Dobro druze. Nema potrebe da se prica svodi na godista, jer to ne pije vode.Dzoni je napisao/la:Dosta raje koja pise o Ikeru lose nije u stanju da se sjeti (zbog godista) koliko je puta Casillas spasio Real.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Slažem se.Imam 18 godina pa opet pokazujem više inteligencije i obzirnosti nego većina starijih od mene na ovoj temi.tyler durden je napisao/la:Dobro druze. Nema potrebe da se prica svodi na godista, jer to ne pije vode.Dzoni je napisao/la:Dosta raje koja pise o Ikeru lose nije u stanju da se sjeti (zbog godista) koliko je puta Casillas spasio Real.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Da se malo odmaknete od tih gluposti, Di Maria porucio Carlu i upravi da zeli novi klub... 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
luis enrique likes thisLillard je napisao/la:Da se malo odmaknete od tih gluposti, Di Maria porucio Carlu i upravi da zeli novi klub...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Izvori kazu kako mu je Real ponudio 5 miliona eura platu a on hoce 8.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I da Real nema novca za takvo štageoxx je napisao/la:Izvori kazu kako mu je Real ponudio 5 miliona eura platu a on hoce 8.![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ajde rio urgiraj da ga uzmu Đavoli.Mislim da bi i 60 milja bilo dosta.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da ne bi, jer Pero traži 70, ako govorimo o eurimaKawhi je napisao/la:Ajde rio urgiraj da ga uzmu Đavoli.Mislim da bi i 60 milja bilo dosta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma i Pero pretjeruje. Prihvatiti 55 miliona je odlicno i iznad njegove realne cijene. Nece valjda Baleu grijati klupu igrac za kojeg si bez problema mogao uzeti 55-60 miliona.
Ja uvijek u funtama razmišljam.Navika s managerario_Ferdy88 je napisao/la:Izgleda da ne bi, jer Pero traži 70, ako govorimo o eurimaKawhi je napisao/la:Ajde rio urgiraj da ga uzmu Đavoli.Mislim da bi i 60 milja bilo dosta.
ma ja mislim da nisu u pitanju pare ,zna lik da ce se james maksimalno gurati iako je duplo losiji igrac od njega al zato sto je toliko placen ce igrati,gdje ce igrac od 80 miliona sjediti na klupi.geoxx je napisao/la:Izvori kazu kako mu je Real ponudio 5 miliona eura platu a on hoce 8.![]()
ode u man utd gdje ce biti alfa i omega ekipe
perezu je bolje bilo da mu je dao i 10 miliona platu i ostavio ga u ekipi nego sto je dao 80 miliona za jamesa
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Real traži 55 miliona funti, dok je United spreman da izdvoji izmedju 45-50 i to je plafon. Valjda ce se naci na sredini negdje i da ce ADM postati novi igrac Uniteda.
Mada, ako PSG proda nekoga, ocerupat ce Pero i više od 55 miliona funti.
Mada, ako PSG proda nekoga, ocerupat ce Pero i više od 55 miliona funti.
Ne blamiraj se.
Ode u ekipu koja Realu uopste nece biti protivnik (LP)
za barem 60 miliona
gdje je imao svoju daleko najbolju sezonu za 4 godine u Realu
na mjestu gdje ne zeli igrati
vec zeli igrati na mjestu Velsanina
I james nije "duplo" losiji igrac
tacnijea tvrdnja glasi da je 3 godine mladji i sa 23 god. veci potencijal od istog(u istim godinama)
A vidjeli smo kakva je strasna greska bila (ne)dati Ezelu 8 mil.
