Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Samo se nadam da neće sve utakmice Sarajeva i Želježničara puštati na mojatv.
Imas raspored prenosa po tv kucama. Sve je jasno, dio hoce, ali derbi u ponedjeljak je na areni.
Ili kad god da se bude igrao...
Ili kad god da se bude igrao...
-
- Kontakt:
Evo prosli cetvrtak u kojem god kaficu se gledao hajduk,poslije se gledalo zrinju
Na prvo mjesto stani i ostani!
Da su igrali u isto vrijeme, svi bi Hajduka gledali
Zna li neko kako sad uplatiti ono na Moja Web TV da se gleda utakmica? Prije sam to radio redovno, ali sad su nesto zakomplikovali sa novim portalom...ne snalazim se nikako 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Ja sam registrovan ali se nikako nemogu prijaviti.Samo mi piše da je pogrešan maili adresa.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
- Kontakt:
U mene je kolega isti problem imao s tim, ponovo se registrovao i sada mu moze, sve uredno.
Ukucajte samo na google pay per view moja TV udjete na prvi link, uslugu aktivirate besplatno i jednostavno u dva koraka:
1. Registrujete se putem naše web stranice na linku (nakon čega ćete dobiti e-mail za potvrdu, te vaše pristupne podatke: korisničko ime i lozinku).
2. Izaberete jednu od kategorija Pay-Per-View
Onda vam pise Nakon aktivacije, sadržaje možete pratiti putem weba ovdje. ( ovdje je link koji morate kliknut) , tu se logujete pa vam izbaci ponudu sta cete kupit.
Ukucajte samo na google pay per view moja TV udjete na prvi link, uslugu aktivirate besplatno i jednostavno u dva koraka:
1. Registrujete se putem naše web stranice na linku (nakon čega ćete dobiti e-mail za potvrdu, te vaše pristupne podatke: korisničko ime i lozinku).
Onda vam pise Nakon aktivacije, sadržaje možete pratiti putem weba ovdje. ( ovdje je link koji morate kliknut) , tu se logujete pa vam izbaci ponudu sta cete kupit.
-
- Kontakt:
Radi li moja web tv od telekoma jedino ako si spojen na njihov internet? Moze li se gledati na telemahovom internetu a da uzmem od kolege username i password?
Forzza Velez
Ne moze. Ja imam na jednoj lokaciji Moja TV a na drugoj Telemach...i ne daju mi da gledam sa Telemacha osim ako ne platis ovo pay per view. Isto je i sa EON aplikacijom za Telemach, ne mogu vise gledati ni na bh telecom a ni na Eronet mobilnom netu, samo sa Telemach mreze (osim par bezveznih programa koji su otkljucani)ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑26 sep 2020, 12:15Radi li moja web tv od telekoma jedino ako si spojen na njihov internet? Moze li se gledati na telemahovom internetu a da uzmem od kolege username i password?
Pola sata pred početak utakmice ćete moći ući. Moja webTV za korisnike MojaTV (1KM/mj) radi samo na Telecomovom netu. Za ostale, tu je PPV i Moja webTV usluga na mjesec dana (10KM).
Sve uradio, ali nigdje linka za aktivaciju. Samo me vraca na taj njihov novi portal i da se ponovo registrujem, a na aplikaciji Moja Web TV pise da nisam registrovanMostarwolf1981 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 11:45U mene je kolega isti problem imao s tim, ponovo se registrovao i sada mu moze, sve uredno.

E jesu zakomplikovali bezze. Prije je to bilo u 3 klika sve.
Jel radi kod vas ton komentatora,opet cujem sam neko suštanje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo radi sad.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
S ovim sastavom barataju najvise... Forestu daju male sanse da igra. Frimpong im je hvale vrijedan, kazu dobar wing back.
Barkas
Bitton Duffy Ajer
Frimpong Brown McGregor Taylor
Turnbull Elyounoussi
Edouard
Barkas
Bitton Duffy Ajer
Frimpong Brown McGregor Taylor
Turnbull Elyounoussi
Edouard
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Idalje Brown igra hebo sebe
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- UstanikSBII
- Kontakt:
Jel igdje ima neka emisija koja najavljuje kolo ili ima pregled kola? Arena rekla da će nakon pauze pa evo nisma upratio da su počeli ... Jel ima netko info?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Bit će ubrzo, trebalo je i ranije ali neki problemi sa studijom. Imaju kratke preglede, 2 min po utakmici i to uklopljeno pištaju kao emisiju.UstanikSBII je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:12Jel igdje ima neka emisija koja najavljuje kolo ili ima pregled kola? Arena rekla da će nakon pauze pa evo nisma upratio da su počeli ... Jel ima netko info?
- UstanikSBII
- Kontakt:
Gdje to puštaju i kada?tm01hzne je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:21Bit će ubrzo, trebalo je i ranije ali neki problemi sa studijom. Imaju kratke preglede, 2 min po utakmici i to uklopljeno pištaju kao emisiju.UstanikSBII je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:12Jel igdje ima neka emisija koja najavljuje kolo ili ima pregled kola? Arena rekla da će nakon pauze pa evo nisma upratio da su počeli ... Jel ima netko info?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.