Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

MaGiCa
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la MaGiCa » 10 jan 2011, 16:53

Samo za @Duffyja, a u stilu AdmiraSa:

[youtube][/youtube]

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 jan 2011, 18:28

Brat Luigija Del Nerija je preminuo tokom dana u 65. godini zivota...

jos nam je i to trebalo... :roll:

R.I.P. Rodolfo Del Neri...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 jan 2011, 18:39

aaaa vidim ima toga jos sto su nas sudije sinoc naguzile, fino fino mamu im svima redom ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 jan 2011, 19:00

JuveSissoko je napisao/la:aaaa vidim ima toga jos sto su nas sudije sinoc naguzile, fino fino mamu im svima redom ;)

ne smije biti opravdanje..al ne smijemo ni sutiti jbg...palermo(nedosudjen penal),chievo(offside kod penala i crveni) i napoli(ponisten gol)....nije bas malo to...

nedo Bog da je suprotno...vjerovatno bi nas izbacili u serie C..jer krademo :| :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 10 jan 2011, 20:21

Kada gledam ponovljenu snimku... najvjerovatnije je postojao prekrsaj Toni-ja.

Na 2 : 50

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 jan 2011, 23:33

gledao sam do drugog gola i nisam vise mogao da se nerviram. Bekovi katastrofa, pa ono je nevjerovatno , ne znam sto Sorensen nije igrao sigurno bi bolje reagovao kod prva dva gola od onog Grigere, ako nista dijete je bar mlado nek se uci, ovaj vise nema sta ucit.. ona Traore je ispao 3-4 puta za ovo sto sam ja gledao malo, kod gola, pa onda kad je polomio Mađia, i jos jednog kad je isto faul napravio al sudija sreca nije svirao. Stoperi isto tako kod onih centarsuteva kao da prvi put igraju zajedno. Vezni red skupina nekonzistentnih igraca koje jel neko malo nagazi kao onaj Grava ili Pacienca eto problema. Vidi se koliko fali neka budala kao Melo koja se ne boji. Akvilani se boji povrede,a Markizio previse oscilira. Krasic kao da je procitan , a Pepe nije igrac ni blizu za Juventusa...sto se tice napada vidi se da je Toni bolji i od Jakinte i Amaurija ali nije Toni rjesenje , opet gomilamo prelazna rjesenja kojih se necemo moc rijesit za godinu-dvije. Onog Amaurija treba propisno isamarat da malo dodje sebi.

potrebna su nam hitno 2 beka, dobra beka, rezervni stoper, dobar centralni vezni,jedno ili dva krila i napadac. Ukratko treba nam pola ekipe i to svjetske klase, jer ovo sto imamo nema ih tu 3-4 koji su klasa za Juventus kakav mi znamo, i tu bi vecina bila na klupi. Pobjegao nam je Dzeko, pobjegao nam je Kavani vec na pocetku godine, zaista ne vidim ko bi nam mogao doci. Pazini i Đilardino su kocka velika.
Sto se tice Akvilanija treba dobro razmisliti i dobro izvagati da li ga zadrzati. Ukratko, nije igrac za prve postave Juventusa a preskup je da bi bio rezerva, mozda je bolje tu platu i 15 miliona usmjerit na mladog Polija.

Cini se da ce ovo biti jos jedna potrosena godina ,u kojoj smo ipak malo napredovali u odnosu na prethodnu. Ako nista Marota ih je bar dovodio na posudbu tako da se nekih polovnjaka i mozemo rijesit, a valjda cemo i ostale uspjet utrpat nekom na kraju godine. Ovako je trebalo da bude prije 2 godine, dakle kasnimo 2-3 god za povratkom pravog Juventusa poslije 2.lige. Bili su rekli da ce im trebat 5 godina za oporavak, ovako izgleda kao da ce i vise.
Za iole respektabilnu ekipu nam treba najmanje 6 dobrih igraca, dakle 6 pogodjenih pojacanja, a ovim tempom promasaja to je jos najmanje 2 godine dok sastavimo ekipu za koju se realno moze reci da moze ganjati skudeto. Mi smo i sad vjerovali da mozemo, ali nazalost jedno je nase subjektivno misljenje a drugo je kad malo sa strane pogledas ove 2 zadnje utakmice, pa bolan mi nismo dozivjeli samo 2 poraza, nas su ljudi nakantali.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jan 2011, 00:57

Kad pocnu solit pameti ovi simpatizeri Rome onda je to stvarno za plakanje :D ...Admir_Sa -Rossela Sensi nema dlaka na glavi koliko Juventus ima trofeja-ovo svaki dan ponavljaj najbolje izjutra da se ne zaboravi.. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 jan 2011, 11:45

Saurman je napisao/la:Kad pocnu solit pameti ovi simpatizeri Rome onda je to stvarno za plakanje :D ...Admir_Sa -Rossela Sensi nema dlaka na glavi koliko Juventus ima trofeja-ovo svaki dan ponavljaj najbolje izjutra da se ne zaboravi.. :)

