Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la dubrovnik » 27 sep 2015, 21:57

Virtu4l je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Dobro onda, neka igramo sa Svenom Tinom, Hadzicem i rekreativcem Medunjaninom, to je valjda najbolje. Ni slucajno pokusati nesto drugo. :roll:
Meni sve vise pocinje biti svejedno i vec sam uveliko otpisao sanse za baraz, ali smatram da prije dizanja bijele zastavice moramo probati nesto novo i rizikovati, pa mozda upali. Ne ocekujem od Armina da odigra 180 minuta u dvije tekme, al' protiv Kipra mora i moze uci makar sa klupe.
Pazi, zbog svih silnih stručnjaka na forumu, ljudima se pomuti u mozgu. U ovom trenutku mi imamo 9 sigurnih igrača, a oni su Begović, Spahić, Šunjić, Mujdža, Kolašinac, Pjanić, Lulić, Višća i Ibišević. Odavde niti jedan ne može ispasti. Ostala dvojica su najvjerovatnije Zukanović i Hadžić. Zukanovića bih stavio na onaj prvi spisak, ali oko njega je sve još uvijek maglovito, pa imam malo rezerve prema njemu. Hadžić će najvjerovatnije igrati, jer mu Meša izgleda vjeruje i dao mu je dosta minutica.

Ovo što sam gore napisao je realno stanje, zaključeno na osnovu dosadašnjih utakmica i Mešinih kombinacija. Uvijek imaš PES stručnjake tipa Ajax ili dubrovnik, koji bi svaku utakmicu počeli u drastično izmijenjenom sastavu i oni su inicijatori svih ovih glupih diskusija, čim potencijalni igrač odigra dvije utakmice oni bi ga u prvih 11.

Svaka egzibicija i pokušaj miksanja se selektoru može obiti o glavu, to je nešto što ne smijemo zaboraviti tako da ova utakmica nije za eksperimente. Ovo je utakmica kojoj moramo pristupiti ozbiljno, ne srljati, Vels je jalov ofanzivno - sa Bejlom i bez njega, teško stvaraju prilike, a protiv takvih moraš biti pametan. Da imamo Džeku, ne bih se brinuo sekunde, jer on bi kad tad došao u priliku, a bez njega moramo biti oprezni i odigrati pametno.
Moze primjer takvog igraca? Ja ne znam u kojem predvidjanju ti nisi pogrijesio Virtual otkad sam ja na ovom forumu. Sve sto si napisao bilo je naopako. Od Safeta Susica, preko Spahica do Pjanica. Tebi ne valja Pjanic a valja Zahirovic. Ne valja ti Spahic a dobar ti je Hadzic. Susic ti je ako se dobro sjecam bio idol i drzao si mu stranu do zadnjeg dana i na isti ovakav inteligentni nacin izjavljivao tko vodi pametne a tko glupe razgovore. Grahovac je iza Besica nas najbolji DM a Hodzic ili Susic jedini igraci koji mogu igrati iza Veda u reprezentaciji. Koliko got tebi to zvucalo glupo. Bolji su igraci od Hadzica kojeg ti prizeljkivas. Necu reci iz kojih razloga. Da ne bi bio tako prizeman kao ti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2015, 22:02

Ja nikad nisam pogrijesio i za sve sto kazem imam cvrsto uporiste.

Susic, Pjanic, Spahic...

Hadzica ne prizeljkujem, ali dovoljno sam pametan da procijenim u kojem pravcu ide Bazdarevic.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

carnevale

Post Postao/la carnevale » 27 sep 2015, 22:04

Ova tema je sve,samo ne Edin Dzeko!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 sep 2015, 22:10

Virtu4l je napisao/la:Ja nikad nisam pogrijesio i za sve sto kazem imam cvrsto uporiste.

Susic, Pjanic, Spahic...

Hadzica ne prizeljkujem, ali dovoljno sam pametan da procijenim u kojem pravcu ide Bazdarevic.
Mi ovdje na forumu pisemo nase zelje i komentiramo nesto sto bi se moglo napraviti. Tvoja pretpostavka da ce nam sredinu igrati Pjanic, Hadzic i Zukanovic te da ce nasa krila koja su skoro pa na vi sa centarsutom gadjati Vedada u trepavicu su po meni pogresna. I sa ovakvom sredinom ces poslije utakmice reci bio Pjanic los. Ali neka te glavno da smo mi PES strucnjaci. Ja imam previse godina za PES, moj malac ne. Ali to se i moze progutati ali glupe diskusije su malo previse. Kad bi svi treskali glavama forum ne bi postojao. Jos samo ovo, oni sto tvrde da nikad nisu pogrijesili najcesce grijese. I SS je tako govorio o sebi.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 27 sep 2015, 22:48

Mada su šanse da zaigra maltene nikakve, Edin će ipak doći na okupljanje u Zenicu i brigu o njemu će preuzeti naš tim. :clap: :bih:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 27 sep 2015, 23:30

Virtualni a.k.a. nepogrijesivi a.k.a. pametni :mrgreen:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 28 sep 2015, 00:18

