Bgm nije isto tjesite se vi,sramota je izgubiti od slabije ekipe a od bolje nije.sekac je napisao/la:e vala baš tako nek si mu rek'o čuj ispali oba kaže nas karikiram prebio boxer nemam dvadeset zuba a vas prebio nakav jalijaš nemate petnaest zuba iisti ti je to **** krezav si bolan razmisli malo. iBosniacum Lilium je napisao/la:pa ovo samo kod nas. Kao vi manji gubitnici. Pa i Sarajevo prosle godine izbaci Levskog. S Clujom se igralo dobro. Izbacio se Genk itd.
Stvarno moras biti ogranicen da se hvalis kako si manji gubitnik. To nema nigdje osim kod nas. Trenutno i Sarajevo i Zeljo su obicne karine !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ovi igraci Sarajeva da se skinu, neka ih Aleckovic pomiluje
Niste vi ništa pokazali osim časnog poraza branili ste se kao Žepa vas golman spasio da ne bude repriza svega viđenog nas golman uništio jer da nije uradio što je uradio na 2-2 ko ide al' **** to šta bi bilo i ovde je Hadžić pogriješio,čestitao sam finim navijačima na zalaganju i trudu vaših momaka a sad o nama: zalaganja i truda nije falilo, sreče jeste i to mnogo (stativa,prečka,penal) neznanja ima i to je evidentno fali golgeter,greška gomana koji je proglašen najboljim golmanom lige i šta sad reči da smo se branili ljudi nam u tri utakmice jedan šut u okvir gola imali dali tri gola (kakva) i idu dalje a posjed lopte i napad je nešto drugo ne pobjeđuje uvijek bolji i Kukesi bi trebao biti primjer vama kako se izbacuje bolji a nam Viktorija kako se dobija slabiji protivnik i kako treba igrati sa takvima. O tome misli malo ne provociraj nemaš razloga niste bili ništa bolji jeste imali težeg protivnika ali dva pasa niste sastavili ko ni mi osim individualnih akcija Bućana i kod nas Suljića-Melunović=Kloc+Adilović=kloc razlika nikakva golmani, sredina o čemu pričamo malo bolje sagledaj konačan rezultat i to ti je to.bagrcavi je napisao/la:Niko ne slavi poraz, samo smo mi svjesni protiv koga smo igrali i normalno da smo zadovoljni rezultatom, jer smo nešto i pokazali.Nisu nas nakantali.sekac je napisao/la:Može bagrcavi vi igrali sa svemircima mi sa miševima valja li ova ali rezultat isti ispali i jedni i drugi .I ti slaviš bolan jesi li ti dobar sa mozgom niko ne hvali ovde Sarajevo (koje napadalo non stop imalo šanse prečke stative penal fiulili haman sami sebe izbacili)ali tebi puna usta hvale igre Želje i u porazu ne kontam pa ljudi vi ste ispali isto kao i mi je li bitno od koga eto sad Utreht kanta izbacili ga ovi iz luxemburga a nas bi zajedno nabušili bolan dozovi se pameti.Za Gušu ja malo bolje znam situaciju nego ti i još što šta ali o tom potom ,isplivat če sve na površinu kako kod vas tako i kod nas a onda ćemo prebrojati žrtve i ko se bolje prestroji taj fura dalje.....-
Za vas neću ništa da pričam, znaš i sam da je neuporediva razlika između šipaca i čeha.
A što se tiče Guše, iskreno da ti kažem ne interesuje me sekunde šta je bilo.Dok je jedan čovjek tu a svi znate na koga mislim, ostali su nebitni.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 26 jul 2013, 02:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Suludo se radovati porazima i ispadanju, ali pogledaj od koga je Željo ispao, a od koga Sarajevo.Bosniacum Lilium je napisao/la:pa ovo samo kod nas. Kao vi manji gubitnici. Pa i Sarajevo prosle godine izbaci Levskog. S Clujom se igralo dobro. Izbacio se Genk itd.
Stvarno moras biti ogranicen da se hvalis kako si manji gubitnik. To nema nigdje osim kod nas. Trenutno i Sarajevo i Zeljo su obicne karine !
Mi možemo biti zadovoljniji, jer nam niko nije davao ni 1% šansi da možemo proci šampiona Češke (cak i sami smo se bojali novog potopa od 5-6 razlike), česi su derali Napoli, Atletico Madrid, igrali grupnu fazu LP sa Barcelonom itd, pa ljudi su prvaci češke koja je 5 puta jaca od naše lige....dok je Sarajevo ispalo od nekih šipaca iz sela koje ima manje stanovnika nego što je sinoc bilo na koševu raje, na to sve ljudi do skora igrali treću ligu Albanije, glavna zvijezda im Lazar Popović i ovo im je doslovno prvi izlazak u Evropu i odmah prođu Sarajevo.
Razlika je enormna, u svemu....ali ispadanje je ispadanje, na kraju.
Ne treba se obazirati na ove, mi znamo ko smo i sta smo i koga smo izbacili a neko nije nikog. Kad ispadamo sami sebe izbacimo jer ne iskoristimo prlike. Mnoge stvari u klubu ne stimaju mjenjamo ekipu svake polusezone bolje nismo mogli ni ocekivati, samo se nadam da je ovo dno ne bi valjalo da bude gore 

