Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
+1Virtu4l je napisao/la:Jedino što znam jeste da će Edin uraditi apsolutno sve da igra, pa i rizikovati ozbiljniju povredu... jedini u kojeg ne sumnjam![]()
Ima jos jedan takav koji je igrao i igrat ce po svaku cijenu, isto mu ime pocinje sa EVirtu4l je napisao/la:Jedino što znam jeste da će Edin uraditi apsolutno sve da igra, pa i rizikovati ozbiljniju povredu... jedini u kojeg ne sumnjam![]()
Taj nam je yeb'o znanje kad god je igrao povrijeđenmirzatele je napisao/la:Ima jos jedan takav koji je igrao i igrat ce po svaku cijenu, isto mu ime pocinje sa E
Dzeko ha riportato un trauma distrattivo al ginocchio destro e domani sarà sottoposto da esami
Sta ce nam Dzeko, Pjanic vise zabija, nema frkeGabon je napisao/la:Dzeko ha riportato un trauma distrattivo al ginocchio destro e domani sarà sottoposto da esami
google tr.![]()
Džeko prijavio distractive traume u njegovu desnom koljenu i sutra će biti podvrgnut testovima..
Da ne bude povreda kao kod Mesija 7,8 sedmica
Tako to ide kod nas jarane, ha ja, nema veze sto je Dzeko kod prvog gola izborio korner, kod drugog slobodnjak..oni vide da "seta" i da je ljen, razumiju se u fudbal kao ku*** o postenju. Doduse ima tu i ljudi koji nemaju dovoljno paznje u stvarnom zivotu, pa ga traze u virtualnom.Fidelis je napisao/la:Gledam malo komentare dok je trajala utakmica,vecina nije bila zabrinuta za povredu nego je pljuvala po Edinu,kako je lose igrao i kako je zasluzeno zamijenjen![]()
Ako ne bude mogao protiv Velsa i Kipra mozda tako i treba,mozda je to pravda?
Svakako mu je Dzeko oba namjestioemir79 je napisao/la:Sta ce nam Dzeko, Pjanic vise zabija, nema frke
... i Dzeko 15 dana.Sheyi je napisao/la:Nije babuki ništa, ali će propustiti utakmicu protiv BATEA, Totti je izgleda ozbiljnije povrijeđen i pauzirat će osam sedmica, a Keita 4.
Normalno da nece.. Samo kod nas se igra na osnovu starih zasluga, a ne na osnovu konstantno dobrih partija..Virtu4l je napisao/la:Jašta će neg' početi sa Hodžićem.
Kakvih dobrih partija, protiv ekipa u rangu naših premijerligaša? Pričamo o najbitnijem meču kvalifikacija, u koji bi ti krenuo sa igračem koji još nije ni debitovao.tuzlak1987 je napisao/la:Normalno da nece.. Samo kod nas se igra na osnovu starih zasluga, a ne na osnovu konstantno dobrih partija..Virtu4l je napisao/la:Jašta će neg' početi sa Hodžićem.