FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Upravu si veliki to je sa Smajketom bilo kad je isao u Belgiju da potpise za Andreleht ali moze igrati nije to neki problem .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Sta je ovo po vama sve neki bolesnici...
jos da dovedu neku trudnicu....
mogla bi Loju da zamjeni ionako ga lakse preskocit nego zaobic

jos da dovedu neku trudnicu....
mogla bi Loju da zamjeni ionako ga lakse preskocit nego zaobic

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
Cuj Morales nije zadovoljio XD
e vako je.ba mi ovaj fax sve pa jedva stignem sta napisat
sehi svaka cast,kao sto i sam rece turska liga je puno jaca od nase vise je prati skauti iz vana ima vise sanse da napreduje ,i tako bla bla ,svaka mu cast sto je ostao ovoliko godina u klubu da klub na njemu zaradi ,a ne ko neki zine guzica na 50 000 cc ugl sve mu najbolje zelim
pripreme u medjugorju jbt pa kad ja kuham u sarajevo na plus 30 ,kako li je tek dole na 39 ,al haj samo se nadam da nece neko u tom trazit neki izgovor
jedna me stvar jako zabrinjiva i nikako mi nije jasna zasto nas strucni stab evropu ovoliko neozbiljno shvata :S mislim mozda grijesm al meni se nekako cini da su oni vec odavno otpisali ovo ,i da ce odigrat reda radi,ne kazem sad da ce izac i popusit 10 0,al nema nekog duha neke nade u prolazak pa jbt jes serif jak al nije barcelona:S nije mi jasno jer ako bi prosli serifa bili bi nosioci i to bi nam bila historijska prilika da udjemo u EL, al haj valjda amar zna sta radi
koje sve pozicije moze igrat selimovic
i jel ovo neka sala ili sta cuj MORALES NIJE ZADOVOLJIO 

sehi svaka cast,kao sto i sam rece turska liga je puno jaca od nase vise je prati skauti iz vana ima vise sanse da napreduje ,i tako bla bla ,svaka mu cast sto je ostao ovoliko godina u klubu da klub na njemu zaradi ,a ne ko neki zine guzica na 50 000 cc ugl sve mu najbolje zelim

pripreme u medjugorju jbt pa kad ja kuham u sarajevo na plus 30 ,kako li je tek dole na 39 ,al haj samo se nadam da nece neko u tom trazit neki izgovor

jedna me stvar jako zabrinjiva i nikako mi nije jasna zasto nas strucni stab evropu ovoliko neozbiljno shvata :S mislim mozda grijesm al meni se nekako cini da su oni vec odavno otpisali ovo ,i da ce odigrat reda radi,ne kazem sad da ce izac i popusit 10 0,al nema nekog duha neke nade u prolazak pa jbt jes serif jak al nije barcelona:S nije mi jasno jer ako bi prosli serifa bili bi nosioci i to bi nam bila historijska prilika da udjemo u EL, al haj valjda amar zna sta radi

koje sve pozicije moze igrat selimovic

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
-
- Kontakt:
dejan bandovic na grbavicieto golmana,samo lijevi bek jos taj
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Za Moralesa je istina da nije zadovoljio, ako ne valja Amaru ne valja ni meni 

Izvor?old school je napisao/la:dejan bandovic na grbavicieto golmana,samo lijevi bek jos taj

