

''
Predlažem slijedeći sastav za tekmu sa Posušjem :D

1. Umjesto Šehića da postavimo drvo :-D Možda ga šta pogodi
2. s tim da imamo fantastičnu konkurenciju na desnom beku,predlažem da neko sa tribine siđe da igra.Možda prođe koji put
3. znam ja momka, odlično igra :skoljka:
4. Kerla
5. Bajić
6. Cocalić je čini mi se bio mnogo sigurniji kao zadnji vezni
7. Bučan :roll: al da mu neko doda loptu i da nauči da centrira
8. Bekrić, bar zna da potrči i šutne loptu
9. Rovčanin
10. :roll: Ne treba nam :roll: nakon Štilića, brukaju se bezveze
11.Šešlija, još da nauči da postigne gol iz četvrte šanse, bio bih zahvalan

Pelak nije u konkurenciji, nervira me i nespreman je :run:

Eto, ne fali nam previše igrača :skoljka: Samo nam fale golman, dva beka, play :skoljka: Malo skok igre, kombinatorike i da nauče da koriste šanse :D''

http://i33.tinypic.com/e037o1.jpg

I sad vi kukajte kako nam ne valjaju pojačanja i slično...
pa kukaju oni sto su pokupili prnje sa tribine prvom prilikom kad je klub bio u krizi , i sad da se ne daj boze dodje u takvu situaciju oni bi prvi prestali da kukaju i otisli bi opet sa pricom da ih ne interesuje nasa liga , najgore sto mi koji smo prosle one godine patnje najmanje ovdje kukamo jer smo svjesnih pomaka koji su spori i ne toliko veliki ali su znacajni :mrgreen:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 24 jun 2011, 16:39

Ma mi posle Huljeva i Štilića nikad nismo imali igrača koji je izraziti ljevak(mislim na igrače koji su igrali u vezi).Volio bih da dođe neki vezni igrač a da je ljevak,jer od ovih trenutno koji su vezni igrači a i napadači sve su dešnjaci.Jer to ekipi daje poseban šmek
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 jun 2011, 16:40

Ne kuka bolan niko,sve je u najboljem redu.Nema kukanja,igraci koji su dosli moraju pokazati i da su pojacanja.Znaci nije sigurno da ce to i biti,jer u nasoj ligi igraju igraci slicnog kvaliteta,negdje bude dobar negdje ne bude.Pa mi bar imamo primjera za to.E.Colic je u Velezu bio odlican,ovde je ograis'o totalno...Vasilic je dosao u Zelju kao povremeni reprezentativac,znaci covjek od koga ocekujes da ce biti komandant odbrane,a on je odigrao onako,i dobro i prosjecno,nije ono sto se ocekivalo da ce biti komandant odbrane,osigurac,bio je samo solidan a ne pojacanje.Ima ih jos,ali nije to poenta,vec ovo sto Selimovic npr.vazi za dobrog igraca,ali svakako treba da to i pokaze kod nas i ne mogu ga smatrati pojacanjem dok to ne dokaze.Ja se nadam i prizeljkujem da ce ovi sto su do sada dosli promijeniti samu igru,unijeti dodatni kvalitet.Za evropu se dok je Amar tu ne brinem pa da igramo i sa juniorima.Drakul ( Velez ),Selimovic ( Zrinjski),Bukvic (Olimpic),Adilovic ( Celik ).Sve su to novi igraci dovedeni iz nase lige gdje je kvalitet slican.Ja sam zadovoljan,i ocekujem da oni pokazu na terenu bolje od ovih sto su otisli.Medjutim to za nas tim nikako ne moze znaciti ono "mnogo" bolje.Moze biti samo malo bolje za neki mali postotak.I to je sasvim dovoljno za nasu ligu,no za evropu mislim da nije ni priblizno dobro.To je samo moje misljenje.Ocekujem pojacanja.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 24 jun 2011, 16:54

kosewsko hill je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:vrlo tanko...do ovog trenutka :mrgreen:
Pa i po meni moj Seyo...do ovog trenutka mi je tanko.Nego gledam sta ce se desavati od ovog trenutka :mrgreen:
dok se vi raspravljate oko dresova, Seyo i boccaccio nešto mute :D
Opasna je to kuhinja. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 24 jun 2011, 16:55

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 24 jun 2011, 17:02

Hoceli biti ovih evropskih utakmica na TV ?

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 24 jun 2011, 17:02

iskren da budem potajno sam se nadao da je vise novca u pitanju (iako ni ovo nije mala svota :D ) ali sta je tu je ako nista makar 20% od sljedeceg transfera :D
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 24 jun 2011, 17:03

MU'MIN T.M. je napisao/la:Mislim da je doslo vrijeme da i mi u prelazom rokuKUPIMOigraca. A ne svaki put ko Dundo Maroje!
I opet iznova 'pita od govana','kilavo','neki igraci su limitirani' i sl.

Vjerujem...
Manager mu Marin Držić :?: Taj gospodin ima jak utjecaj u vaterpolu pogotovo u dubrovačkom Jugu e sada ne znam kakav mu je utjecaj u nogometu.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 jun 2011, 17:07

fanatic1991 je napisao/la:iskren da budem potajno sam se nadao da je vise novca u pitanju (iako ni ovo nije mala svota :D ) ali sta je tu je ako nista makar 20% od sljedeceg transfera :D
Samo strpljenja, ovih 20% od transfera će vjerovatno biti više od odštete, i to aBd slijedećeg ljeta...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 24 jun 2011, 17:10

Hawking je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la:iskren da budem potajno sam se nadao da je vise novca u pitanju (iako ni ovo nije mala svota :D ) ali sta je tu je ako nista makar 20% od sljedeceg transfera :D
Samo strpljenja, ovih 20% od transfera će vjerovatno biti više od odštete, i to aBd slijedećeg ljeta...
tako sam nesto i zamislio :D :D
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 24 jun 2011, 18:09

Ne zalijecite se ..Turci su u biznisu GAMAD samo takva !!!
Mirsad Dedic je u ta doba bio No 1 u nasoj ligi a i repkin golman..pa sta bi !!
Sehic ima identicnu situaciju sa Dedinom...zato, ;) ne zalijecite se

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Cwirek, Hrasno15, Paromlinac, ristagrad, WeekendOffender i 42 gosta.