FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
bjezi Kana bgt 9 godina ja slusam te vase izgovore
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ispali smo mi iz forme skroz. Nama je pauza prosla u izolaciji pola, pola u putu za Izrael. Nesreca velika sto idu teske utakmice ako jos bude ta nadoknada sa Zrinjskim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
[quote=SudoHusika post_id=7843203 time=1599683196 user_id=47982]
[quote=iguita post_id=7843183 time=1599682837 user_id=45946]
Halloooo moderator , sto tolerises ovo.Nije ti uloga ovdje da samo crnjake negativu bacas . Reaguj bolan nebio.
[/quote]
@iguita nemoj više sastave unaprijed pisati, ljubi te brat. Fulio si more s broda. :urnebes:
A @ljože je crnjak, gluho i daleko bilo. :urnebes:
@omark
Siniša je hrabrim pasom i započeo akciju kod gola. U 3 poteza i sa 4 igrača mi smo dolazili u neke polušanse. Ma samo da smo bili pri kuvetu, bilo bi ovo guravo pravo.
[/quote]
Postavio sastav po mom misljenju , a ne kao neki insajder kojih ovdje ima na svakom cosku. I dobro sam ga postavio ocigledno.Motes imati jednog koji ne trci a to je kod nas Stila i nikog vise.A mi ih imamo malo vise.Svakom loncu biti poklopac bez osnova nije dobro , druze.
[quote=iguita post_id=7843183 time=1599682837 user_id=45946]
Halloooo moderator , sto tolerises ovo.Nije ti uloga ovdje da samo crnjake negativu bacas . Reaguj bolan nebio.
[/quote]
@iguita nemoj više sastave unaprijed pisati, ljubi te brat. Fulio si more s broda. :urnebes:
A @ljože je crnjak, gluho i daleko bilo. :urnebes:
@omark
Siniša je hrabrim pasom i započeo akciju kod gola. U 3 poteza i sa 4 igrača mi smo dolazili u neke polušanse. Ma samo da smo bili pri kuvetu, bilo bi ovo guravo pravo.
[/quote]
Postavio sastav po mom misljenju , a ne kao neki insajder kojih ovdje ima na svakom cosku. I dobro sam ga postavio ocigledno.Motes imati jednog koji ne trci a to je kod nas Stila i nikog vise.A mi ih imamo malo vise.Svakom loncu biti poklopac bez osnova nije dobro , druze.
- kontrasviju
- Kontakt:
Više me boli ovakav poraz nego da su nam 7 komada utrpali. Standardni naš pichkasti pristup kao da igramo protiv Tottenhama.
Ništa pogrešno nije napisano, izgledali smo isto kao kad San Marino ili Malta dođu u goste nekoj velesili.
Ništa pogrešno nije napisano, izgledali smo isto kao kad San Marino ili Malta dođu u goste nekoj velesili.
1921
To sad Tottenham neko mjerilokontrasviju je napisao/la: ↑09 sep 2020, 22:43Više me boli ovakav poraz nego da su nam 7 komada utrpali. Standardni naš pichkasti pristup kao da igramo protiv Tottenhama.

Pa kako nece 10 putsan marino, kad imaju po 10 acc jedan te isti, ko budale kakve citiraju sami sebe
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nemoj da te to zavarava, Maccabi i Siroki su dva svijeta. Ovakvu sliku si gledao sada, i vise ne vjerujem da ces do kraja sezone. Ne kazem da necemo izgubiti, vec ne vjerujem da cemo gledati ovakvu dominaciju u posjedu i sansama protiv Zeljeznicara u Premijer ligi.
I još da kažem ovo za Veselinovića. Okej, sve na stranu, ali da ti ne možeš ispratiti svog igrača u odbrani ŠTO JE PRIMARNI CILJ, to zaista nije u redu.
Shvatam, u napadu si tanak, nisi neki egzekutor, znaš proći, zagraditi se, najčešće od toga nema koristi, no, dobro, ali da ne možeš ispuniti JEDINI zadatak koji se tražio od tebe na ovakvoj utakmici i da dozvoliš da mladi Šehić ostaje na vjetrometini, e to nije okej druže.
Tebi je plafon baciti koju sliku na instać da djevojke vide kako si ti medenkast i pošto je situacija takva, želim ti što prije vidjeti leđa.
Shvatam, u napadu si tanak, nisi neki egzekutor, znaš proći, zagraditi se, najčešće od toga nema koristi, no, dobro, ali da ne možeš ispuniti JEDINI zadatak koji se tražio od tebe na ovakvoj utakmici i da dozvoliš da mladi Šehić ostaje na vjetrometini, e to nije okej druže.
Tebi je plafon baciti koju sliku na instać da djevojke vide kako si ti medenkast i pošto je situacija takva, želim ti što prije vidjeti leđa.
Pa dobro, i oni su ćiffuti.let3 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 22:49To sad Tottenham neko mjerilokontrasviju je napisao/la: ↑09 sep 2020, 22:43Više me boli ovakav poraz nego da su nam 7 komada utrpali. Standardni naš pichkasti pristup kao da igramo protiv Tottenhama.
Ništa pogrešno nije napisano, izgledali smo isto kao kad San Marino ili Malta dođu u goste nekoj velesili.![]()

Gledajte to sa te strane da smo haman jesen dočekali u Evropi.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Pa šta ću kad' u 90% slučajeva promašuješ.iguita je napisao/la: ↑09 sep 2020, 22:42Postavio sastav po mom misljenju , a ne kao neki insajder kojih ovdje ima na svakom cosku. I dobro sam ga postavio ocigledno.Motes imati jednog koji ne trci a to je kod nas Stila i nikog vise.A mi ih imamo malo vise.Svakom loncu biti poklopac bez osnova nije dobro , druze.SudoHusika je napisao/la: ↑09 sep 2020, 22:26
@iguita nemoj više sastave unaprijed pisati, ljubi te brat. Fulio si more s broda.
A @ljože je crnjak, gluho i daleko bilo.
@omark
Željezničar za život cijeli!
Iskreno puno vise sam ocekivao, mozda ne od igraca ali bar od Amara. Ovaj Maccabi je ekipa koju u gostima moras tuci sa 0-3. Da li zamjeram previse igracima? Pa i ne bas. Da li sam razocaran? Jesam. Da se ne lazemo svi ovdje koji su bar malo blizi klubu znaju da je prica da nismo trenirali bajka, ali ruku na srce i nismo u punom sastavu. Uostalom ko je ikad igrao lopte ili se bavio sportom zna sta je posljedica netreniranja, a sta neznanja. Previse smo defanzivno usli u utakmicu sto se meni licno nije svidjelo ali je donijelo rezultat. U drugom poluvremenu nismo znali sta hocemo, napasti ili braniti se, pa smo primili drugi gol i totalno se otvorili. Sta je izrodilo iz toga totalno se otvorili? Jedan sut. Pazi, jedan sut, po sredini gola.
Sta zamjeriti Fejzicu? Sto nije narastao? Dva od tri gola bi Eric sigurno skinuo ali imao je i Fejza dobrih odbrana. Nije realno krivicu svaljivati na njega ili bilo koga kad ti se jednostavno desilo da zbog usrane drzave prvi golman ne moze igrati.
Sinisa ko Sinisa. On bi al ne zna. On bi al je glup.
Stoperi dosta disciplinovano odigrali, jedan gol je njihova djelomicna krivica, Aci svaka cast i na znanju i na borbenosti.
Sehi isto ne zamjeram puno. Njemu je najjaca utakmica do sada bila protiv Borca i sta ocekivati na ovom nivou. A opet pokazao je muda, igrao i za sebe i za Veselog, jeste i ispadao ali boze moj.
Stila, Blazevic, Mesa, Lendra cisti prosjek. Lendra previse defanzivno igrao, Stila nije imao koga traziti osim Lendrica i cesto su bili sami na protivnickoj polovini.
Veselinovic... ja ne znam sta sve trebam izgovoriti da opisem sta osjecam prema tom mentolu, bolidu, debilu, idiotu, maloumniku, klosaru... nadam se samo da nece imati potomke.
I Hajdar... momak se usrao realno. Igrac bez mozga. Ako bude jako jako puno radio na sebi mozda bude dobbar igrac za nase lige, a sve preko je naucna fantastika.
Sve u svemu, po meni smo mogli i trebali puno bolje, ali da sam razocaran i nisam previse. Propustili smo veliku sansu sa ovakvim zrijebom ali sta ces. U ponedjeljak (vjerovatno) dobiti Sirokog pod moranje.
Sta zamjeriti Fejzicu? Sto nije narastao? Dva od tri gola bi Eric sigurno skinuo ali imao je i Fejza dobrih odbrana. Nije realno krivicu svaljivati na njega ili bilo koga kad ti se jednostavno desilo da zbog usrane drzave prvi golman ne moze igrati.
Sinisa ko Sinisa. On bi al ne zna. On bi al je glup.
Stoperi dosta disciplinovano odigrali, jedan gol je njihova djelomicna krivica, Aci svaka cast i na znanju i na borbenosti.
Sehi isto ne zamjeram puno. Njemu je najjaca utakmica do sada bila protiv Borca i sta ocekivati na ovom nivou. A opet pokazao je muda, igrao i za sebe i za Veselog, jeste i ispadao ali boze moj.
Stila, Blazevic, Mesa, Lendra cisti prosjek. Lendra previse defanzivno igrao, Stila nije imao koga traziti osim Lendrica i cesto su bili sami na protivnickoj polovini.
Veselinovic... ja ne znam sta sve trebam izgovoriti da opisem sta osjecam prema tom mentolu, bolidu, debilu, idiotu, maloumniku, klosaru... nadam se samo da nece imati potomke.
I Hajdar... momak se usrao realno. Igrac bez mozga. Ako bude jako jako puno radio na sebi mozda bude dobbar igrac za nase lige, a sve preko je naucna fantastika.
Sve u svemu, po meni smo mogli i trebali puno bolje, ali da sam razocaran i nisam previse. Propustili smo veliku sansu sa ovakvim zrijebom ali sta ces. U ponedjeljak (vjerovatno) dobiti Sirokog pod moranje.
Sve je ovo pristojno, i za ovaj momentum, maksimalno. Okrenuti se ldo aćem prvenstvu i kupu.
Sretno našima nazad. Samo da se sretno i zdravo vrate i odmore za Široki.
Sretno našima nazad. Samo da se sretno i zdravo vrate i odmore za Široki.
Znam brate sve to evo menu vise od pola zivota proslo cekajuci

I koga cemo dovesti? Opet nekog Edija Bašu.Omark je napisao/la: ↑09 sep 2020, 22:50I još da kažem ovo za Veselinovića. Okej, sve na stranu, ali da ti ne možeš ispratiti svog igrača u odbrani ŠTO JE PRIMARNI CILJ, to zaista nije u redu.
Ljudi nemamo novca za igrača boljeg od Veselog. Kad Zec bude igrao desno i Mustafa lijevo, imat cemo koliko toliko stabilnu ekipu, za uslove BiH lige.
- PravacPlavo
- Kontakt:
Naravno da nam treba pojačanja, ali zadržati pravac, kontinuitet, ne lutati s igračima trenerima, bacati pare što nam je bila slika kluba zadnjih godina. Usput pojačavati i upravu i tim ali moramo imati neku osnovu. Siguran sam da je titula naša. Jednostavno nekih pehova se nakupilo ne znam da li ima iko na svijetu ovako. Okrenuti će se i to. Samo Željo.Dejan1921 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 21:55Brate treba se pomiriti s tim da takve igrače ne možemo dovesti. Nažalost tako je, para nemamo i ovo što gledamo je super kakva nam je situacija. Al opet, to je naš Željo i da 11 bogalja trči ja ću ih podržavati.Brkooo je napisao/la: ↑09 sep 2020, 21:49Cak i u nasoj ligi, ne moze se titula osvojiti sa ovakvim golmanima, bekovima i bez krila. Ne moze tako ni na igrici. Prespori smo i za nasu ligu.PravacPlavo je napisao/la: ↑09 sep 2020, 21:31Nimalo nezadovoljan nisam. Poslije svega odigrali su kako su mogli. Fali nam sreće, kontinuiteta, fali nam igrača za ove utakmice. Okrenuti se ligi, osvajanju iste, pravljenju ekipe za ove stvari. To se samo moze kontinuitetom u sportskom segmentu. Mi fakat sreće nemamo. Nek se to okrene ove godine. Samo naprijed. Samo Željo.
Mi da smo imali samo dva kvalitetna, brza i prodorna krila mi bi veceras i pored problema sa koronom jos vise napatili ovaj Makabi a u ligi se ne bi patili sa realizacijom nego bi lakse zabijali golove jer bi imali igrace koji znaju postizati golove i koji su opasnost za protivnika.
Ma ne mislim samo na ovu utakmicu vec cjelokupnu situaciju u zadnjih 20-ak dana. Ne samo sa fizicke strane vec i psihicke. U down-u dobrom nakon svega od Mladosti pa ovamo.farrys je napisao/la: ↑09 sep 2020, 22:50Nemoj da te to zavarava, Maccabi i Siroki su dva svijeta. Ovakvu sliku si gledao sada, i vise ne vjerujem da ces do kraja sezone. Ne kazem da necemo izgubiti, vec ne vjerujem da cemo gledati ovakvu dominaciju u posjedu i sansama protiv Zeljeznicara u Premijer ligi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ma nidze veze, ne znam sta smo mogli ocekivati kad ljudi nisu trenirali kako treba 20 dana, mislim da je pristup bio lose jer bez reaalno kondicije i treninga izdrzati da se branis je prosto nemoguce al opet nemas igrac da drzis loptu nego standardna nasa brani se trci i na kontru, stim sto sad si bio bez treninga i ono sto si se spremao je isparilo
...nakon treceg kontao sam da cemo primiti jos tri al eto ...

Da ponovimo gradivo, reče jednom jedan stručnjak, onako, prosječan...
Ma ne mozes biti u nekom velikom down-u kada ispadnes od ekipe koja je realno troduplo skuplja od tvoje. Ekipe koja na svojim plecima ima 2 grupne faze LP i 2 grupne faze EL, i pri tom se ne obrukas. Sto se tice stvari prije utakmice, to svakako. Ali mislim da se sa kondicionom spremom polako pocinjemo vracati. Psihicki okej, slomljeni jesmo, ali ne bi trebali biti pokošeni.LjoZee je napisao/la: ↑09 sep 2020, 22:56Ma ne mislim samo na ovu utakmicu vec cjelokupnu situaciju u zadnjih 20-ak dana. Ne samo sa fizicke strane vec i psihicke. U down-u dobrom nakon svega od Mladosti pa ovamo.farrys je napisao/la: ↑09 sep 2020, 22:50Nemoj da te to zavarava, Maccabi i Siroki su dva svijeta. Ovakvu sliku si gledao sada, i vise ne vjerujem da ces do kraja sezone. Ne kazem da necemo izgubiti, vec ne vjerujem da cemo gledati ovakvu dominaciju u posjedu i sansama protiv Zeljeznicara u Premijer ligi.
Trenutno korisnika/ca: b00t, ZeljeznicarUberAlles i 54 gosta.