Pa i po meni moj Seyo...do ovog trenutka mi je tanko.Nego gledam sta ce se desavati od ovog trenutkaSeyo_TM je napisao/la:vrlo tanko...do ovog trenutka
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Treba biti optimista...boccaccio je napisao/la:Pa i po meni moj Seyo...do ovog trenutka mi je tanko.Nego gledam sta ce se desavati od ovog trenutkaSeyo_TM je napisao/la:vrlo tanko...do ovog trenutka
Al' ovo do sad
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Za mene tu nema sumnje, plavo bijeli VERTIKALNE linije, k'o devedesetih, i to tamno plava varijanta, to je to...Avanes je napisao/la:Bolje vala pricati na ovom suncu o laganim temama tipa dresova, nego kontanju ko ce nam doci, proradi mi cir![]()
![]()
S obzirom na jubilej nas i one dresove sampionske sto su se prodavali na plavoj veceri, mislim da se mozda namece kao rjesenje za dizajn dresova ona varijanta sa uspravnim tamno plavim i svijetlo plavim linijama.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
a ko da gledam bit će nešto nidje vezee, mozda cak sto i nema u katalogu
al haj, dabogda pogrijesio!
al haj, dabogda pogrijesio!
Nil Satis Nisi Optimum
Postujem ja svaciji ukus,ali meni nekako nije za Zelju ova kombinacija sa prugama.Nismo partizan i zvezda,daj brate plavo kompletno i cao.Meni je to nekako vise karakteristicno nama.Baby je napisao/la:
IDEALNA KOMBINACIJA
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Pruge grme realnoNumber1 je napisao/la:sa prugama ba!
nosali smo mi pruge dosta kroz historiju
G R B A V I C A 2
Meni je, iskreno rečeno, krivo što do sada nismo doveli ni jednog mladog, perspektivnog igrača iz naše lige, osim Ramića, koji je faktički i bio tu. Maid Jaganjac iz Slobode se sam nudio preko novina Amaru, svi koje sam pitao za ovog igrača kažu da je među najperspektivnijim igračima u zadnjih nekoliko godina u BiH. Kažu da je bolji i od Višće, zato me čudi da Amar ništa nije poduzeo po tom pitanju, pogotovo uzimajući u obzir koliko smo dobili dolaskom Višće.
Pruge!!!
Najjaci Željini dresovi
Najjaci Željini dresovi
Na zalost nece biti ti.Deriguz je napisao/la:Pruge!!!
Najjaci Željini dresovi
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Oslobodjenje 24.6

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
nego koji ?Elegant je napisao/la:Na zalost nece biti ti.Deriguz je napisao/la:Pruge!!!
Najjaci Željini dresovi
G R B A V I C A 2
selimovic,adilovic,drakul i ako dodze smajic su sigurno bolji igraci od ovih koji su otisli,izuzev sehe na kojem smo dobro zaradili za nase uslove.samo ne treba odmah stvarati pritisak na pomenute pa cemo sigurno imati sta vidjeti.stariji sam manijak pratio sam ove igrace i prije i sigurno nisu promasaj.za neka jos zvucnija imena moracemo sacekati da nam se politicari uozbilje i naprave normalniju drzavu pa ce nam samim tim i liga biti cjenjenija a do tada nam je tako kako nam je.
VOLIM TE ZELJO
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Cuj cetvrto POJACANJE,..
Amin Boze dva(spic i l.bek), ja prezadovoljan
Amin Boze dva(spic i l.bek), ja prezadovoljan
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Ako smijem par rijeci kako ja to vidim. Nije mi zao nikoga osim Šehića i pomalo Radovanovića i Spahića koji nije imao mnogo prilika. Znači otišli su igrači koju su nosili umnogome šmek igre od prošle sezone. Sigurno da taj stil igre nije ni privlačio gledaoce ni davao atraktivnost u fudbalu. Mnogima je bilo dosadno gledati Lazu, Ćuluma, Mešića... Perak nije ni igrao. Za njega ne mogu ništa reći. Dolaze novi igrači da bi se donijela drugačija dimenzija u našoj igri. Znači pokušaj da iduće sezone igramo dosta drugačiji fudbal koji će privući više gledalaca na naš stadion i koji će pokušati opet vratiti prošlogodišnju atmosferu. Od ovih igrača, ako smijem reći, jedino mi se Selimović ne dopada. Mislim da će to biti samo substitution za nekog sličnog koga smo imali ili imamo. Gledao sam ga nekoliko puta, ne dovoljno, ali mislim da nije sad neka klasa. Možda kod Amara poludi. Nikad se ne zna. Mislim da će recimo Adilović biti značajnija karika u našoj igri. Svi smo se nadali nekim EXTRA pojačanjima, a dobili smo mrtvi prosjek. Moramo biti realni i ne smijemo očekivati nikakvu rapsodiju u plavom. Mene bi recimo povuklo na takvo razmišljanje da sad potpišu Smajić, Ješeili neko kao Dialiba. Mislim da tada nijedan navijač ne bi smio sra*i da nije zadoovljan prelaznim rokom. Polažem nade u tome da će naša igra biti drugačija i sigurno ćemo gledati drugačijeg, novog Želju kojeg ne čine neki dosadni igrači. Mislim da će se vremenom nametnuti Ramić ali i ovaj Kenjić ako potpiše. Čujem da je dobar pravo. Ako ovaj čovjek bude pružao partije kao na kraju sezone, onda će nam odbrana biti BETON - Nyema !boccaccio je napisao/la:Do ovog trenutka :
Otisli : 1.Šehić 2.Radovanović 3.Ćulum 4.Mešić 5.Popović 6.Spahić 7.Perak
Došli : 1.Adilović 2.Bukvić 3.Drakul 4. Selimović
Za sada je to u 5 deka,i u ovom trenutku mi se cini da smo vise izgubili,prevaga je bar Sehic..od 7 koji su otisli,5 igraca je odigralo veliki broj utakmica pa se moze reci da smo izgubili 5 standardnih i 2 nestandardna igraca.
Od ovih koji su dosli do sada Adilovic i Selimovic mi izgledaju ozbiljnije od Drakula i Bukvica koji ce se morati vise dokazati...sada bi stvarno bilo dobro da krenemo sa pojacanjima
Osim - drugo ime za Želju !
Ja **** samo što je jedan napoli nosio iste, ali dobro.
- fanatic1991
- Kontakt:
meni su licno bolji jednobojni
ali opet ne pitam se ja 
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- kosewsko hill
- Kontakt:
dok se vi raspravljate oko dresova, Seyo i boccaccio nešto muteboccaccio je napisao/la:Pa i po meni moj Seyo...do ovog trenutka mi je tanko.Nego gledam sta ce se desavati od ovog trenutkaSeyo_TM je napisao/la:vrlo tanko...do ovog trenutka
Željo - My first love!!!
- fanatic1991
- Kontakt:
nadam se nesto dobrokosewsko hill je napisao/la:dok se vi raspravljate oko dresova, Seyo i boccaccio nešto muteboccaccio je napisao/la:Pa i po meni moj Seyo...do ovog trenutka mi je tanko.Nego gledam sta ce se desavati od ovog trenutkaSeyo_TM je napisao/la:vrlo tanko...do ovog trenutka
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], OzmoodPinglewood i 64 gosta.