Ode u ekipu koja Realu uopste nece biti protivnik (LP)
za barem 60 miliona
gdje je imao svoju daleko najbolju sezonu za 4 godine u Realu
na mjestu gdje ne zeli igrati
vec zeli igrati na mjestu Velsanina
I james nije "duplo" losiji igrac
tacnijea tvrdnja glasi da je 3 godine mladji i sa 23 god. veci potencijal od istog(u istim godinama)
A vidjeli smo kakva je strasna greska bila (ne)dati Ezelu 8 mil.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pare su u pitanju mislim. Ne vjerujem da je do Jamesa jer je i prije njegovog dolaska ovaj bio nezadovoljan i kukao kako zeli igrati desno krilo. Dakle, konkurencija mu je Bale.barca_87 je napisao/la:ma ja mislim da nisu u pitanju pare ,zna lik da ce se james maksimalno gurati iako je duplo losiji igrac od njega al zato sto je toliko placen ce igrati,gdje ce igrac od 80 miliona sjediti na klupi.geoxx je napisao/la:Izvori kazu kako mu je Real ponudio 5 miliona eura platu a on hoce 8.![]()
ode u man utd gdje ce biti alfa i omega ekipe
perezu je bolje bilo da mu je dao i 10 miliona platu i ostavio ga u ekipi nego sto je dao 80 miliona za jamesa
8 miliona svakako ne zasluzuje. Nemaju ih Ramos, Xabi i Iker - on ih pogotovo ne zasluzuje.
Isti strucnjaci su prosle godine zalili i za Ezelom.
Zalili za Ronaldom , za Realom.
A on nikad kompaktnije nije izgledao u evropi.
Carlo zna!
Zalili za Ronaldom , za Realom.
A on nikad kompaktnije nije izgledao u evropi.
Carlo zna!
barca_87 je napisao/la:ako su u realu i malo pametni ostavice ozila ,to je igracina i po,ne treba ga se olako rijesiti
bio je najbolji asistent reala svake sezone od kako je dosao u real,ronaldo je pola golova postigao na njegove asistencije
barca_87 je napisao/la:[
izgubiste predobrog igraca,nezz greska je bila pustanje ozila al et
ja mislim da ce ronaldo najvise izgubiti odlaskom ozila,on ga je znao nac samo tako,najvise golova je postigao na ozilove asistencije
Realno, Hames moze bit promasaj. No, ne znam bas da je problem u onome gdje Di Maria zeli igrat. U formaciji 433 je pruzao najbolje partije. Dakako da su Modric i Xabi bili strasno vazne karike, ali on mi dao jos veci ritam nekako. Real bez njega nece bit toliko pokretljiv, trojka od neki dan u sredini ne vjerujem da moze igrat cijelu sezonu. Dakako, tu su James i Isco, ali opet.. Isco mi je nekako najblizi Di Mariji, barem sto se brzine tice i povezanosti redova. Hames mi je vise igrac poteza, kao Ozi..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
'Mislim da ce Ronaldo najvise izgubiti'. Nije sad da je Ronaldo imao najbolju sezonu kako je dosao u klub.
On zeli igrati desno kriloLillard je napisao/la: No, ne znam bas da je problem u onome gdje Di Maria zeli igrat. U formaciji 433 je pruzao najbolje partije. .
hint : igrac od 100 milja i bolji od istog je vec na tom mjestu
Na kraju krajeva sam je isposlovao svoj odlazak iz ekipe trazeci platu koju je znao da ne moze dobit
uvaljati ga za rekordni iznos do sada i cao..
- AlfredBorden
- Kontakt:
cao anhelito, sretno u novom klubu 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Dize se prevelik hype oko njega prije svega jer se ne razlikuje Di Maria kao lijevi pivot tj. veznjak i Di Maria kao krilo.
I meni je zao jer nece da ostane i bori se za vezu jer se sigurno moze izboriti ali stvarno nelogicno da hoces da konkurises za poziciju ponajboljeg krila svijeta iako bi ovamo mnogo, mnogo lakse izborio prvu postavu, ako vec odmah ne bi bio ista.
Dakle, prodajes nekonstatno, injury prone, ne-WC krilo za rekordnu sumu.
I meni je zao jer nece da ostane i bori se za vezu jer se sigurno moze izboriti ali stvarno nelogicno da hoces da konkurises za poziciju ponajboljeg krila svijeta iako bi ovamo mnogo, mnogo lakse izborio prvu postavu, ako vec odmah ne bi bio ista.
Dakle, prodajes nekonstatno, injury prone, ne-WC krilo za rekordnu sumu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.