Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Kulusevski koji je ovo igrac, steta ce biti ako ne ostane jos jednu sezonu u Parmi , pogotovo ako uspiju izboriti EL
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Mislim steta za Parmu

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- tuzlak1987
- Kontakt:
Priznajte nam da smo izvukli laznog Šveda na skauting.
Čemu ovoliki hype oko Kulusevskog? Jos nisam pogledao utakmicu u kojoj je odigrao nesto super da bi se pricalo toliko.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Prije 2 noći na usta bacao Godina.
7 golova, 7 asista, nije nista uradio.
Hajmo napisati nešto da bi napisali.
Npr Kovačić >Pogba kao nekad.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 01 jul 2020, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Barrela najbolji talijanski veznjak pored zivih VErratia i Jorginha, uozbilji se ko si da si. Barrela je jos jedan u nizu polovnjaka ala Montolivo
- Beduin
- Kontakt:
Barella je za Jorginha Pirlo. Veratti moze proc ko bolji jos ovu godinu. Od iduce nece bit dileme...
Barella, pa Tonali, pa Veratti, pa Sensi...
Barella, pa Tonali, pa Veratti, pa Sensi...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Francuska prevara nikom nije interesantna, davno sazvakan.
Bacao na usta odavno bivseg igraca Godina. Aferim.
Call the coroner!
Milan 39 šuteva na gol. Rezultat 2:2. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nikakve koristi od vas, hajte još i vi povedite protiv Lazia pa neka vas okrenu.

#MaxOUT
#MaxOUT
Pratim samo Interove utakmice tako da ga nisam upratio ove sezone (osim što sam čuo za njega da je dobar), ali sam ga gledao protiv Intera naravno i njegova igra bi se mogla najbolje opisati rečenicom "puno zuji, malo meda daje" i fakat ne razumijem kako juventini (koji su valjda navikli na world-class igrače) svršaju na njegovu igru iz te utakmice? Fakat ne kontam šta su tu vidjeli, a još sam obraćao pažnju na njega da vidim ko je i šta je iz prve ruke.
Preći sa Douglasa Coste na Kuluševskog, za prosječnog navijača, će biti isto kao sa konja na magarca. Namjerno kažem "prosječan navijač" jer prosječan navijač ne razmišlja kao prosječan talijanski trener kojem je važnije da igrač puno trči i pomaže defanzivi (a Kuluševski je tu odličan za razliku od Coste) nego navijač preferira atraktivnost, driblinge, golove, asistencije a tu je Costa za njega Ronaldo iz Reala. Meni djeluje kao igrač za Lazio/Romu/Milan i sl a nikako za prvi tim u Italiji. Čak ga ne bih želio u Interu a kamoli da sam navijač Juventusa pa navikao na još bolje.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Niko i nije rekao da je neka klasa već, ali da ima potencijal, da je radnik na terenu i sl. I to je ono sto sam i ja vidio, za nekog od 20 godina je jako interesantan.
To sto govoris, i sam znas da treneri u Italiji će preferirati njega prije nego nekog umišljenog wannabe stara (ne mislim na Costu tu). Naravno da je Costa dimenzija za sebe i da u velikoj utakmici zelis njega gledati, ali evo, i takav Costa npr nema statistike kakve talentom treba da ima, tako da ovi igrači koji ginu, a manje talenta imaju opet isplivaju ili imaju bolje karijere. Isto i Berna koji jednu odigra u skladu s talentom pa 3/4 nikako. Ako nista ovaj momak ima neki kontinuitet, gledam par ovih tekmi Parme nakon corone i odlican je.
Ne znam oko te tekme, ne mogu se sloziti, meni je bio sjajan, Handa ga je jos sprijecio da dobiju to, radio je sta je htio, a naravno da nije Robben da rješava.
Vidjet ćeš koliko ćeš biti zahvalan na jednom Hakimiju koji ima pluća, a i znanje, prema tome i ovaj mali ima visok prag. Naravno da ni ja ne želim gledati Kuluševskog uz uslov da Costa ode. To ne dolazi u obzir, može biti tu kao alternativa.
A ja sam vise puta ovdje pisao da zelim Bogu iz Sassuoloa i da bih Kulusevskog odmah dao ako bi to bio uslov. Jer, već je spreman za top nivo. On i Costa bi bili brutalni na krilima.
To sto govoris, i sam znas da treneri u Italiji će preferirati njega prije nego nekog umišljenog wannabe stara (ne mislim na Costu tu). Naravno da je Costa dimenzija za sebe i da u velikoj utakmici zelis njega gledati, ali evo, i takav Costa npr nema statistike kakve talentom treba da ima, tako da ovi igrači koji ginu, a manje talenta imaju opet isplivaju ili imaju bolje karijere. Isto i Berna koji jednu odigra u skladu s talentom pa 3/4 nikako. Ako nista ovaj momak ima neki kontinuitet, gledam par ovih tekmi Parme nakon corone i odlican je.
Ne znam oko te tekme, ne mogu se sloziti, meni je bio sjajan, Handa ga je jos sprijecio da dobiju to, radio je sta je htio, a naravno da nije Robben da rješava.
Vidjet ćeš koliko ćeš biti zahvalan na jednom Hakimiju koji ima pluća, a i znanje, prema tome i ovaj mali ima visok prag. Naravno da ni ja ne želim gledati Kuluševskog uz uslov da Costa ode. To ne dolazi u obzir, može biti tu kao alternativa.
A ja sam vise puta ovdje pisao da zelim Bogu iz Sassuoloa i da bih Kulusevskog odmah dao ako bi to bio uslov. Jer, već je spreman za top nivo. On i Costa bi bili brutalni na krilima.
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa Douglas Costa je definicija igrača koji puno zuji, a malo meda daje.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- BuffonGigi
- Kontakt:

Ova izjava zasluzuje mnogo paznje, oslikava kompletan mentalni sklop osobe koja je naograjisala i navija za Inter.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.