FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 24 jun 2011, 11:13

lisander je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:pa jedino lijevom je znao išta, muka ga je bilo gledati kako se u najbezveznijim situacijama namješta s desne na lijevu :mrgreen:
fakat cojek u autobus ne zna uc s desnom
hajde kao da mora znati, pogotovo jer je bek...eno visca ni u go.vno ne zna lijevom stati, pa vam je igracina...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 24 jun 2011, 11:17

Baby je napisao/la: Čuj Mirko ne zna lijevom šutati, pa šta si ti gledao molim te ove dvije sezone ? :o
E fakat i mene cudi sto likovi ovako pisu o Mirku.Nije znao vala nesto centrirati,najbolje je centriro na prvoj kad je doso,ono protiv Olimpika kad je i Ćulum zabio previjenac.
Nije nikad Mirko zakazao uvjek je bio vrlo dobar u defanzivi,a znao je odigrat i naprijed dobro,niko ga nije ofirao kao Stanica i poravio neke sanse po njegovoj strani...borio se maksimalno kad je igrao,i davao sve od sebe za Želju..ja to cijenim.Kao sto cijenim i nastupe Mesica,Ćuluma,Lazara koji su otisli,i naravno Šehica.Donijeli su nam u prethodne dvije godine dosta radosti,srteno im u nastavku karijera.
Mirko je sebi u lice pljunuo ,ako je bio obecao Amaru da ce doci,u sto ne sumnjam da jeste...to mu nije trebalo,ono 'đes to uraditi :?
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 jun 2011, 11:28

Imali sta dzabalesku ako ko zna nek preporuci.Mojne sta placat samo djaba pa prodat i eto nas za 30 godina na nuli a onda krenut furiozno i prec 1pretkolo kup uefa.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 24 jun 2011, 11:31

jel mi se moze javit na pp neki navijac Zelje koji poblize poznaje Ivicu Osima .. ne da ga zna ono osobno, nego da zna dosta stvari o njemu .. jucer sam s prijateljem usao u neku dilemu, pa bi zelio da mi netko odgovori na neka pitanja .. trazim pp da ne spamamo temu ;)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 jun 2011, 11:34

al ste se oparili ovih dana :D
You are someone else I am still right here

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 24 jun 2011, 11:38

Baby je napisao/la:Kad će promocija ove nove sportske opreme, da konačno vidim na šta liče ti dresovi.
Sljedeće sedmice

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jun 2011, 11:41

Gazi je napisao/la:
Baby je napisao/la: Čuj Mirko ne zna lijevom šutati, pa šta si ti gledao molim te ove dvije sezone ? :o
E fakat i mene cudi sto likovi ovako pisu o Mirku.Nije znao vala nesto centrirati,najbolje je centriro na prvoj kad je doso,ono protiv Olimpika kad je i Ćulum zabio previjenac.
Nije nikad Mirko zakazao uvjek je bio vrlo dobar u defanzivi,a znao je odigrat i naprijed dobro,niko ga nije ofirao kao Stanica i poravio neke sanse po njegovoj strani...borio se maksimalno kad je igrao,i davao sve od sebe za Želju..ja to cijenim.Kao sto cijenim i nastupe Mesica,Ćuluma,Lazara koji su otisli,i naravno Šehica.Donijeli su nam u prethodne dvije godine dosta radosti,srteno im u nastavku karijera.
Mirko je sebi u lice pljunuo ,ako je bio obecao Amaru da ce doci,u sto ne sumnjam da jeste...to mu nije trebalo,ono 'đes to uraditi :?
Vala meni nije zao sto su Mirko Ćulum i Lazar otišli, samo su usporavali igru, Mirko nikad nije znao dati lijepu loptu za Viscu uvijek nesto isceprka i nekako je jedva proslijedi ....Culum krkan samo se udara i usporava igru i sami znae da je mali milion dobio zutih kartona... :mrgreen: O lazaru ne vrijedi trositi riječi, taj ni autobus nebi pogodio ... :lol:

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 24 jun 2011, 11:45

nime_tm87 je napisao/la:
Gazi je napisao/la:
Vala meni nije zao sto su Mirko Ćulum i Lazar otišli, samo su usporavali igru, Mirko nikad nije znao dati lijepu loptu za Viscu uvijek nesto isceprka i nekako je jedva proslijedi ....Culum krkan samo se udara i usporava igru i sami znae da je mali milion dobio zutih kartona... :mrgreen: O lazaru ne vrijedi trositi riječi, taj ni autobus nebi pogodio ... :lol:
Nemoj zezat Mirko je bio institucija ocami :D :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 24 jun 2011, 11:45