- vendeta1921
- Kontakt:
A i ti si vala vise naporan, sta im vise dokazujes nesto pa nisu glupi znaju od koga smo ispali mi a od koga oni, svi smo u istim gov.nima a ovako se nikad necemo izvuci iz njihbagrcavi je napisao/la:Niko ne slavi poraz, samo smo mi svjesni protiv koga smo igrali i normalno da smo zadovoljni rezultatom, jer smo nešto i pokazali.Nisu nas nakantali.sekac je napisao/la:Može bagrcavi vi igrali sa svemircima mi sa miševima valja li ova ali rezultat isti ispali i jedni i drugi .I ti slaviš bolan jesi li ti dobar sa mozgom niko ne hvali ovde Sarajevo (koje napadalo non stop imalo šanse prečke stative penal fiulili haman sami sebe izbacili)ali tebi puna usta hvale igre Želje i u porazu ne kontam pa ljudi vi ste ispali isto kao i mi je li bitno od koga eto sad Utreht kanta izbacili ga ovi iz luxemburga a nas bi zajedno nabušili bolan dozovi se pameti.Za Gušu ja malo bolje znam situaciju nego ti i još što šta ali o tom potom ,isplivat če sve na površinu kako kod vas tako i kod nas a onda ćemo prebrojati žrtve i ko se bolje prestroji taj fura dalje.....-
Za vas neću ništa da pričam, znaš i sam da je neuporediva razlika između šipaca i čeha.
A što se tiče Guše, iskreno da ti kažem ne interesuje me sekunde šta je bilo.Dok je jedan čovjek tu a svi znate na koga mislim, ostali su nebitni.
pusti ljude malo na miru i meni si dosadan a ne njima
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- invincible1921
- Kontakt:
nije nikakvo nasladjivanje obriste komentra banujte me nema veze,samo hocu da vam kazem da se konacano malo zapitate jer tako ce te najrpije pomoci sami sebi.Kako je moguce da se covjek u kojeg ste se kleli kojeg ste u zvijezde kovali preko noci postane seljak koji je nastetio klubu?kako je moguce da tek sad priznate da titula koju ste uzeli je uzeta jer stvaro nikakve konkurenicje te godine bilo ? realno osim da ne znam sta uradi nikad mu niko ne bi nista prigovorio razlika izmedju vas nas je sto mi postujemo nase legende
Kako je moguce da jedan alen skoro covjek za kojeg ste govorili da voli sarajevo vise od majke vas izradi zbog nekog treceligasa i okrene vam ledja? ne necu da dizem zelju u zvijezde,i mi smo poprilicno losi al za razliku od vas mi se prije svega brinemo o svojoj avilji i ne trazimo izgovor i razloge negdje drugo
eto sad ste ostali bez i "evrpskih" argumenata sta je sad po cemu sad hocete da se mjerite sa nama ? sportski pozdrav

