Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- sagitarius
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Uglavnom svi na twitteru zadovoljni s njegovom igrom danas, i da je definitivno bolji od Barrya 

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ma za njega je vazno da ima minutazu. Everton je u pravoj krizi, nadam se da ostaje Martinez, jer on je doveo Besica i ocito mu dosta vjeruje. Nikad se ne zna ako dodje novi trener.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma i ako dodje to nece uticat puno na njega,on ce uvijek svojom borbenoscu bit u oku bilo kojeg trenera.... Mozda bi bilo i bolje da dodje novi,jer Martinez previse forsira Barrija,svako vidi da je njegovo proslo i da je Besic vec sad ispred njegCartman je napisao/la:Ma za njega je vazno da ima minutazu. Everton je u pravoj krizi, nadam se da ostaje Martinez, jer on je doveo Besica i ocito mu dosta vjeruje. Nikad se ne zna ako dodje novi trener.
Na reprezentacija ba pišu da neće igrati protiv City-a zbog kartona, odakle li oni kupe informacije
Dobio je tek četvrti protiv Hull-a.
Sad je miran, tek nakon desetog kartona može dobiti suspenziju poslije 1. januara. Ne sumnjam da hoće doduše

Sad je miran, tek nakon desetog kartona može dobiti suspenziju poslije 1. januara. Ne sumnjam da hoće doduše

Ima 5.zutih do sad,ja mislim da odmara protiv Citija,al nadam se da je tako ko sto ti kazesevelyn je napisao/la:Na reprezentacija ba pišu da neće igrati protiv City-a zbog kartona, odakle li oni kupe informacijeDobio je tek četvrti protiv Hull-a.

- Nerminovic
- Kontakt:
Da budemo sigurniEdvin_Mg je napisao/la:Ima 5.zutih do sad,ja mislim da odmara protiv Citija,al nadam se da je tako ko sto ti kazesevelyn je napisao/la:Na reprezentacija ba pišu da neće igrati protiv City-a zbog kartona, odakle li oni kupe informacijeDobio je tek četvrti protiv Hull-a.

http://i.imgur.com/5DywY7j.png
evelyn je napisao/la:Da budemo sigurniEdvin_Mg je napisao/la:Ima 5.zutih do sad,ja mislim da odmara protiv Citija,al nadam se da je tako ko sto ti kazesevelyn je napisao/la:Na reprezentacija ba pišu da neće igrati protiv City-a zbog kartona, odakle li oni kupe informacijeDobio je tek četvrti protiv Hull-a.
Sad je miran, tek nakon desetog kartona može dobiti suspenziju poslije 1. januara. Ne sumnjam da hoće doduše![]()
http://i.imgur.com/5DywY7j.png
http://m.premierleague.com/en-gb/player ... amed-besic" onclick="window.open(this.href);return false;
siguran sam

Izvinjavam se, upravu si, ima 5 žutih, ali je ovaj zadnji dobio 1. januara, a poslije Nove godine dobije suspenziju tek nakon desetogEdvin_Mg je napisao/la:
http://m.premierleague.com/en-gb/player ... amed-besic" onclick="window.open(this.href);return false;
siguran sam

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... ed-8400643" onclick="window.open(this.href);return false;
Hoce li momcina igrati danas, sta kazu? 

“Mo is still a player that brings a smile to your face with every performance,” Martinez said of the former Ferencváros midfielder.
“He plays with bravery, he is fully committed from the start but then he has got this outstanding ability.
“He keeps growing and tactically he has impressed me immensely for someone who is growing in a position that he only played for six months.
“He is a typical, typical Everton player and someone who is going to become very important for us.”

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-

imaju previse povrijedjenih igraca, a muhamed je odigrao predobro posljednju tekmu da bi propustio ovaj derbi. no, radio je roberto i cudnije stvari

Ma startace u prvih 11, smijem u glavu. 
Vidi i Dzeko najavljen, super, 2 dragulja dobra tekma, oba tima itekako imaju da se bore za sta. Ocekujem tvrdu tekmu do 3 gola max.

Vidi i Dzeko najavljen, super, 2 dragulja dobra tekma, oba tima itekako imaju da se bore za sta. Ocekujem tvrdu tekmu do 3 gola max.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Howard, Baines, Jagielka, Stones, Coleman, Besic, Barry, McGeady, Naismith, Barkley, Lukaku.
tu je

sretno momcino, razvali danas.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Momak rastura. vec standardan.

- Nerminovic
- Kontakt:
Dominator
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:Howard, Baines, Jagielka, Stones, Coleman, Besic, Barry, McGeady, Naismith, Barkley, Lukaku.
tu je![]()
sretno momcino, razvali danas.![]()
Zar nije Howard povrijedjen?
edit: jest, evo pogledao sam sve je isto samo nema Howarda

Gdje se moze pogledati utakmica? Hvala unaprijed... zzz
Zadnja izmjena: Tihi, dana/u 10 jan 2015, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Ipak Joel, nek'o se zajebao. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Na Goodison park stadionu u Liverpoolu.Tihi je napisao/la:Gdje se moze pogledati utamica? Hvala unaprijed... zzz

ali moze i preko streamova, pokusaj ovdje http://www.rojadirecta.me" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Normus90 i 41 gost.