Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ocekivano
Dzeko klupa.
E ovako. Dzeko je presao u pravi klub gdje bi trebao da pruza odlicne partije. Protiv Juventusa je bio odlican. OK protiv Verone nije zabio. Barcelona jako dobar samo tu se nije realno ocekivao gol. Frosinone je bila utakmica gdje je trebao zabiti gol, dva. Pa makar na snagu kako god zna. I od te utakmice dalje se mu povecava pritisak golova jer mu fali taj gol, dva. Protiv Sampdorie odlican sam nije zabio. Isto u granicama ocekivanog jer igraju jaku odbranu. Ova utakmica protiv Carpija je opet jako bitna kao protiv Frosinonea.
Sto se tice saigraca. Na Pjanica uvijek moze racunati sto bi mu trebao biti veliki plus. Za Gervinha se je znalo da nije timski igrac. Maicon je jedini igrac koji zna upititi centarsut kako treba. Salah je veliko razocarenje. Covjek mu nije uputio jednu loptu kako treba. Samo gleda na gol jos gori je od Gervinha. Ocigledno je velika konkurencija na tim krilnim napadacima i hoce da se nametne golovima.
Dzeki je ovo presudna sezona. I ako zeli da opet bude jedan od boljih napadaca treba da se nametne. Na ruku mu ide da i nema neku konkurenciju osim starog Tottija. Treba da se nametne i izbori na terenu a ne da mu onaj mali kepec ne doda loptu a on ga samo gleda.
Sto se tice saigraca. Na Pjanica uvijek moze racunati sto bi mu trebao biti veliki plus. Za Gervinha se je znalo da nije timski igrac. Maicon je jedini igrac koji zna upititi centarsut kako treba. Salah je veliko razocarenje. Covjek mu nije uputio jednu loptu kako treba. Samo gleda na gol jos gori je od Gervinha. Ocigledno je velika konkurencija na tim krilnim napadacima i hoce da se nametne golovima.
Dzeki je ovo presudna sezona. I ako zeli da opet bude jedan od boljih napadaca treba da se nametne. Na ruku mu ide da i nema neku konkurenciju osim starog Tottija. Treba da se nametne i izbori na terenu a ne da mu onaj mali kepec ne doda loptu a on ga samo gleda.
Ebem ti Garcia mater vec si nam se poceo sa zivcima igrat.
- JackTheStripper
- Kontakt:
I tu sam ugasio stream.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
TReba igrat I ligu prvaka a nije Totti bas sretan sto sjedi na klupi.
Zeznuto je ono bilo, bolje što ga izveo, nadati se da nije riječ o nekoj težoj povredi.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ljudi smirite se... LP, vrlo vazna utakmica za Romu. Rezultat je takav da se mogu odmoriti najvazniji igraci.
On je sebi kupio kredita poslije onog gola protiv juveta, ima fore jos makar 2 tekme da ne zabije.
Ma evidentno je da se mora priviknuti na ekipu i ligu jer ovo je, sta god ko mislio, vjerovatno najteza liga za igrati. Razumijem da je doveden kao veliko pojacanje i da se mnogo ocekuje od njega, al' treba mu se dati jos malo vremena, vidi se ta neuigranost i manjak hemije medju igracima. Da ne pricam da se i sama Roma mora konsolidovati i nauciti kako igrati sa klasicnom devetkom, zadnjih sezona su vazda igrali sa nekim izmisljenim igracima i laznim devetkama.
jbg, ovo je bila savrsena prilika da se dadne koji gol, al' eto, steta...

Ma evidentno je da se mora priviknuti na ekipu i ligu jer ovo je, sta god ko mislio, vjerovatno najteza liga za igrati. Razumijem da je doveden kao veliko pojacanje i da se mnogo ocekuje od njega, al' treba mu se dati jos malo vremena, vidi se ta neuigranost i manjak hemije medju igracima. Da ne pricam da se i sama Roma mora konsolidovati i nauciti kako igrati sa klasicnom devetkom, zadnjih sezona su vazda igrali sa nekim izmisljenim igracima i laznim devetkama.

jbg, ovo je bila savrsena prilika da se dadne koji gol, al' eto, steta...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Cemu psovanje Garciji? Maloprije sam napisao da ce ga zamijeniti. Samo se trebamo nadati da nije ozbiljna povreda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuj napacenih zasluzeno.Tudji neuspjeh im je terapija.Dabogda neigro protiv Velsa i Kipra pa svrsavajte.
Svi ga zabijaju jbt, osim Džeke
- Goalgetter
- Kontakt:
Sad se vec moze govoriti o krizi kod Edina. Nije ovo dobro.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Očekivano, vidno je bilo da jedva hoda. Samo da nije šta ozbiljno, ovo je ono što nam je baš trebalo. Koji baksuzi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da, katastrofa.Goalgetter je napisao/la:Sad se vec moze govoriti o krizi kod Edina. Nije ovo dobro.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma bolje se nadopunjuje i sa Iturbeom i Falqueom nego Salahom. Mislim da je cak i ostao Ljajic da bi se i sa njim nadopunjavao bolje. Samo ako ne moze na ovog kepeca zagalamit i nametnuti autoritet onda bolje da ni neigra nikako. Valjda treba da se zna ko je ko. Covjek je dobivao mrvice u Chelsea-u a ovdje glumi neku velicinu ne zeli dodatisanji je napisao/la:Zato sto Edin nema autoritet,,zato igraju za sebe,,,, I ako da gol u drugom,,,mogao je dati i trii u ovoj utakmici,,ali ne vjerujem da ce postici gol. Tugaaa ako 10 postigne do kraja dobar je, a mislio sam da ide na +20 u Seria A...

Ajax je napisao/la:Ma bolje se nadopunjuje i sa Iturbeom i Falqueom nego Salahom. Mislim da je cak i ostao Ljajic da bi se i sa njim nadopunjavao bolje. Samo ako ne moze na ovog kepeca zagalamit i nametnuti autoritet onda bolje da ni neigra nikako. Valjda treba da se zna ko je ko. Covjek je dobivao mrvice u Chelsea-u a ovdje glumi neku velicinu ne zeli dodatisanji je napisao/la:Zato sto Edin nema autoritet,,zato igraju za sebe,,,, I ako da gol u drugom,,,mogao je dati i trii u ovoj utakmici,,ali ne vjerujem da ce postici gol. Tugaaa ako 10 postigne do kraja dobar je, a mislio sam da ide na +20 u Seria A...![]()
, koja bruka. Ovo utakmica protiv BATE-a bi trebala biti isto bitna. Laksi protivnik a ipak liga prvaka. Tu bi mogao Dzeko zabiti koji gol. Ima jos puno vremena samo je lose poceo ovu sezonu. Meni djeluje kao da nije fizicki 100% spreman poslje one utakmice protiv Juventusa.
Da ne bude Slah na kraju sezone vazniji igrac za Romu od Edina ???? I vece ime..... Edinovo vrijeme nazalost polahko prolazi.... zasvrsio je svoj prime time..
po twitteru pisu da je ipak povreda u pitanju
bas nam je ovo trebalo

bas nam je ovo trebalo

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !