FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Tekmu sutra prenosi SK2, nakon sto su pauzirali prosli vikend. Utakmice protiv njih su uvijek bile zanimljive i tijesne, pogotovo sutra jer na AA dolaze kao jedina neporazena ekipa u sezoni do sad. Nadam se nekom clean sheetu napokon.
Sta mislite ima li Richards, koji je posudjen Hoffenheimu mjesto u sirokoj rotaciji kod nas na stoperskoj poziciji? Treba uzeti u obzir da Sule vjerovatno ide. Moguce da ce Pavard igrati stopera, sam kaze da je to njegova prirodna pozicija. Volio bih vidjeti Pavarda na toj poziciji, cisto da vidimo kako ce to izgledati. Na beku je nasa najslabija karika u timu. Ono sto je Oleguer Presas bio u Barci, to je Benjamin Pavard u Bayernu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Neutral: Richards je prije odlaska na novu posudbu u Hoffenheim dobio produzenje ugovora i to do 2025-e godine tako da je to vjerovatno odgovor na tvoje pitanje.
Na posudbi igra dosta cesto i to sa poprilicno puno uspjeha.
Hoffenheim nam je poprilicno valjao tokom svih ovih godina, adaptirali su Alabu i Gnabrya tako da vjerujem da nece nista manje napraviti sa Richardsom.
Na posudbi igra dosta cesto i to sa poprilicno puno uspjeha.
Hoffenheim nam je poprilicno valjao tokom svih ovih godina, adaptirali su Alabu i Gnabrya tako da vjerujem da nece nista manje napraviti sa Richardsom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
I Richards i Pavard su klupa. idealna zamjena za zadnjih 20 minuta i slabije utakmice. Pavardu slabo mozak radi kad treba brzo reagirati, zato je manja šteta kad je na boku, a te igračke želje i njihovo ispunjavanje može samo štetiti klubu, prvo bi igrali gdje žele, pa bi love koliko žele, pa bi trčali kad žele itd.
Uf da je Kimmich zabio ovo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Realizacija skripi danas, dosta dobrih prilika koje su na kraju neiskorištene.
Odbrana odradjuje dobar posao protiv moram reci neugodno Freiburga koji stvarno dobro stoji danas.
Goretzka napokon gol i to nakon nove asistencije Mullera.
Odbrana odradjuje dobar posao protiv moram reci neugodno Freiburga koji stvarno dobro stoji danas.
Goretzka napokon gol i to nakon nove asistencije Mullera.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovaj dvojac sa hrvatskog SK na nivou ona dva kretena sa ES2 
"Mali crnac Nianzou"

"Mali crnac Nianzou"

-
- Kontakt:
Previše se promašivalo. Freiburg dobar.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Izuzetno teska utakmica Freiburg odličan mogao bi do Evrope pa cak i borbe za LP. Mi uobicajno puno promasaja, ali ipak zasluzena pobjeda. Nojo opet na visini zadatka. Sad sa ova pauza prođe bez povreda
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na kraju apsolutno zasluzena pobjeda koja je mogla i morala biti ubjedljivije ali nekada se utakmice moraju i na ovakav nacin dobijati.
Freiburg se okitio jednim postignutim golom ali isuvise kasno jer nisu vise imali vremena da naprave iznenadjenje.
Lewa ponovo gol, 13-i u sezoni i sa ovim tempom sustize proslogodosnji rekord.
Freiburg se okitio jednim postignutim golom ali isuvise kasno jer nisu vise imali vremena da naprave iznenadjenje.
Lewa ponovo gol, 13-i u sezoni i sa ovim tempom sustize proslogodosnji rekord.
Ultrasi su se vratili.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Nakon dugo vremena je stadion bio pun, tacno 75000 gledalaca. 
Bayernu nedostaje jos jedan gol da dostigne rekord Kolna iz sedamdesetih godina. 101 gol su potonji postigli u jednoj kalendarskoj godini a Bayern je trenutno na 100 golova.

Bayernu nedostaje jos jedan gol da dostigne rekord Kolna iz sedamdesetih godina. 101 gol su potonji postigli u jednoj kalendarskoj godini a Bayern je trenutno na 100 golova.
-
- Kontakt:
Aha, a u redu je kad po Pakistanu, Bangladesu rade za Adidas za 1 dolar dnevno. To je ok jel tako.
- farinelli123
- Kontakt:
Taj komentator se zove Agaton Kristić, tako da ništa ne čudi.
A Peđa Bajčetić sa ES2 (manji mizantrop

•
Kahna i Herberta nece puno dotaci misljenje 20ak Querdenkera sa juzne tribine, njima je bitnija podrska 74980 ostalih na stadionu, i 20 miliona koji su pratili utakmicu na TVu. Ti isti su dizali transparente Neueru da nije dobrodosao u prvoj sezoni, vrijedjali Dietmara Hoppa i njegov koncern u kojem prosjecna godisnja zarada iznosi 60k€ (novac zaradjuje s znanjem a ne jeftinom radnom snagom), tjerali Robbena iz kluba poslije finala u Münchenu itd.Bundesliga je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:02Aha, a u redu je kad po Pakistanu, Bangladesu rade za Adidas za 1 dolar dnevno. To je ok jel tako.
Protiv Benfice i Hoffe nisu vrijedile godisnje karte, zbog toga se moglo vidjeti nekoliko praznih sektora.Omerbavarac je napisao/la: ↑06 nov 2021, 17:49Nakon dugo vremena je stadion bio pun, tacno 75000 gledalaca.![]()
-
- Kontakt:
Ma debilcine. Naveo si par primjera, a zvizdali su i Nagelsmannu. Zale se na pogresnu adresu, trebaju Blatteru pokucati na vrata.
Istina…Bundesliga je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:02Aha, a u redu je kad po Pakistanu, Bangladesu rade za Adidas za 1 dolar dnevno. To je ok jel tako.
Placaju 150€ godisnje karte i misle da klub moze financirati plate Lewi, Saneu, Neueru itd. bez sponzorskih para. Da su na ostrvu pogledali bi 2 utakmice godisnje za te pare ako imaju srece.
Nur der FCB
Šta uvijek moralni @Sarma kaže na ovo
Nema se puno šta reći o grupici sa ovim transparentom osim da su budale.To su isti oni koji su držali natpise protiv Neuera i sl.Zašto ne drže natpise protiv Adidasa koji guli ljude po Aziji za dolar dnevno.Ufatili se Qatara i samo o njemu palamude.
Da oni vode klub isti bi se ugasio za mjesec dana.
Izgrađen nov stadion kredit otplaćen,klub financijski nikad jači a igrački među top 3 godinama i to im nije dovoljno koji licemjeri i nezahvalnici.
Da oni vode klub isti bi se ugasio za mjesec dana.
Izgrađen nov stadion kredit otplaćen,klub financijski nikad jači a igrački među top 3 godinama i to im nije dovoljno koji licemjeri i nezahvalnici.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Sule pozitivan na koronu. Gnabry, Musiala i Kimmich u karanteni iako su negativni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.