Kume ti si nezahvalan,nemoze preko noci i stadion,trofeji,milionska pojacanja i sve to..
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 24 jun 2011, 11:46

fera je napisao/la:al ste se oparili ovih dana :D
sve se rastalilo ! :D
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 24 jun 2011, 11:49

Gazi je napisao/la:Kume ti si nezahvalan,nemoze preko noci i stadion,trofeji,milionska pojacanja i sve to..
Vala baš umjesto da uzivamo u ovim trofejima 2 godine dominiramo mi moramo vazda nesto izmisljat :D.Stadion kad bude bit ce ha ya.Sto se tice ovih pojacanja pa koliko vidim dolaze dosta kvalitetni igraci,jbg nemamo mi sad milione da dovedemo Messija ali eto ide bitno je da se nesto radi konacno :D.Otkad je Amar dosao mi smo se preporodili ide sve po ps u 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 jun 2011, 11:50

Nakon razgovora uz kafu jutros sa jednim mogu reci pouzdanim covjekom dosao sam do saznanja da ce Zeljo uci mnogo jaci u novu sezonu nego sto je sad trenutno. Otkrio mi je jedan od planova strucnog staba a koji cu ja vama otkriti a to je da ce Zeljo dovesti 3 mogu reci za nasu ligu klasna igraca do 7. jula. do kada se moraju prijaviti igraci za LE sto znaci da ce se Zeljo znatno pojacati za Europu gdje je cilj 4. pretkolo i naravno prolazak Serifa u 2. pretkolu.Zeljo sto je dosad dovodio to je bilo samo da se popune rupe tj. obicne prdimahovine. Vjerujte mi prolaz je zagarantovan jer ce nas ovi pojacat sigurno a titula je cilj naredne god. i ako ovo isposlujemo nasa ce bit sigurno. Od naredne sezone prema toj osobi cilj je grupa LE pa cemo vidjeti iako je i mene malo previse iznenadio sa tom pricom.
Rekao mi je imena 2 igraca koji bi nas trebali pojacat do 1. jula i za nasu ligu su ogromna pojacanja a ja cu vam reci samo njihove nacionalnosti: Srbin, Hrvat, a 3. mi nije rekao jer se vjerovatno radi o nekom igracu koji ce ako dodje biti TITO a on bi trebo doci posredstvom jedne veoma jake menadjerske agencije cije mi je ime takodjer sakrio...
Transfer Sehica je puno veci nego sto se provlaci kroz medije samo to da vam kazem...
Para trenutno ima i vise nego dovoljno, stoga ja ocekujem barem jos 2 pojacanja za Ligu pored ove 3 koja dolaze za Evropu...
ZA ova 2 pojacanja za Ligu mi nije rekao to sam ja napisao neke svoje zelje...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 24 jun 2011, 11:55

Arogantni je napisao/la:Nakon razgovora uz kafu jutros sa jednim mogu reci pouzdanim covjekom dosao sam do saznanja da ce Zeljo ...

Jbga sad
Zadnja izmjena: seha, dana/u 24 jun 2011, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 jun 2011, 11:55

Arogantni je napisao/la:Nakon razgovora uz kafu jutros sa jednim mogu reci pouzdanim covjekom dosao sam do saznanja da ce Zeljo uci mnogo jaci u novu sezonu nego sto je sad trenutno. Otkrio mi je jedan od planova strucnog staba a koji cu ja vama otkriti a to je da ce Zeljo dovesti 3 mogu reci za nasu ligu klasna igraca do 7. jula. do kada se moraju prijaviti igraci za LE sto znaci da ce se Zeljo znatno pojacati za Europu gdje je cilj 4. pretkolo i naravno prolazak Serifa u 2. pretkolu.Zeljo sto je dosad dovodio to je bilo samo da se popune rupe tj. obicne prdimahovine. Vjerujte mi prolaz je zagarantovan jer ce nas ovi pojacat sigurno a titula je cilj naredne god. i ako ovo isposlujemo nasa ce bit sigurno. Od naredne sezone prema toj osobi cilj je grupa LE pa cemo vidjeti iako je i mene malo previse iznenadio sa tom pricom.
Rekao mi je imena 2 igraca koji bi nas trebali pojacat do 1. jula i za nasu ligu su ogromna pojacanja a ja cu vam reci samo njihove nacionalnosti: Srbin, Hrvat, a 3. mi nije rekao jer se vjerovatno radi o nekom igracu koji ce ako dodje biti TITO a on bi trebo doci posredstvom jedne veoma jake menadjerske agencije cije mi je ime takodjer sakrio...
Transfer Sehica je puno veci nego sto se provlaci kroz medije samo to da vam kazem...
Para trenutno ima i vise nego dovoljno, stoga ja ocekujem barem jos 2 pojacanja za Ligu pored ove 3 koja dolaze za Evropu
aj super onda biće fino gledati Želju sljedeće sezone, za razliku od ove kad je bilo mučenje fudbala

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 24 jun 2011, 11:57

seha je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Nakon razgovora uz kafu jutros sa jednim mogu reci pouzdanim covjekom dosao sam do saznanja da ce Zeljo ...