=\_1921_/=
Allaha mi te ne provociram ćime si bolan ne bio zadovoljan bez Čolića pola godine Škaljić ne znam koliko i ti zadovoljan a rezultat nikakav naravno mnogi su priželjkivali katastrofu želje ja nisam naprotiv al nečeš vjerovati al eto skupo vas je opet to koštalo malo realnosti u svemu mora biti.111 je napisao/la:Suludo se radovati porazima i ispadanju, ali pogledaj od koga je Željo ispao, a od koga Sarajevo.Bosniacum Lilium je napisao/la:pa ovo samo kod nas. Kao vi manji gubitnici. Pa i Sarajevo prosle godine izbaci Levskog. S Clujom se igralo dobro. Izbacio se Genk itd.
Mi možemo biti zadovoljniji, jer nam niko nije davao ni 1% šansi da možemo proci šampiona Češke (cak i sami smo se bojali novog potopa od 5-6 razlike), česi su derali Napoli, Atletico Madrid, igrali grupnu fazu LP sa Barcelonom itd, pa ljudi su prvaci češke koja je 5 puta jaca od naše lige....dok je Sarajevo ispalo od nekih šipaca iz sela koje ima manje stanovnika nego što je sinoc bilo na koševu raje, na to sve ljudi do skora igrali treću ligu Albanije, glavna zvijezda im Lazar Popović i ovo im je doslovno prvi izlazak u Evropu i odmah prođu Sarajevo.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
**** sad skretnichare i njihove provokacije,ne obazirimo se na to,oni su sada najmanji problem,ono oko chega mi treba da brinemo je sveopshti papanluk koji je zahvatio nash klub i nashe drushtvio,pokojni sveto vujovich se sada okreche u grobu,chirilichari su ne samo preuzeli klub,nego su preuzeli sve al" bash sve,uzeli su nas kao shto je juga onomad uzela zair 9:0 na SP,a fudbaleri zaira htjeli da izadju i igraju bosi,bez kopachki,e tako su i nas uzeli i preuzeli ovi chobosi,hej pa nama za derbi pjeva nakav chirilichar mirza sholjanin,memish nam je prvo lice koji nas reklamira,"mi smo divovi" himna,od koje se stidim,tamo neki chobos irfan mi vodi politiku kluba,strashno,prestrashno
VVVBK
P.S
svako ko se poistovjechuje sa ovim pobrojanim likovima i pjesmama mozhe sam da mi ga ljubi,ima jedna pjesma od jednog hip hopera koja kazhe MATER VAM ****
VVVBK
P.S
svako ko se poistovjechuje sa ovim pobrojanim likovima i pjesmama mozhe sam da mi ga ljubi,ima jedna pjesma od jednog hip hopera koja kazhe MATER VAM ****
ALLAHA TI ?sekac je napisao/la:Allaha mi te ne provociram ćime si bolan ne bio zadovoljan bez Čolića pola godine Škaljić ne znam koliko i ti zadovoljan a rezultat nikakav naravno mnogi su priželjkivali katastrofu želje ja nisam naprotiv al nečeš vjerovati al eto skupo vas je opet to koštalo malo realnosti u svemu mora biti.111 je napisao/la:Suludo se radovati porazima i ispadanju, ali pogledaj od koga je Željo ispao, a od koga Sarajevo.Bosniacum Lilium je napisao/la:pa ovo samo kod nas. Kao vi manji gubitnici. Pa i Sarajevo prosle godine izbaci Levskog. S Clujom se igralo dobro. Izbacio se Genk itd.
@sekac
Vi ste se ovih godina obrukali da ti sad ne bi trebao napisati ni jednu rijec, nego lec i plakat od tuge ko vas izbaci. A TI PORED SVEGA TOGA HOCES DA DOKAZES DA JE ISTO ISPASTI OD PLZENA I ZETE I KOKOSKI.
Vi ste se ovih godina obrukali da ti sad ne bi trebao napisati ni jednu rijec, nego lec i plakat od tuge ko vas izbaci. A TI PORED SVEGA TOGA HOCES DA DOKAZES DA JE ISTO ISPASTI OD PLZENA I ZETE I KOKOSKI.

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Glavu gore. 

