A jeste dosadni sa Pikom i ko koliko voli Velez, to je nemoguce. Nismo svi isti i ne mozemo biti svi isti, niti mozemo imati svi ista razmisljanja i stavove. Slazem se sa prethodnim postom da ne napadate ljude koji idu na tekme. Umjesto toga popricajte sa njima na ulici, a ne ovde na forumu. Milioniti put vam kazem, ponudite im rjesenje za poslije. Ako mislite da je rjesenje skinuti upravu i dovesti neke "postenje" ljude u ovom gradu i zemlji koja se zove BiH i trenutno vladaju pravila kakva vladaju, a nemati u klubu lika kao Pika koji ce cistiti te probleme, mene sa Bojkotom slobodno zaobidjite i ne punite mi glavu samo sportom i postenjem. Toga kod nas nema.
Taj isti Pika je dobio degenek na Kosevu od uprave i kluba Sarajeva, sa kojima se vi lizete ovde po forumu, SAMO zato sto im nije pustio tekmu na Kosevu. Tom istom Piki su u Zenici na poluvremenu ulijetali sa pistoljima na poluvremenu....Taj isti Pika je TRN U OKU ostatku nogometnog saveza BiH, jer se njegov stav ne slaze sa ostalim....Pametnije i sigurnije bi mu bilo da je otvorio diskont, pekaru ili nesto slicno, kako neko kaze...Tako to kod nas ide...Ne branim ga, daleko od toga, ali daj objasnite ljudima, sta mislite poslije..Ne ovde na forumu, nego na ulici razgovorom...
Ako ne punudite sistem koji moze "hraniti" klub, i ljude koji vole Velez i mogu parirati sa jacim likovima od, evo, naprimjer Pike, mislim da ce sveobuhvatni bojkot sa nama "povrsnima" biti samo iluzija....
Nismo ni mi "povrsni" toliko slijepi...Zvizdao je cijeli stadion Mirzi, cijeli stadion je dodijelio aplauz Hadziji i Knezu..To je nas stav...
I ne branite mi toliko nase igrace, molim vas...Zna i Zaim, Skaljic, Kajta i svi oni o ovim problemima mnogo vise od svih nas, i ipak igraju....Ako je prodavao tekme neko iz uprave, nije mogao sam, trebali su mu i igraci...Zasto nisu negdje drugo otisli??? Ja bih ih majke mi postovao kao Hadziju i Kneza, sto posto, a i citava tribina...Ali dok god odluce i nose dres Veleza, IMA DA GINU U NJEMU!!!! Pa vodio ga Pika, Slika, Fika ili neko deseti NE ZANIMA ME...Ja njih placam druze, a ne oni mene...Ako i odluce da skinu dres i pridruze se bojkotu, dobit ce od mene veliko postovanje...Ali dok igraju, ima da ginu i tacka !!!!!
Sve ce proci, i uprave i igraci i navijaci, sve, ali Velez ostaje...
Niko nema pravo da ga ugasi na silu.......
Ne negiram vam nista, ali potreban je razgovor, a mene ne mozete tretirati kao forumasa, ja sam djete ulice i danas i takav cu i umrijeti, a na ulici su ovakva moja razmisljanja jos uvijek u velikoj vecini za razliku od interneta.....
Razgovor je najbitniji, a njega jos nema....Obidjite malo dedare, taj najbitniji dio ste preskocili.....