Denno je napisao/la: ↑28 jun 2021, 19:05Nemoj onda da me citiras, a nije ti prvi put da citiras I bezobrazan upis ostavljas. Zaobidji jednostavno, ako imas kakav Problem rijesit cemo licno. Pozdrav.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Denno je napisao/la: ↑28 jun 2021, 19:05Nemoj onda da me citiras, a nije ti prvi put da citiras I bezobrazan upis ostavljas. Zaobidji jednostavno, ako imas kakav Problem rijesit cemo licno. Pozdrav.
Ako tako kazu objektivni navijaci barcelone ..ko sam ja da se bunimDonnie Darko je napisao/la: ↑28 jun 2021, 18:50Fati apsolutno ima killer instinct, i da ima 13 godina, jednostavno ga ima.
Da li su njemacka i turska nekad bili jedna drzava..ili pak svicarska francuska italija i njemacka? Nemoj svoje nacionalisticke ispade pokusavat objasnit s ovako glupim izjavama i usporedbamaDenno je napisao/la: ↑28 jun 2021, 19:04Da li u Njemackoj komentatori tako pristrasno navijaju za Tursku? U Svicarskoj za Francusku, Italiji, Njemacku? Boli me k kako se ko izjasnjava, nije u redu ovo sta rade kako god.
BiH i Hrvatska su dvije zemlje ali je jedan narod. Isti narod.Denno je napisao/la: ↑28 jun 2021, 18:57I Hrvatska i Spanija su BiH strane zemlje i cije stanovnistvo möze navijati ili za jedne ili za dr, te s toga bi trebao se prijenos dosta profesionalnije raditi.
Ne blamiraj se bolan vise. Ostavise te teme, ocigledno ne znas o cemu pricas i to je to. Nisi ti kriv.jelle je napisao/la: ↑28 jun 2021, 19:07Ako tako kazu objektivni navijaci barcelone ..ko sam ja da se bunimDonnie Darko je napisao/la: ↑28 jun 2021, 18:50Fati apsolutno ima killer instinct, i da ima 13 godina, jednostavno ga ima.![]()
Upravo tako buraz, kad vidim da ovo smece sudi tacno mi ne bude dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.