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
PAŠA MOJ SOLIDNI HAJDE FAKAT BRINI O SVOJOJ AVLIJI IMA TEMA FK ŽELJEZNIČAR ALI VIDIM NEŠTO VAM BAŠ KRIVO ŠTO NE PROĐE SARAJEVO ETO JESMO LI SAD I TU EGAL NA TOJ UEFINOJ LISTI HAJDE HVALA BOGU ZAJEDNO DO DNA DIVOTA SAMO UŽIVAJTE I OVO JE MOJ ZADNJI KOMENTAR O OVOJ TEMI ŽIVIOO TI MENI I TEBI SPORTSKI POZDRAVinvincible1921 je napisao/la:nije nikakvo nasladjivanje obriste komentra banujte me nema veze,samo hocu da vam kazem da se konacano malo zapitate jer tako ce te najrpije pomoci sami sebi.Kako je moguce da se covjek u kojeg ste se kleli kojeg ste u zvijezde kovali preko noci postane seljak koji je nastetio klubu?kako je moguce da tek sad priznate da titula koju ste uzeli je uzeta jer stvaro nikakve konkurenicje te godine bilo ? realno osim da ne znam sta uradi nikad mu niko ne bi nista prigovorio razlika izmedju vas nas je sto mi postujemo nase legendeKako je moguce da jedan alen skoro covjek za kojeg ste govorili da voli sarajevo vise od majke vas izradi zbog nekog treceligasa i okrene vam ledja? ne necu da dizem zelju u zvijezde,i mi smo poprilicno losi al za razliku od vas mi se prije svega brinemo o svojoj avilji i ne trazimo izgovor i razloge negdje drugo
eto sad ste ostali bez i "evrpskih" argumenata sta je sad po cemu sad hocete da se mjerite sa nama ? sportski pozdrav
Sarajevo ljubavi moja!
ehh slaba posjeta na stadionu.Mada je realno i protivnik neatraktivan,a i igre u posljednje vrijeme nisu na nivou.
Vecerasnju utakmicu od strane Sarajeva ne mogu komentarisati jer igraci Sarajeva nisu ni igrali.Pa bolje sacekati prvo kolo Premijer lige kad igraci izadju na teren.
Ovog covjeka isto nebi komentarisao,ostavio me je bez teksta

Valjda dodju bolji dani za vas klub i uopste BH fudbal.
Vecerasnju utakmicu od strane Sarajeva ne mogu komentarisati jer igraci Sarajeva nisu ni igrali.Pa bolje sacekati prvo kolo Premijer lige kad igraci izadju na teren.
Ovog covjeka isto nebi komentarisao,ostavio me je bez teksta

Valjda dodju bolji dani za vas klub i uopste BH fudbal.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Melunović uzeo sam da puca penal,kako Husref kaže.Lik stvarno ima muda,vidi i sam da je loš da ga ne ide i on našo samopouzdanje da golom iz penala popravi,i bude heroj poslije utakmice.Nije bio svjestan rizika koji je taj penal nosio,čudi me da nije panenku oprobao. 

-
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem da husref unaprijed nije odredio izvodjaca penala,to u seoskim ekipama se zna ko šutira penale ko slobodne udarce ,kornere i drugo.kod nas sam igrac izabrao 

Pa cuo si da su vjezbali penale i kako kaze covjek ne bukvalno da niko nema blage veze, bilo je svejedno ko ce.bordobijeli je napisao/la:ne mogu da vjerujem da husref unaprijed nije odredio izvodjaca penala,to u seoskim ekipama se zna ko šutira penale ko slobodne udarce ,kornere i drugo.kod nas sam igrac izabrao
- mentalitet87
- Kontakt:
i kod nas je Adilovic na derbiju pucao penal,nije mu niko rekao.....kad neko uzme loptu i krene da puca,trener rijetko kad da ce skocit i reci da ostavi loptu,jer zna da ako promijeni odluku i ovaj drugi masi da je on apsolutni krivac jer je promijenio izvodjaca,ovak sva krivica ide najhrabrijem
jednom pitar-uvijek supak
Ja bi mu sad fino odrezo jedno 3 plate iako nije zasluzio ni jednu do sad ,realno hehe.

nadam se da ces biti zrtveno janje da te vise ne geldamo sa brojem 9 u Bordo dresu..idi odakle si i dosao!!!
za manje od 48h igramo sa Zrinjskim, glavu gore i po prva 3 boda u novoj sezoni!
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, plisek, Proximic, Vedolami1 i 59 gostiju.