Olimpik Sarajevo
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Njabitnije da su maske spale.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jesi li ti n.or.ma-lan....ko kome hrani čeljad,preispitaj se malo šta pišeš ,ako si bolestan daj da pomognemo,sevap je,,,,,imamo prijatelja ljekara na Koševu,u Zagrebu,u Banjaluci,Splitu a imamo i vidovitu Rabiju u Buča potok i još mnoge druge koji mogu da pomognu,,,,hajde da sve vas zamolim da kada pišemo o g.Nijazu Graciću da pišemo velikim slovima jer je on čovjek koji to i zaslužuje------Volimo te NIJAZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GRACIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNIJAZE GRACIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NIJAZE GRACIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NIJAZE GRACIĆU NIJAZE,NIJAZE,LEGENDO,KRALJU GRADA SARAJEVA,,,,,NIJAZ JE TITO ZA VAS POJEDINE KOJI PIŠETE BEZVEZE,,,,,NIJAZ JE KRALJ,LEGENDA KOŠEVA I OTOKE,,,,Dje ti tu i mi...........,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.VOLI TE MASA RAJE U SARAJEVU ALI SE malčice FOLIRAJU na ovom forumu.open je napisao/la:Tako je to kada ti neko hrani ženu i djecu.
Nisam mislio na tebe stvarno. Nisam stvarno, nego na neke koji sada pljuju čovjeka.pabizo je napisao/la:Jesi li ti n.or.ma-lan....ko kome hrani čeljad,preispitaj se malo šta pišeš ,ako si bolestan daj da pomognemo,sevap je,,,,,imamo prijatelja ljekara na Koševu,u Zagrebu,u Banjaluci,Splitu a imamo i vidovitu Rabiju u Buča potok i još mnoge druge koji mogu da pomognu,,,,hajde da sve vas zamolim da kada pišemo o g.Nijazu Graciću da pišemo velikim slovima jer je on čovjek koji to i zaslužuje------Volimo te NIJAZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GRACIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNIJAZE GRACIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NIJAZE GRACIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NIJAZE GRACIĆU NIJAZE,NIJAZE,LEGENDO,KRALJU GRADA SARAJEVA,,,,,NIJAZ JE TITO ZA VAS POJEDINE KOJI PIŠETE BEZVEZE,,,,,NIJAZ JE KRALJ,LEGENDA KOŠEVA I OTOKE,,,,Dje ti tu i mi...........,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.VOLI TE MASA RAJE U SARAJEVU ALI SE malčice FOLIRAJU na ovom forumu.open je napisao/la:Tako je to kada ti neko hrani ženu i djecu.
Pabizo opet te prenosi...sta ti je 

Opet ti kod nas,,,,,,dobro je što nas pratiš ali samo čitaj i nemoj ništa pisati jer i onako NIŠTA NE KONTAŠ a ako nešto i smisliš nemoj zaboraviti da se ime vjelikog gospodina ovako piše NIJAZ GRACIĆ-Hvala,,,,Vamos je napisao/la:Pabizo opet te prenosi...sta ti je
Zasto su jadni,ja sam siguran da vecina ljudi u BIH vidi Nijaza kao jednog postenog gospodina.Druga stvar je sto mahala uvijek nadje nesto da prigovori.To sto je Nijaz bio predsjednik Olimpika a ne Zelje il Sarajeva,ne cini ga losim covjekom a to je upravo ono sto vecina vas nece da vidi nego gledaju na covjeka kroz prizmu nekih navijackih fazona.Edin TM87 je napisao/la:Jadni oni koje pabizo vozi, jos plate jos slusaju price o Nijazu.
pabizo, jel' sarajevo taxi da ne zovem?![]()
![]()
Nekad se treba izdignuti iznad nekih smijesnih ideologija i pogledati istini u oci,a istina govori da je to jedan uspjesan,ostvaren i dobar covjek.Pabizo ga je vjerovatno imao priliku upoznati i zato brani cast tog covjeka a vecina onih koji pljuju Nijaza vjerovatno nikad nisu ni imali prilike upoznati covjeka.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Pa jadan ne bio bio je na čelu Sarajeva i u crno ih je zavio, samo šteta što duže ne ostade.
DRUG NEBI TI PUNCA
E vala ja cu ga branit -koliko znam i umijem a ako treba i svoj cu život dati za NIJAZA GRACIĆA,,,,Tako mi Boga ,,,čovjek je TITO.arhimed89 je napisao/la:Zasto su jadni,ja sam siguran da vecina ljudi u BIH vidi Nijaza kao jednog postenog gospodina.Druga stvar je sto mahala uvijek nadje nesto da prigovori.To sto je Nijaz bio predsjednik Olimpika a ne Zelje il Sarajeva,ne cini ga losim covjekom a to je upravo ono sto vecina vas nece da vidi nego gledaju na covjeka kroz prizmu nekih navijackih fazona.Edin TM87 je napisao/la:Jadni oni koje pabizo vozi, jos plate jos slusaju price o Nijazu.
pabizo, jel' sarajevo taxi da ne zovem?![]()
![]()
Nekad se treba izdignuti iznad nekih smijesnih ideologija i pogledati istini u oci,a istina govori da je to jedan uspjesan,ostvaren i dobar covjek.Pabizo ga je vjerovatno imao priliku upoznati i zato brani cast tog covjeka a vecina onih koji pljuju Nijaza vjerovatno nikad nisu ni imali prilike upoznati covjeka.
Dokazi,papiri šta nudiš-Hteo je od vas klub da napravi za poštovanje ali vi ste nemoguci,nejasni i jako mi je neugodno jer od kada sam na forumu NIŠTA NISAM NAPISAO NI LOŠE NI DOBRO O NK.SARAJEVO sa Koševa ali eto vi ste klub za poštovanje i imate dobru momčad i dobrog šefa i dobru upravu i sve vam želim najlepše jer ste institucija nogometa a mi maleni kolektiv koji se mora preseliti u Tuzlu zbog tog i toga...............nedamo se i dalje smo u životu dok nam je NIJAZA GRACIĆA.bagrcavi je napisao/la:Pa jadan ne bio bio je na čelu Sarajeva i u crno ih je zavio, samo šteta što duže ne ostade.
Treba otvoriti novu temu za tužne ispovjesti.
Ovo je gore nego memoari porodice Milić.

