FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 23 jun 2011, 23:04

nick je napisao/la:
banovan je napisao/la: ps fali nam lijevi bek
reko bi covjek da amar namjerno zajebava stanica jer je pitar :D , mozda na kraju stanic na golu zavrsi :mrgreen:
Da ne zajebe sebe na kraju :mrgreen:
Istina Stanić se dosta popravio u defanzivi u odnosu na prošlu godinu, prestigao je i Mirka u tom segmentu :roll: ali treba nam sigurniji LB.. Ili da Ješe dođe, pa Nyema na LB..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 23 jun 2011, 23:06

nick je napisao/la:
da znam da se ovako trose kalorije i nogama bih tipko :D ,ostatak 450 000 ojrica... da nam svaki ostatak hoce bit toliki ccc ... nest kontam ili se sve manje razumijem u fudbal ili na terenu igra golman i sve ostalo veznjaci... sta god pricitam vezni doso vezni oSo, fakat sam ostario
Ako je Bogičević spreman, štoperi su nam "po mjeri". On i Nijema znaju lopte, nisu nabijači i to je dobra stvar. Marković je solidan, fali nam lijevi bek i još jedan štoper(Vasilić mi zaista ne ulijeva povjerenje i grozno bi bilo da on bude starter protiv Šerifa(.. Da imamo veznjaka ko u priči, slažem se :mrgreen:

Al je.biga, igramo 4-5-1 ; Taktika, ovo, ono :mrgreen:

Ovaj Selimović može igrati i napadača što govori da smo već doveli dva nova napadača. Valjda jedan od njih može biti bolji od Lazara i hop, napredak :mrgreen:

edit: nema više ni Ćuluma, znači da nam se igra automatski ubrzava. Možda Bešlija ispadne iz startnih 11; Opazio sam da bude lošiji u prvom dijelu prvenstva. Valjda mu mrsko da trči na početku :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 jun 2011, 23:10

Znači ovaj Morales nije zadovoljio sto nam govori da nam treba lijevi bek, a siguran sam da necemo ostati na Stanicu ....da hoće Smajic i Jese potpisat i bice to fino uz dobro uigravanje .... ;)

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 23 jun 2011, 23:18

Ako je ovo istina za selimovica, onda je valjda zavrseno to sa napadacima, sada ono sto nam je 2 godine neophodno lijevi bek (minimalno 1), i to je to za nasu ligu sasvim pristojna popunjenost tima pogotovo ako taj smajic rijesti te papire i dodje. On bi mogao upast umjesto beše pa nek se mjenjaju:D :D :D . Dovedes lijevog beka (1ili2) i automatski dobaivas stanica na krilu, tako da bi s tim bili popunjeni na svim pozicijama, sad kakav je kvalitet ekipe to je druga prica. Treba ocekivat malo tecniju igru ako stanceski bude igro, a i napad bi bio pokretljiviji. Lagano se spremat za ligu, a ako sta izleti kvalitetno do pocetka lige pokusat dovest, ali samo kvalitetno da se gomila prosjek bezveze.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 jun 2011, 23:20

spielführer_21 je napisao/la:Imamo Karića za ove koji preferiraju debeljuce, Bukvića- ko voli sitnije tipove i Gušu- hot mature.. Pa izaberite vašeg favorita :mrgreen:
Guso je Hot MILF ... :D
Nego opet Karica staviti ...Bukvica u ove malo sporedne ,nevazne tekme ...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 23 jun 2011, 23:22

Ma štoper, Smajić i lijevi bek i dosta za ovu sezonu, s tim da Smajić nije pod moranjem, štoperska i bekovska pozicija nam škripe totalno. Uglavnom sasvim solidno, biće ovo dobro kada se uigra. Naravno, govorim za PL. Uff, bićemo nosioci sljedeće sezone u LP, grijeh je ne osvojiti LP. Biće svega 8-)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jun 2011, 23:23

Dolaskom Selimovića po svemu sudeći neće ništa biti od transfera Sulejmana Smajića...

Za poziciju desnog krila konkurisat će vjerovatno: Selimović i Čolić

Polušpica: Bešlija i Zeba

Lijevo krilo: Višća i Stančeski

Sredina: Jamak, Zolotić, Svraka i Savić...

Ovo je neko moje predviđanje, s obzirom da su neki od ovih igrača poluvalentni recimo Zeba, Bešlija i Stančeski....

Po meni ovo nije nimalo loša sredina, samo se to treba uigrati sve lijepo...

Mišljenja sam isto tako da je i struka svjesna da je lijevi bek neophodan, osim ako recimo Benjamin Ćolić ne bude igrao desno, a Marković lijevo...

Ali opet nekako ekipa bez klasičnog ljevaka nije prava ekipa :D

Pošto sam ja ljevak, moram nas malo braniti 8-) :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 23 jun 2011, 23:24

Vea je odlican igrac inace je iz mjesta odakle sam i ja pa tako i znam . Momak je igrao solidno u svim klubovima sigurno ce i u Zeljeznicaru zao mi je sto nije potpisao za neki strani klub ko i Smajic i uzeo pare ali eto sretno mu i ovdje nadam se da ce dobro igrati ali da nece zabiti Sarajevu i da ce u toj utakmici podbaciti :D .
Šalu na stranu cuo sam price ovdje da se Čaki ( Smajic ) vraca u PL ali vjerovatno u Zelju ili Olimpik .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 23 jun 2011, 23:28

