FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

reds
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la reds » 03 apr 2010, 21:36

U Španiji odlučuje međusobni duel jel ?
FK Pjetlovi

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 03 apr 2010, 21:37

reds je napisao/la:U Španiji odlučuje međusobni duel jel ?
tako je 8-)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 03 apr 2010, 21:52

Odlicno,prezadovoljan sam igrom,svi su odlicno igrali.Bravo za Abidala,prva utakmica nakon povrede,odlicna igra i jos 2 assista.Toure predobar,Busquets onako,solidan.Bojan odlican veceras,2 gola utrpa,bravo za njega.Messi igrao dobro,prolazio kad je htio i zabio 1 gol.

Uglavnom,3 boda su tu i idemo dalje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 03 apr 2010, 21:56

puyol i bojan perfektni,abidal odlican,pique je imao onu gresku al nista bitno,buquets nas je opet pokusao zajebati na pocetku kad je izgubio loptu i ovi imali kontru al nije uspio :twisted: ,valdes isto sjajan,xavi bez greske ko i obicno,cigi dosta dobar,maxvel isto s obzirom gdje je igrao,toure ko i obicno,jeffren dao gol,messi odigrao sa pola snage,pedro ass i nekoliko prodora i to je 4-1 :mrgreen: sve u svemu ja prezadovoljan,prije pocetka sam mislio da ce biti jako tesko i da to nece ici u vezi s obzirom ko je poceo tekmu al sam se na srecu zahebao :mrgreen: ......
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 apr 2010, 21:57

Odlicna tekma , J.Dos Santos potvrdio da je rijec o velikom potencijalu , iako je odigrao zadnjih 20-ak minuta.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 03 apr 2010, 21:58

-Barcelona- je napisao/la:puyol i bojan perfektni,abidal odlican,pique je imao onu gresku al nista bitno,buquets nas je opet pokusao zajebati na pocetku kad je izgubio loptu i ovi imali kontru al nije uspio :twisted: ,valdes isto sjajan,xavi bez greske ko i obicno,cigi dosta dobar,maxvel isto s obzirom gdje je igrao,toure ko i obicno,jeffren dao gol,messi odigrao sa pola snage,pedro ass i nekoliko prodora i to je 4-1 :mrgreen: sve u svemu ja prezadovoljan,prije pocetka sam mislio da ce biti jako tesko i da to nece ici u vezi s obzirom ko je poceo tekmu al sam se na srecu zahebao :mrgreen: ......
zaboravi ja jonathana al nije puno ni igrao tako da i nemam sta da kazem :D
p.s jest onaj komentator glup na hayatu,govori da bi guardiola trebao cigia ubaciti protiv arsenal,eto koliko je informisan :lol:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 03 apr 2010, 22:02

ibra upitan za tekmu sa arsenalom :shock:
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 03 apr 2010, 22:04

Vjerovatno najdefanzivniji sastav u povijesti Barcelone al opet pobjeda i to s visokih 4:1...Veceras kad sam vidio u sastavu 2 lijeva beka,3 stopera,3 defanzivna vezna nisam mogao vjerovat.Toliko defanzivnih igraca i opet 4 komada u mrezi protivnika.Jos jedan od dokaza raznovrsnosti i vizije Pepa!!!Vamos Barca ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 03 apr 2010, 22:05

Da,evo i ja sad nesto citam,upitan nam Ibra za Arsenal.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 apr 2010, 22:11

Sajoni je napisao/la:Vjerovatno najdefanzivniji sastav u povijesti Barcelone al opet pobjeda i to s visokih 4:1...Veceras kad sam vidio u sastavu 2 lijeva beka,3 stopera,3 defanzivna vezna nisam mogao vjerovat.Toliko defanzivnih igraca i opet 4 komada u mrezi protivnika.Jos jedan od dokaza raznovrsnosti i vizije Pepa!!!Vamos Barca ;)
sta ti je ba rec masinerija ha ya ;)
perfektno odigrano bez skoro pola ekipe sto me jako raduje
sljedeca prepreka arsenal nadam sa da cemo i njih razbit pa onda optimisticni u madrid da ako Bog dda ponovimo proslu godinu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 apr 2010, 22:14

nidjo_barca je napisao/la:Da,evo i ja sad nesto citam,upitan nam Ibra za Arsenal.
Sutra ce se znati nakon pregleda,kolko sam ja cuo da nije nista ozbiljno i da je tekmu gledao sa tribina :? mada ga nisu prikazivali

