Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Asistencija Salibe 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Danas smo bas losi u nekim aspektima igra, tipa ovo branjenje ubacaja. Kad je lopta krenula vidjelo se da ce bit problem
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bravo Ramsdale
Ima neka rupa na terenu, jel to što fali Partey/Zinčenko, ne znam, ali drugačije se branimo
Ima neka rupa na terenu, jel to što fali Partey/Zinčenko, ne znam, ali drugačije se branimo
Dobro je ispalo haha
Definitivno rupa ima na terenu, kroz cijeli mec se vidi to. Odjednom pukne linija i nigdje igraca u krugu od 20 metara
Brate pa nisu lezali 3 godine ona dvojica, kakva je ovo nadoknada 

Moglo bi se drugo mjesto napast ove sezone.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ružno, ali lijepo. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
4/4
Odličan početak sezone, kapa dole - uzimati ove što se uzeti mogu
Dovesti neki backup da igra umjesto Nenare jer je **** žešća, Nketiah je isto tanak kao taj backup jedini, valjda nam se ne obije o glavu širina klupe
Odličan početak sezone, kapa dole - uzimati ove što se uzeti mogu
Dovesti neki backup da igra umjesto Nenare jer je **** žešća, Nketiah je isto tanak kao taj backup jedini, valjda nam se ne obije o glavu širina klupe
Ne kontam ovo pljuvanje po Ediju, baš je unio živost u ekipu.
Nije momak imao srece, al mu je svaki dodir bio školski. Mora vise igrati
Ma vidi se da je momak spreman vrhunski, djeluje mi 20% brže nego prošle godine. Ljudima nije jasno da napadaču nije tako lahko ući u ritam ako igra 5-10 minuta po utakmici i očigledno očekuju da ulazi i zabija po dva komada. Mislim da će vremenom biti samo bolji.
Treba probat 4:4:2bega_afc je napisao/la: ↑27 avg 2022, 20:34Ma vidi se da je momak spreman vrhunski, djeluje mi 20% brže nego prošle godine. Ljudima nije jasno da napadaču nije tako lahko ući u ritam ako igra 5-10 minuta po utakmici i očigledno očekuju da ulazi i zabija po dva komada. Mislim da će vremenom biti samo bolji.
-------Odegaard-Partey-Xhaka-Saka---
------------Jesus------Nketiah-----------

Ma ne samo Parti, Zinčenko isto tako. Totalno drugačiji sistem igramo u odnosu na ovo kad je Tirni tu.
Realno primljeni pogodak je dosta uticao na igru i ako se mora priznati da je i prije toga Fulham imao par minuta dobrog fudbala gdje su preuzeli igru.
Gabriel ispao glup, zaebavati se i igrati na snagu kontra Mitrovica je sve samo ne pametno al et imao je nafaku da se iskupi golom.
Norvežanin definitivno igrač utakmice i ako je na momente i previše forsirao neke duple pasove na jedan dodir ipak je iskreirao dosta toga i zabio taj gol.
Gabriel ispao glup, zaebavati se i igrati na snagu kontra Mitrovica je sve samo ne pametno al et imao je nafaku da se iskupi golom.
Norvežanin definitivno igrač utakmice i ako je na momente i previše forsirao neke duple pasove na jedan dodir ipak je iskreirao dosta toga i zabio taj gol.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma bit će sigurno prvi strijelac Europa lige.bega_afc je napisao/la: ↑27 avg 2022, 20:34Ma vidi se da je momak spreman vrhunski, djeluje mi 20% brže nego prošle godine. Ljudima nije jasno da napadaču nije tako lahko ući u ritam ako igra 5-10 minuta po utakmici i očigledno očekuju da ulazi i zabija po dva komada. Mislim da će vremenom biti samo bolji.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.