vtdgeca je napisao/la:LA Kings - Nashville Predators 1 2.05
Ne moram objasnjavat kad je Pintol gore sve objasnio
Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning 1 1.85
Tampa Bay Lightning zadnja momcad konferencije po formi, zadnje 4 izgubili, prije tjedan dana se igralo i Pittsburg dobio 5-3. Pittsburg je proslu utakmicu dobio 1. ekipu konferencije, Montreal, doduse na produzetke ali u gostima.
Mislim da bi trebali uzet Tampu u ovako losoj formi.
Milwaukee Bucks - Utah Jazz Under 201.5 1.75
Milwaukee zabija u prosjeku 98 po utakmici, prima 99, ukupno 197 koseva po utakmici.
Utah zabija u prosjeku 98 po utakmici, prima 98, ukupno 196 koseva po utakmici.
Njihovih 5 zadnjih susreta zavrsilo je u underu, mislim da ce u tom pravcu otic i ovaj veceras
Sretno

Sve proslo, al opet nisam dobio jer **** tipiko racuna koseve i u produzetku, dje to jos ima?
Nego za danas od mene
Borussia D. - Shakhtar odg 1.55
Nakon prve utakmice u Donetsku i rezultata 2:2 Borussia ima laaaganu prednost, ali mislim da cemo ovdje opet vidjeti slicnu utakmicu uz dosta golova pa moze i 2.5+ ali ipak oba tima daju je za mene prilicna sigurica obzirom na finu kvotu.
Man.Utd. - Real Madrid prolaz 1 2.25
Nevjerojatno... nakon izvanrednog rezultata na Santiago Bernabeu u mecu u kojem je po kladionicama Real bio izraziti favorit, sumnjam da ce stari lisac dopustiti svojim momcima koji ove sezone u engleskoj igraju sjajan nogomet i zasluzeno su prvi uz veliku prednost nad rivalima City-em. Nevjerojatna kvota, moglo bi se reci poklon.
Voegele,S - Lucic,M 1 1.40
Fina kvota na 1. nositeljicu kvalifikacija. Jucer je dobar dio foruma ukljucujuci i mene prilicno namucila ali na kraju je ipak dobro zavrsilo. 3 mukotrpna seta protiv cure 95. godiste. S druge strane Mirjana je takodjer odigrala 3 seta sa amerikankom Pegula, i na kraju slavila sa 6-3, 6-7, 6-0.
Ipak, rijec je o zenskom tenisu i ovakve stvari ne moraju znaciti ama bas nista. Mislim da si Voegele kao prva nositeljica nece vise dopustiti muke kao jucer i slobodno tipujem pobjedu Švicarkinje.