Pravi potez administratora.
Olimpic je u Sarajevu. Traju pregovori i ništa nije završeno. Do tada smo mogli malo o igračkom kadru. Recimo za mene je najugodnije iznenađenje Irfan Fejzić.
Olimpic je u Sarajevu. Traju pregovori i ništa nije završeno. Do tada smo mogli malo o igračkom kadru. Recimo za mene je najugodnije iznenađenje Irfan Fejzić.
Fejzić nije iznenadjenje on je konstanta već dugi niz godina iako je uvijek nekako na ledu, uvijek se sumnja u njegove mogućnosti.
Slažem se za ovaj potez admina predaleko su otišle uvrede i ja sam preletio sa onom slikom od jučer. Izvinjavam se
Slažem se za ovaj potez admina predaleko su otišle uvrede i ja sam preletio sa onom slikom od jučer. Izvinjavam se
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
- Kontakt:
Neki bi trebali malo na promatranje 

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
ma pabizo je nijaz gracic 100%pabizo je napisao/la:Jesi li ti n.or.ma-lan....ko kome hrani čeljad,preispitaj se malo šta pišeš ,ako si bolestan daj da pomognemo,sevap je,,,,,imamo prijatelja ljekara na Koševu,u Zagrebu,u Banjaluci,Splitu a imamo i vidovitu Rabiju u Buča potok i još mnoge druge koji mogu da pomognu,,,,hajde da sve vas zamolim da kada pišemo o g.Nijazu Graciću da pišemo velikim slovima jer je on čovjek koji to i zaslužuje------Volimo te NIJAZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GRACIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNIJAZE GRACIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NIJAZE GRACIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NIJAZE GRACIĆU NIJAZE,NIJAZE,LEGENDO,KRALJU GRADA SARAJEVA,,,,,NIJAZ JE TITO ZA VAS POJEDINE KOJI PIŠETE BEZVEZE,,,,,NIJAZ JE KRALJ,LEGENDA KOŠEVA I OTOKE,,,,Dje ti tu i mi...........,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.VOLI TE MASA RAJE U SARAJEVU ALI SE malčice FOLIRAJU na ovom forumu.open je napisao/la:Tako je to kada ti neko hrani ženu i djecu.

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Svi smo izgleda Nijaz Gracić. Svi koji tu slovo napišu a da nije protiv Olimpica.
jesi li navijac olimpika ili uposlenik u klubu,jer nesto ne znam da imate navijaceopen je napisao/la:Svi smo izgleda Nijaz Gracić. Svi koji tu slovo napišu a da nije protiv Olimpica.

Jest zahladilo danas.
- Probisvjet
- Kontakt:
Itekako zahladnilo. Koliko sam vidio ima dosta i prehladjenih.open je napisao/la:Jest zahladilo danas.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
POOZZZ ZA VAS DVOJICU CLANOVA NOVE NAVIJACKE SKUPINE U BIH ......PLACENICI 2013Probisvjet je napisao/la:Itekako zahladnilo. Koliko sam vidio ima dosta i prehladjenih.open je napisao/la:Jest zahladilo danas.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.