Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Convicts1988
-
Kontakt:
Postao/la Convicts1988 » 29 sep 2015, 12:30
DragonGirl je napisao/la:Ako uspije zaigrati, automatski stadion Bilino Polje, preimenovati u stadion "Edin Džeko - Dijamant"!

Imaš ta 2 stadiona u Sarajevu, pa ih "preimenuj"

-
grgr
-
Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Btw. ko je ono prije Grcke obecavao da moze izlijeciti Pjanica?

Ne bi mi vidjeli SP da ga je izliječio

Ako se ne varam bio je sreman da udje u slucaju nepovoljnog rezultata , sva sreca tata miske je odradio sve na vrijeme

-
DragonGirl
-
Kontakt:
Postao/la DragonGirl » 29 sep 2015, 13:01
Convicts1988 je napisao/la:DragonGirl je napisao/la:Ako uspije zaigrati, automatski stadion Bilino Polje, preimenovati u stadion "Edin Džeko - Dijamant"!

Imaš ta 2 stadiona u Sarajevu, pa ih "preimenuj"

Nemam ja nijedan stadion u Sarajevu jer nisam Sarajka, moj stadion je u Zenici ali ne bih imala ništa protiv i kada bi se jednog dana desilo da reprezentativni stadion ponese ime našeg najboljeg i najuspješnijeg reprezentativca.

-
SamoZeljo
-
Kontakt:
Ne moze ni Roma bez Dzeke. Ne gledam tekmu ali rezultat govori mnogo.
-
evybih
-
Kontakt:
sreca pa Jeko ne igra
-
Elegant
-
Kontakt:
Yebes Romu kad ga nema za repku.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Ajax
-
Kontakt:
Steta Roma sa Dzekom bi najvjerovatnije pobjedila BATE a i on je uvijek zabijao ovakvim manjim timovima u ligi prvaka.
-
Ajax
-
Kontakt:
Mancini pohvalio Dzeku
''Ja sam ga doveo u City, trebao nam je jak napadač kako fizički tako i tehnički. I on je takav. Njegovih 20 golova će doći, vidjete ćete jer je dobar. Samo treba da igra, ako to ne radi onda ''štrajkuje'', Edin se uvijek mora osjećati važnim'', riječi su Mancinija.
Manicini posteno i iskreno ipak na kraju