Jel' vi zaista mislite da Edin nece igrati protiv Walesa? - to su price za malu djecu.
Odigrat ce pa makar pola sata...i Pjanic je trebao odsustvovati 3 sedmice pa lik u 6 dana odigra 3 utakmice po 90 minuta...
Ako ne protiv Batea, eto Edina nazad vec za vikend protiv Palerma...u najgorem slucaju protiv Walesa.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 sep 2015, 00:23

hurem je napisao/la:Jel' vi zaista mislite da Edin nece igrati protiv Walesa? - to su price za malu djecu.
Odigrat ce pa makar pola sata...i Pjanic je trebao odsustvovati 3 sedmice pa lik u 6 dana odigra 3 utakmice po 90 minuta...
Ako ne protiv Batea, eto Edina nazad vec za vikend protiv Palerma...u najgorem slucaju protiv Walesa.
Da mi je biti tako optimistican kao ti... :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 sep 2015, 00:24

hurem je napisao/la:Jel' vi zaista mislite da Edin nece igrati protiv Walesa? - to su price za malu djecu.
Ako bude postojao i promil šanse da zaigra, siguran sam da će igrati, ali današnje vijesti su baš katastrofalne. Ne znam koliko kod ovakve povrede pomažu painkilleri i ta sranja.
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 sep 2015, 00:26

Sa napuknucem ligamenta se ne igra. Tu sve i da hoces, ne mozes da stisnes zube i da zaigras.

Btw. ko je ono prije Grcke obecavao da moze izlijeciti Pjanica? :mrgreen:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 28 sep 2015, 01:12

Lose,svi mi znamo sta nam znaci Edin ali nije sad smak svijeta i ne treba traziti alibije.Povrede su sastavni dio sporta i na takvu mogucnost se uvijek mora racunati i mati rezervni plan,u srecu se uzdaju samo amateri.
Nema Edina i boze moj,idemo pobijediti ove dvije utakmice bez njega,bolji smo od Velsa i Kipra i bez njega.Nismo mi bas reprezentacija koja zavisi od jednog igraca,ipak smo mi malo veci kalibar.

Ako bude postojala sansa Edin ce sigurno igrati,u to ne sumnjam.Ne treba sada kukati i praviti losu atmosferu,idemo uzeti ovo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 sep 2015, 01:13

Goalgetter je napisao/la:Btw. ko je ono prije Grcke obecavao da moze izlijeciti Pjanica? :mrgreen:
Ne bi mi vidjeli SP da ga je izliječio :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 sep 2015, 11:09

Pojedi se od muke, ali veliko takmičenje nisi ni vidio dok Miralem nije zaigrao.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 28 sep 2015, 12:12

Obzirom da Bale vjerovatno nece igrati protiv nas mislim da cemo mi Vales dobiti i bez Dzeke... Cesto mi dizemo paniku bez razloga u ostalom ne igramo protiv velesila vec prosjecnih repki Koje sigurno nisu od nas kvalitetnije... Mi cemo ove dvije tekme dobiti bez problema al se samo bojim da Belgijanci ne puste bod Izraelcima pa nam budu uzaludne pobjede jer ce oni Kipar sigurno kuci dobiti... Cujemo se poslije obe tekme... Veliki pozdrav za sve navijace nase repke i nadam se velikom slavlju poslije Kipra....

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 sep 2015, 12:36

Ajde da se ne lazemo, a sta smo to mi nego prosjecna reprezentacija? Po kojoj osnovi smo mi to toliko bolji od Velsa, pa da idemo po principu "kako cemo, lako cemo" protiv njih?
A sto se Kipra tice, mene je njih jos vise strah nego velsana.

Takva je situacija da nam nece igrati dva ponajbolja igraca, Besic i Dzeko. Ej, jedan Edin Dzeko. Jos nam Pjanica oduzmi pored njih dvojice i mi smo mrtvi prosjek.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 28 sep 2015, 21:36

**** smo ježa bez tebe kapitenu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 29 sep 2015, 00:13

Goalgetter je napisao/la:Sa napuknucem ligamenta se ne igra. Tu sve i da hoces, ne mozes da stisnes zube i da zaigras.
Istegnuće je izgleda u pitanu, pročitao sam negdje.
Opet nema šanse da zaigra, mada ja onako navijački, očekujem ga i protiv Velsa. :pray:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 29 sep 2015, 01:04

Ako uspije zaigrati, automatski stadion Bilino Polje, preimenovati u stadion "Edin Džeko - Dijamant"! :bih:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 sep 2015, 02:22

Sto ce igrati ako je nespreman i ako ce pod rucnom igrati ili da dobije neku tezu povredu..Davno je ovo sve usrano od onih koji se ne psominju u medijima ,a to je nogometni svez zajedno sa Susicem kad je sve zaprzeno onda treba neko da rizikuje svoje zdravlje radi nekakvog baraza..Nek Bakovic Begic Pilav i ostali iz IO koji su stajali iza Susica i dali mu 50.000KM mjesecno sad igraju..

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 sep 2015, 12:26

Igrati bez Džeke to ti je isto kad odeš u maline bez kantice. :rol: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 7 gostiju.