Mada se netrebamo brinuti uz ove mlade nade :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 03 apr 2010, 22:17

Ma mislim da ne moze biti toliko ozbiljno,ali eto sacekajmo,pa cemo vidjeti sta je i kako je.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 03 apr 2010, 22:35

nidjo_barca je napisao/la:Ma mislim da ne moze biti toliko ozbiljno,ali eto sacekajmo,pa cemo vidjeti sta je i kako je.
Bez Ibre ili s njim Arsenal mora pasti!!! :D
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 apr 2010, 00:08

Odlicna igra i rezultat, sve ide kako treba. Jedino ove povrede me malo brinu, Ibre nema protiv Arsenala, al nije toliko ni bitno, za njih nam je dosta i Bojan, valjda se do subote Ibraga oporavi, kao i Iniesta i Pique, pa da kompletni budemo. Ja nesto ne sumnjam da cemo s ovim dobrim igrama i Reala dobiti, jer smo mnogo jaci.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 apr 2010, 00:49

Barcelona u lovu na talentiranog Realovog tinejdžera

Europski nogometni prvak Barcelona poznat je po kvalitetnom radu s mladim igračima o čemu govori i podatak da su mnogi članovi današnjeg prvog sastava ponikli u klupskoj školi...

No, čini se da se Barceloni sviđa i kako s mladima radi njezin najveći rival, madridski Real. Katalonski mediji, naime, pišu kako klub s Camp Noua u svoje redove nastoji dovesti talentiranog 17-godišnjeg Realovog nogometaša Pabla Sarabiju.

Sport navodi kako je Sarabia nezadovoljan jer su se pregovori oko novog ugovora s “kraljevskim klubom” otegnuli i mogao bi saslušati Barceloninu ponudu.

Štoviše, katalonski ga je klub navodno već kontaktirao. Barcelonin trener Pep Guardiola je već iskazao simpatije prema Sarabiji, a mladića je pohvalio i bivši španjolski izbornik Inaki Saez koji je nedavno ustvrdio kako se radi o igraču koji je budućnost “furije”.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 04 apr 2010, 10:08

losa vijest je da ibra propusta arsenal :cry: on i pique upitni za tekmu sa realom :roll: mada sa rezervnim sastavom ce ih barca ubiti 8-) ovaj mi se naslov svidio

La Masía no dio opción a Lezama 8-)
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 apr 2010, 15:08

Zar Pigue nema kartone??
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 04 apr 2010, 15:11

Adinjo je napisao/la:Zar Pigue nema kartone??
Ima kartone u LP,ne bi svakako igrao.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 apr 2010, 16:53

Peh za pehom u posljednje vrijeme. Na jucerasnjoj utakmici se povrijedio Zlatan i to na zagrijavanju a za utakmicu sa Realom upitan je i Pique koji mora odmarati sedam dana radi nekog istegnuca bedra. Znaci u utorak, protiv Arsenala bez Zlatana, Puyola, Piquea, Inieste i mozda i Tourea a protiv Reala se vraca Iniesta a upitni su Zlatan i Puyol.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 05 apr 2010, 12:29

Pojavile se informacije da ce Arsenal mozda igrati i bez Song-a , ako oni ostanu bez njega , ja sam siguran u nas prolaz dalje , bio je jedan od najboljih igraca u prvoj tekmi , presjekao je dosta kljucnih lopti , tako da je ovo sigurno veliki gubitak za topnike .

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 3 gosta.