-
grgr
-
Kontakt:
Eh kad bi roma sad izvalila lovu ili na bilo koji drugi nacin pokusala uzeti kloppa uf sta bi sa njim radili...
-
rope11
-
Kontakt:
Ma tesko da ce tu doci neko jako ime, doci ce im Montella ili u najbolju ruku Spalletti.
Mada su i oni premija naspram Garcie, pogotovo ovaj drugi.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
-
Ajax
-
Kontakt:
Nije toliko problem Garcia pa cak ni ta 4-3-3. Problem je sto je on skupio cetvoricu kvalitetnih krilnih napadaca: Gervinho, Salah, Falque i Iturbe. Oni su ti koji bi trebali Dzeki dodavati i stvarati mu sanse u 80% napada. Da traze nesebicno njega a ne kako ce cim prije postici sami gol. A kao sto smo i znali i prije Gervinho je sebican. Ovaj mali ljigo Salah kao nesto sve bi samo jos uvijek nije ni jednu dodao kako treba. Koliko sam uspio vidjeti sa Falque-om se je fino slagao. Iturbe nemam jos neko misljenje. I posto se ta cetvorica bore za dvije pozicije nema puno asistencija na Dzeku. Ostali igraci sredine terena: Nainggolan, de Rossi, Keita nemaju ofanzivni kvalitet i ne znaju dodati Dzeki. Jedino Pjanic zna i on je to radio vise u zadnjim utakmicama. Maicon je isto solidan kao desni bek i on zna fino dodati ( kao u utakmici protiv Seville ) samo u vecini slucajeva igra Florenzi umjesto njega koji je los sto se tice toga. Mozda bi Dzeki legao Totti sto se tice asistencija samo tesko ce se on naigrati poslje ove povrede a i ima 39 godina a ni Garcia nece promjeniti formaciju radi toga. Znaci kljuc je u ovoj cetvorici krilnih napadaca i njihovoj saradnji sa Dzekom. Steta sto je Ljajic otisao a dosao umjesto njega ovaj sebicni kepec. Njih dvojica bi se bolje slagali po meni kao sto sam i pisao i prije njegovog transfera u Inter.
-
hurem
-
Kontakt:
Ubijedjen sam da Edin moze igrati protiv Walesa, pa makar rovit, ali Roma ima svoju politiku...postedit ga protiv Palerma kao izgovor da ne moze igrati, a kako bi samim tim preskocio reprezentativne utakmice protiv Walesa i Cipra, i tako se potpuno oporavio za nastavak sezone u dresu Rome...
Pod tom povredom (koja je zadobijena na pocetku utakmice ili polovinom prvog plvr) je odigrao citavo poluvrijeme protiv Caprija, ne vidim razlog zasto to ne bi mogao 15 dana kasnije protiv Walesa...
Kada pogledam famozne povrede Pjanica i Szcesnog koji su trebali odmarati po mjesec dana onda jos manje vjerujem celnicima Rome.
-
DragonGirl
-
Kontakt:
Postao/la DragonGirl » 30 sep 2015, 17:52
Pa Vedad je tako nastavio onu utakmicu u La Mangi 2009. godine nakon povrede ligamenata, pa smo vidjeli rezultat toga - 6 mjeseci pauze. Naravno da se ozbiljnost Edinove povrede ne može porediti s tim, ali svejedno mnogo puta igrači nastave igrati pa se tek kasnije ispostavi pravo stanje. Ligamenti nisu šala i s tim se ne treba zezati, pogotovo u njegovim godinama kada se od povrede ne oporavljaš tako lahko kao sa 19-20 godina.
-
hurem
-
Kontakt:
Nisi skontala poentu posta...ne mogu ti pomoci, zao mi je.
-
rope11
-
Kontakt:
Ti se ocigledno nikad nisi bavio sportom.
To sto je nastavio igrati je nebitno, ozbiljnost povrede se osjeti nakon sto se tijelo ohladi. Zato je i izmjenjen na poluvremenu.
Scesni je disclocirao prst i odmah je receno da ce biti neke 2 sedmice out. Kod Pjanica isto, odmah se napisalo poslije prvih testova da povreda nije ozbiljna koliko se mislilo i da ce se vratiti desetak dana ranije. Kod Dzeke je receno 3-4 sedmice tako da, ne zanosite se bezveze da ce zaigrati portiv Velsa. Jer nece. Niti se smije igrati sa povredama koljena, pogotovo ne u njegovim godinama.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
-
DragonGirl
-
Kontakt:
Postao/la DragonGirl » 30 sep 2015, 18:35
hurem je napisao/la:Nisi skontala poentu posta...ne mogu ti pomoci, zao mi je.
Skontala sam ja poentu, ti govoriš o politici Rome kada su u pitanju povrede igrača i insinuiraš da oni njegovu povredu prave ozbiljnijom nego što jeste da bi ga sačuvali od igranja, ali ja govorim da bez obzira na to činjenica je da je on povrijedio ligamente i kakva god povreda toga da je u pitanju, pa i najlakša s tim se nije šaliti. To što je nastavio igrati ne znači ništa jer, već sam rekla, mnogo puta se desi da igrač nastavi igrati pa se poslije uspostavi prava ozbiljnost povrede. Osim toga, valjda se i Edin tu nešto pita. Meni se više čini da ti tu povredu vidiš bezazlenijom nego što jeste.
-
fixator
-
Kontakt:
grgr je napisao/la:Eh kad bi roma sad izvalila lovu ili na bilo koji drugi nacin pokusala uzeti kloppa uf sta bi sa njim radili...
ako sam dobro cuo neki dan...ako Rudiju sad daju otkaz 9 mliiona eura odšteta jer ima ugovor do 2018 godine??????
Edin je jedan od rijetkih koji su fakat patriote od početka do kraja.
Tako da za mene njegova forma nikad neće biti razlog da čovjeka pljujem kako to mnogi rade nažalost.
Semper Fidelis
-
grgr
-
Kontakt:
fixator je napisao/la:grgr je napisao/la:Eh kad bi roma sad izvalila lovu ili na bilo koji drugi nacin pokusala uzeti kloppa uf sta bi sa njim radili...
ako sam dobro cuo neki dan...ako Rudiju sad daju otkaz 9 mliiona eura odšteta jer ima ugovor do 2018 godine??????
Edin je jedan od rijetkih koji su fakat patriote od početka do kraja.
Tako da za mene njegova forma nikad neće biti razlog da čovjeka pljujem kako to mnogi rade nažalost.
Ja negdje procita 18 miliona ? Ucinilo mi se previse al nisam znao do kad je ugovor xD..
-
Fidelis
-
Kontakt:
Dok se iz Rome javljaju i traze da Dzeko uopste ne dolazi na okupljanje to znaci da tu nisu cista posla.
Ako ne bude mogao niko nije lud da ga forsira da igra ali ako bude u stanju da igra onda jednostavno mora igrati,utakmica je previse vazna da bi se ispunjavale necije klupske zelje.Ako je povrijedjen nece igrati,znaci ne vidim razlog da se trazi da ne dolazi nikako,osim da moze biti spreman pa da unaprijed sprijece da igra.
To je utakmica sezone za sve nas a vjerujem i za Edina i Romi treba jasno i odlucno staviti do znanja da ce Edin igrati budu li postojale sanse za to.
Previse puta se toj Romi a i drugim klubovima izlazilo u susret,malo-malo mole da se postedi Pjanic,mole ovo,mole ono.E pa vrijeme je da vrate dio toga.
-
Shogun
-
Kontakt:
Fidelis je napisao/la:Dok se iz Rome javljaju i traze da Dzeko uopste ne dolazi na okupljanje to znaci da tu nisu cista posla.
Ako ne bude mogao niko nije lud da ga forsira da igra ali ako bude u stanju da igra onda jednostavno mora igrati,utakmica je previse vazna da bi se ispunjavale necije klupske zelje.Ako je povrijedjen nece igrati,znaci ne vidim razlog da se trazi da ne dolazi nikako,osim da moze biti spreman pa da unaprijed sprijece da igra.
To je utakmica sezone za sve nas a vjerujem i za Edina i Romi treba jasno i odlucno staviti do znanja da ce Edin igrati budu li postojale sanse za to.
Previse puta se toj Romi a i drugim klubovima izlazilo u susret,malo-malo mole da se postedi Pjanic,mole ovo,mole ono.E pa vrijeme je da vrate dio toga.
Potpuno se slazem, Fidelis. Naravno samo ukoliko Edin bude u stanju igrati. Ne treba rizikovati jos tezu povredu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.