Admiral_TM87 je napisao/la:Ako je ovo istina za selimovica, onda je valjda zavrseno to sa napadacima, sada ono sto nam je 2 godine neophodno lijevi bek (minimalno 1), i to je to za nasu ligu sasvim pristojna popunjenost tima pogotovo ako taj smajic rijesti te papire i dodje. On bi mogao upast umjesto beše pa nek se mjenjaju:D :D :D . Dovedes lijevog beka (1ili2) i automatski dobaivas stanica na krilu, tako da bi s tim bili popunjeni na svim pozicijama, sad kakav je kvalitet ekipe to je druga prica. Treba ocekivat malo tecniju igru ako stanceski bude igro, a i napad bi bio pokretljiviji. Lagano se spremat za ligu, a ako sta izleti kvalitetno do pocetka lige pokusat dovest, ali samo kvalitetno da se gomila prosjek bezveze.
Sa odlaskom Lazara i Ćuluma smo 100% ubrzali igru. Po meni je samo Bešlija "diskutabilan"(pričam o početku sezone, prošle dvije je vrlo loše počeo dok je bio mnogo, mnogo bolji u drugom dijelu sezone) iako mi se čini da nema snage za cijelu utakmicu. Doduše, to je samo moje mišljenje.

Stanić, Višća, Bešlija su sasvim solidna krila. Za Selimovića to ne mogu da tvrdim, nisam nešto obraćao pažnju na njega. Isto tako ne znam jel doveden kao napadač ili veznjak ili oboje. Vidjećemo uskoro na šta to liči. Imamo solidne protivnike na pripremama.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 23 jun 2011, 23:30

Vernes je napadač, šta vam je. :roll:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 23 jun 2011, 23:31

KB-TM87 je napisao/la:Vernes je napadač, šta vam je. :roll:
Krilo je, ali može igrati i kao klasični špic.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 jun 2011, 23:34

Selimovic je dobar igrac,nesto vece kvalitete od Drakula i Adilovica i dobro je sto smo ga doveli! sad nam treba lijevi bek,stoper i jedan kvalitetan veznjak..Smajic bi nam isto dobro dosao,moze on igrati na vise pozicija.. sto se tice EL,tesko tu mozemo ocekivati bilo sta...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 23 jun 2011, 23:35

Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 23 jun 2011, 23:39

banovan je napisao/la:
Admiral_TM87 je napisao/la:Ako je ovo istina za selimovica, onda je valjda zavrseno to sa napadacima, sada ono sto nam je 2 godine neophodno lijevi bek (minimalno 1), i to je to za nasu ligu sasvim pristojna popunjenost tima pogotovo ako taj smajic rijesti te papire i dodje. On bi mogao upast umjesto beše pa nek se mjenjaju:D :D :D . Dovedes lijevog beka (1ili2) i automatski dobaivas stanica na krilu, tako da bi s tim bili popunjeni na svim pozicijama, sad kakav je kvalitet ekipe to je druga prica. Treba ocekivat malo tecniju igru ako stanceski bude igro, a i napad bi bio pokretljiviji. Lagano se spremat za ligu, a ako sta izleti kvalitetno do pocetka lige pokusat dovest, ali samo kvalitetno da se gomila prosjek bezveze.
Sa odlaskom Lazara i Ćuluma smo 100% ubrzali igru. Po meni je samo Bešlija "diskutabilan"(pričam o početku sezone, prošle dvije je vrlo loše počeo dok je bio mnogo, mnogo bolji u drugom dijelu sezone) iako mi se čini da nema snage za cijelu utakmicu. Doduše, to je samo moje mišljenje.

Stanić, Višća, Bešlija su sasvim solidna krila. Za Selimovića to ne mogu da tvrdim, nisam nešto obraćao pažnju na njega. Isto tako ne znam jel doveden kao napadač ili veznjak ili oboje. Vidjećemo uskoro na šta to liči. Imamo solidne protivnike na pripremama.
Ako Smajic nedodje ja bi guro Stanica na desno krilo(ako dovedemo beka). Za Besliju se vidi da nije spreman i cini mi se da i nema neki motiv da se nesto posebno spremi fizicki(zapustio stomak lagano :D :D ), pa bi ja njega nesto kao dzokera da ulazi pa da sta proba na iskustvo. A Selimovic je i po meni klasican napadac, mozda on moze odigrati i krilo, ali za nasu taktiku 4.5.1 gdje su krila sigurno kljucna, nekako bi tu preferirao vise neke lakse i pokretnije igrace kao sto su visca i stanic.

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 23 jun 2011, 23:41

Karic ima extra refleks a specialnost su mu situacije 1 na 1, mana mu je odraz. On i nema nekih golmanskih ambicija i svejedno mu je jel 1 ili 2 golman, al daleko od toga da je kanta

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 jun 2011, 23:42

Je l' ono Selimovic imao nekih zdrastvenih problema,srce i tako to :?:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 23 jun 2011, 23:45

Megamon je napisao/la:Je l' ono Selimovic imao nekih zdrastvenih problema,srce i tako to :?:
Ma jest ali nista posebno kad je mogao igrati u Zrinjskom moze i u Zelji nista to nije strasno .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 23 jun 2011, 23:46

CoDe je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Je l' ono Selimovic imao nekih zdrastvenih problema,srce i tako to :?:
Ma jest ali nista posebno kad je mogao igrati u Zrinjskom moze i u Zelji nista to nije strasno .
Zar to nije Smajić imao problema sa hercom ?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 jun 2011, 23:49

banovan je napisao/la:
CoDe je napisao/la:
Zar to nije Smajić imao problema sa hercom ?

:mrgreen:
drakul problemi sa srcem, smajic i ev i selimovic :D izgleda da imamo skauta negdje oko omera maslica
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 23 jun 2011, 23:53

Za nas zaista vrijedi ona krilatica "Željo ima srce" :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Mana i 39 gostiju.