Jbga sad
Dolazi nam Modrić, Žigić, a ovog trećeg vam neću reći :lol: :lol:
G R B A V I C A 2

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 24 jun 2011, 11:58

seven je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Nakon razgovora uz kafu jutros sa jednim mogu reci pouzdanim covjekom dosao sam do saznanja da ce Zeljo uci mnogo jaci u novu sezonu nego sto je sad trenutno. Otkrio mi je jedan od planova strucnog staba a koji cu ja vama otkriti a to je da ce Zeljo dovesti 3 mogu reci za nasu ligu klasna igraca do 7. jula. do kada se moraju prijaviti igraci za LE sto znaci da ce se Zeljo znatno pojacati za Europu gdje je cilj 4. pretkolo i naravno prolazak Serifa u 2. pretkolu.Zeljo sto je dosad dovodio to je bilo samo da se popune rupe tj. obicne prdimahovine. Vjerujte mi prolaz je zagarantovan jer ce nas ovi pojacat sigurno a titula je cilj naredne god. i ako ovo isposlujemo nasa ce bit sigurno. Od naredne sezone prema toj osobi cilj je grupa LE pa cemo vidjeti iako je i mene malo previse iznenadio sa tom pricom.
Para trenutno ima i vise nego dovoljno, stoga ja ocekujem barem jos 2 pojacanja za Ligu pored ove 3 koja dolaze za Evropu
aj super onda biće fino gledati Želju sljedeće sezone, za razliku od ove kad je bilo mučenje fudbala

Daj Bože da pola ovoga bude istina mada sumnjam!!!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 24 jun 2011, 11:59

Ovi "insajderi" su najjači. Svaki prelazni rok imaju provjerene informacije i na kraju naravno ništa ne pogode. Smiri te se malo, samo Amar i još uzak krug ljudi oko njega imaju informacije.
FEDERER= KLOC

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jun 2011, 12:01

Iker C je napisao/la:Ovi "insajderi" su najjači. Svaki prelazni rok imaju provjerene informacije i na kraju naravno ništa ne pogode. Smiri te se malo, samo Amar i još uzak krug ljudi oko njega imaju informacije.
To su sve nafurani srednjoskolci, koji veze nemaju sa zivotom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 jun 2011, 12:02

seven je napisao/la:
EDIT Visca bi trebao biti prodan poslije nastupa u Evropi tj. do 31. augusta dokad je transfer rok u Evropi jer je Zeljo dobio ponudu od jednog Grckog kluba a ponuda je veca od Sehiceve tj. od kluba gdje ide Seha ali se ceka nastup u Evropi, ali ko zna mozda Grci i odustanu i ostane Vili jer nema sumnje da se radi o velikom talentu koji bi nam pomogao u pohodu na titulu koja ce vjerovatno biti nasa...

Evo ovo sam napisao 24. juna da ce nas Visca napustiti, tada je imao ponudu Oly. Volosa i vjerujte da je bila veca nego ova sad, ali ga je Amar ostavio iz razloga sto nije imao nikakve garancije da ce Smajic doci, a i Visca je nagovjestavao da ce mozda produziti ugovor za jos 1 godinu, ali mu je menadjer fino napunio glavu glupostima, kulama, parama... pa ovaj to nije ni pomislio uraditi...
Eto sad je otisao u Tursku za manje para i za klub i za sebe a i za menadjera...
Ali makar sad imamo na toj poziciji boljeg igraca...
Zadnja izmjena: Arogantni, dana/u 11 avg 2011, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 jun 2011, 12:06

Iker C je napisao/la:Ovi "insajderi" su najjači. Svaki prelazni rok imaju provjerene informacije i na kraju naravno ništa ne pogode. Smiri te se malo, samo Amar i još uzak krug ljudi oko njega imaju informacije.
Insajderu, reci cu vam prezime Srbina: Bogdanovic, a vi nagadjajte koji a to ce se i na ovom portalu objaviti za koji dan...
A to da li imam provjerene info uvjerit ces se 7. jula kada se prijavljuju igraci...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, knoa, Levin, MrkiMedo, Orvel, ristagrad i 75 gostiju.