Kakve veze ima ova tvoja recenica sa poplavama u Australiji :roll:
nema potpisa

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 11 jan 2011, 11:54

Admir_Sa je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Kad pocnu solit pameti ovi simpatizeri Rome onda je to stvarno za plakanje :D ...Admir_Sa -Rossela Sensi nema dlaka na glavi koliko Juventus ima trofeja-ovo svaki dan ponavljaj najbolje izjutra da se ne zaboravi.. :)

jojjj djecijih fora..cuj poplave..ccc
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 jan 2011, 12:00

jasko_juve je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:

jojjj djecijih fora..cuj poplave..ccc
sta tebi sad nije jasno? Sarajlija gore prizna da je mislio da su bolja ekipa, a ja sam njemu gore replicirao
nema potpisa

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 jan 2011, 12:08

19 rounds 2010 = 33 points = Cannavaro, Grosso, Caceres, Diego, Melo = 50 mln on transfers
19 rounds 2011 = 31 points = 12 new players = 50 mln on transfers

ne znam jel proracun tacan, al lijepo vidjet za oko ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 11 jan 2011, 14:02

JuveSissoko je napisao/la:19 rounds 2010 = 33 points = Cannavaro, Grosso, Caceres, Diego, Melo = 50 mln on transfers
19 rounds 2011 = 31 points = 12 new players = 50 mln on transfers

ne znam jel proracun tacan, al lijepo vidjet za oko ;)
s'tim da Cannavaro =0, Grossi =2, Caceres =0.. na dva igraca toliko para..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 jan 2011, 14:24

Marotta doveo 12 igraca a slabo da imamo vise bodova al opet Secco je ne nadmasiv po glupostima :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jan 2011, 14:37

Mozete da uporedjujete ovu i proslu sezonu koliko god hocete, ali je realnost da je ovaj Juve mnogo bolji nego proslogodisnji i da su ga povrede sprecile da sad bude na bod-dva zaostatka u odnosu na Milan.
Meni samo nije jasno, zasto je Marotta kashnuo Trezegola i Caceresa, a ostavio Amaurija, Iaquintu i doveo Mottu?
Za sve drugo kapa dole: Bonucci, Krasic, Aquaman, Quaglia su pogodak, Martinez jos nije odigrao nista, Pepe korektan, a na Traorea, Rinauda i Lanzafamea niko i ne racuna i oni su dovedeni da zakrpe ekipu.
Ono sto se meni ne svidja, to je angazovanje Delnerija. Bolje bi bilo da je neko mladji uzeo kormilo. Setite se koji su vam ljudi donosili trofeje: Trapattoni i Lippi koji su bili 40ogodisnjaci kad su seli na klupu (Trap imao 37, a Marcello 45 - da budem precizan). Dediste izlapelo, koje je ceo zivot vodilo prosecne ekipe, ne moze da bude pobednik. A takav vama treba.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 11 jan 2011, 15:30

Juventus, nekad dobar klub, danas samo prosječan.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 11 jan 2011, 15:52

Chelsea_CBH je napisao/la:Juventus, nekad dobar klub, danas samo prosječan.
Bolje 100 godina biti dobar klub, a 5 godina prosječan, nego 100 godina prosječan, pa 5 dobar ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jan 2011, 15:53

Chelsea_CBH je napisao/la:Juventus, nekad dobar klub, danas samo prosječan.
Chelsea je uvek bio prosecan, sem u periodu 2003-2010. Ali i toj vestackoj tvorevini se nazire kraj.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 jan 2011, 17:16

Sissoko napao Juventus

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=642

U pravu si momo ..

Barzagli blizu Juventusa

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=643

:roll: :roll: :roll: :roll: a bekovi??? :roll:

Amauri slomio nos

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=644

sta vise reci :|

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 11 jan 2011, 17:22

sarajlija89 je napisao/la:Sissoko napao Juventus

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=642

U pravu si momo ..

Barzagli blizu Juventusa

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=643

:roll: :roll: :roll: :roll: a bekovi??? :roll:

Amauri slomio nos

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=644

sta vise reci :|
Momo čekamo te u Napulju
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 11 jan 2011, 21:25

Juventus ce se oporaviti kad tad ! Meni ni Juve nije nesto posebno drag ali brate imam vise respekta prema njemu nego prema Chelsiu ! Kakve veze sto je iz nekog grada koji je poznat po fudbalu ovo ono !
Koliko titula Engleske Premier Lige imate sve ukupno i onda oduzmi titule u razdoblju od 2003-2010 !
Svaka vama cast na igri koju ste imali ali vi nikada necete biti jedan Juventus i jedan od najvecih klubova europe !
To sto je Juve u krizi tako se desilo bogami i vas Chelsea je sad u krizi jer gubi od maleni klubova i svako moze imati duzu / manju krizu nebitno !

Pitao bih te usput koliko titula CL ima Chelsea i da li je ikada osvajao i ti ga sada svrstavas u boljeg od Juventusa !
Naravno od stare slave se ne zivi al vi nemate ni stare ni nove sem par Titula s Otoka domaceg prvenstva i po kojeg kupa tako da :|
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.