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
čuj Bandović, onaj nije za Želje, ako on potpiše onda je sve otislo u pmold school je napisao/la:dejan bandovic na grbavicieto golmana,samo lijevi bek jos taj
G R B A V I C A 2
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I ja mislim da nije za Želje, mene uopšte nije dojmio ove sezone u ove 4 tekme protiv nas, prosjek golman...apsolutni prosjek...
Ž '21!
daj ne pljuj momka, odlican golman, iskusan...Baby je napisao/la:čuj Bandović, onaj nije za Želje, ako on potpiše onda je sve otislo u pmold school je napisao/la:dejan bandovic na grbavicieto golmana,samo lijevi bek jos taj
@bionconeri koliko smo mu golova dali u 4 tekme
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
a onako odličan hoće sudije da bije kad je dobio crveni u kupu protiv želje , baca rukavicenick je napisao/la:daj ne pljuj momka, odlican golman, iskusan...Baby je napisao/la:čuj Bandović, onaj nije za Želje, ako on potpiše onda je sve otislo u pmold school je napisao/la:dejan bandovic na grbavicieto golmana,samo lijevi bek jos taj
G R B A V I C A 2
-
- Kontakt:
dosta dobar golman,ukoliko dode imali bi svaku liniju prejaku,eventualno taj stoper(neko je rekao da jese u petak dolazi)i podhitno lijevi bek....
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
@Baby i beslija je ganjo pa? svakom se desi zuta minuta, dobar golman
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- KB-TM87
- Kontakt:
Bolji je Gušo 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- spielführer_21
- Kontakt:
Iskreno, ja sam bio zadovoljan i dvojcem Karić-Bukvić, al eto.. Uostalom, nije ovo još niko potvrdio
Nego, zna li ko kad igra Šerifica kakvu prijateljsku, valjalo bi to pogledati da odmah ocijenimo isplati li se ići u Moldaviju ili ne

Nego, zna li ko kad igra Šerifica kakvu prijateljsku, valjalo bi to pogledati da odmah ocijenimo isplati li se ići u Moldaviju ili ne

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
spielführer_21 je napisao/la:Iskreno, ja sam bio zadovoljan i dvojcem Karić-Bukvić, al eto.. Uostalom, nije ovo još niko potvrdio![]()
I ti si neki navijac?

Abidal The King
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mi protiv njih nismo ni kreirali mnogo gol šansi...to ne možeš tako gledati...Široki je ovu sezonu imao jednu od 5 najlošijih odbrana...to dovoljno govori kakav je on golman...nick je napisao/la:
daj ne pljuj momka, odlican golman, iskusan...
Ž '21!
Bianconeri1988 je napisao/la:Mi protiv njih nismo ni kreirali mnogo gol šansi...to ne možeš tako gledati...Široki je ovu sezonu imao jednu od 5 najlošijih odbrana...to dovoljno govori kakav je on golman...nick je napisao/la:
daj ne pljuj momka, odlican golman, iskusan...
nidje veze konstatacija... siroki imo jednu "losu" sezonu u zadnjih 5, jeli utakmica protiv hapoela i sirokog onda govori da je seha katastrofa golman u te dvije tekme 9 golova?
- spielführer_21
- Kontakt:
Mislio sam da klub ne ide uopšte igrati... al džaba tebi objašnjavati, jel' da?-e-d-o- je napisao/la:spielführer_21 je napisao/la:Iskreno, ja sam bio zadovoljan i dvojcem Karić-Bukvić, al eto.. Uostalom, nije ovo još niko potvrdio![]()
I ti si neki navijac?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- Bianconeri1988
- Kontakt:
To samo govori koliko je naša odbrana porazna bila u te dvije utakmice, jer ti ako pogledaš, Šehić je svaki od tih 9 golova primio sa nekih 10 metara izuzeva slobodnjaka Šilića koji je za njega iz onih situacija kao penal...nick je napisao/la:
nidje veze konstatacija... siroki imo jednu "losu" sezonu u zadnjih 5, jeli utakmica protiv hapoela i sirokog onda govori da je seha katastrofa golman u te dvije tekme 9 golova?
Bandović je tokom čitave sezone bio loš...
Ž '21!
znaci kod nas je odbrana losa a kod sirokog golman... a pregledo si koliko tekmi sirokog i jeli na svakoj on branio?Bianconeri1988 je napisao/la:To samo govori koliko je naša odbrana porazna bila u te dvije utakmice, jer ti ako pogledaš, Šehić je svaki od tih 9 golova primio sa nekih 10 metara izuzeva slobodnjaka Šilića koji je za njega iz onih situacija kao penal...nick je napisao/la:
Bandović je tokom čitave sezone bio loš...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.