FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

warden
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 11:17

Monolog je napisao/la:Ma ja na ove Špance što dolaze u Serie A gledam kroz prizmu Lopeza, Rivalda, Mendiete, Redonda, Sissoka, Farinosa, Kily-ja, De la Pene...Jednostavno, koliko god bili dobri u Primeri, toliko i zakažu u Italiji. Banega je mlad, solidan igrač (mora se reći), al' njegovo dovođenje je dvosjekli mač. Može eksplodirati, a može totalno upropastiti svoju karijeru dolaskom u Italiju (nebitno da l' se radilo o Interu ili nekom drugom klubu).
Nadam se da ga nece zadesit ista sudbina Farinosa i ekipe i da nece postati ova tupa strana maca ,nego ona sto sjece sve pred sobom ,naravno AKO dode .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 11:52

Huska je napisao/la:Banega je argentinac, pa mi je odmah lakse, jer znam da ce imati podrsku kao nigdje da uspije...jbg ako ti argentinci negdje prolaze, onda je to kod nas :D ...

jest da je razlika prevelika izmedju Primere i Calcia, ali ima 23 godina i imat ce pored sebe jednog Cambiassa i Zanettia, a ako uz njih ne moze nauciti, onda on i nije za fudbala :D ...koji god je igrac dosao svaki je rekao da najvise zahvaljuje Zanettiu i Cambiassu na potpori i svemu, pa valjda i on nece biti izuzetak, a jos u repki igraju zajedno, jos kad

Kod: Označi sve

Pastore
dodje ima da drzimo pola prvog tima argentine :D
DOce doce ,evo sad MORrati napravio sergiju i zaso od kuce do kuce da ga dovedu ,ma kakva nasa uprava i PAstore ,onaj konjo cijeni Patorea 50mil i naravno da nece da ostane u seria A ,to mogu iskesirat klubovi seijhov<a tipa malaga,man.city i psg .
IO SONO INTERISTA

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 07 jul 2011, 12:03

ma sta ce nam on,,,ili Hamsik ili Sanchez bi bilo dobro,,Inter se najvise sjeba sto ne uze Cavanija,,a dadosmo skoro onolike pare za Alvareza,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 07 jul 2011, 12:06

adointer je napisao/la:ma sta ce nam on,,,ili Hamsik ili Sanchez bi bilo dobro,,Inter se najvise sjeba sto ne uze Cavanija,,a dadosmo skoro onolike pare za Alvareza,,
Hamšik je naš :!:

Sanchez je Barsin :!:

Kupi sebi pa se vozaj :mrgreen:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 12:26

Boateng_27 je napisao/la:
adointer je napisao/la:ma sta ce nam on,,,ili Hamsik ili Sanchez bi bilo dobro,,Inter se najvise sjeba sto ne uze Cavanija,,a dadosmo skoro onolike pare za Alvareza,,

NIt je Hamsik vas ,nit je Sanchez Barcin ;)
IO SONO INTERISTA

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 07 jul 2011, 12:31

pa ako Inter proda Sneijdera za 40 miliona mislis da bi Pozzo ili DeLa razmisljali da nam prodaju bilo kojeg istog momenta,,neki dan DeLa rece da bi prodao Hamsika prije Interu nego Milanu,, 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 12:34

adointer je napisao/la:

pa ako Inter proda Sneijdera za 40 miliona mislis da bi Pozzo ili DeLa razmisljali da nam prodaju bilo kojeg istog momenta,,neki dan DeLa rece da bi prodao Hamsika prije Interu nego Milanu,, 8-)
Da al nama se ne prodaje Snijeder ja mislim da je bolje zadrzat Snijedra i dati 10 mil za Banegu ,nego prodati Snijedra i kupovat koje kakve hamsike i sl.
IO SONO INTERISTA

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 07 jul 2011, 12:36

warden je napisao/la: Koliko si puta jos gledo Banegu ? ako si gledo i mEssi sto je igro, pa ono je bilo ispod prosjeka,uostalom kao i Tevez kao i Higuaim itd..NEMOJ SUDIT NA OSNOVU JEDNE TEKME I JOS NESTO BANEGA NIJE XAVI AL JE PREDOBAR IGRAC UZ TO IMA 22 GOD STO ZNACI DA JE PREDNJIM KARIJERA I ZIVOT .
Gledao sam ga i u Valenciji i sada pozorno u ove dvije tekme na CA, slažem se da cijela ekipa Argentine igra ispod prosjeka, no ne vidim veliki iskorak sa njegovim dovođenjem , a tih 10-ak miliona koliko bi bila odšteta za njega uložiti u nešto bolje.U Alvarezu sam vidio odmah nešto dobro, jer pratim Clausuru , i njegovo dovođenje je dobar potez.Dao bih uvijek prije šansu Crisetigu nego li doveo Banegu...

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 12:44

Mister No je napisao/la:
warden je napisao/la: Koliko si puta jos gledo Banegu ? ako si gledo i mEssi sto je igro, pa ono je bilo ispod prosjeka,uostalom kao i Tevez kao i Higuaim itd..NEMOJ SUDIT NA OSNOVU JEDNE TEKME I JOS NESTO BANEGA NIJE XAVI AL JE PREDOBAR IGRAC UZ TO IMA 22 GOD STO ZNACI DA JE PREDNJIM KARIJERA I ZIVOT .
Gledao sam ga i u Valenciji i sada pozorno u ove dvije tekme na CA, slažem se da cijela ekipa Argentine igra ispod prosjeka, no ne vidim veliki iskorak sa njegovim dovođenjem , a tih 10-ak miliona koliko bi bila odšteta za njega uložiti u nešto bolje.U Alvarezu sam vidio odmah nešto dobro, jer pratim Clausuru , i njegovo dovođenje je dobar potez.Dao bih uvijek prije šansu Crisetigu nego li doveo Banegu...
Ove dvije utakmice odbaci ,MEssi koji je najbolji igrac svijeta nije pokazao nista ,a sta da ocekujemo od banege onda ,inace u valenciji momak igra sjajno i ako si pratio njegove igre ,onda se moras slozit ,i ja bi dao sansu Crisetigu al vidis da nasi nece da funkcionisu na taj nacin ,ako cemo davat sanse sto nismo onda dali i Dell"angel a ne davali 13 mil za Alvareza ,znaci nasi nece da konzumiraju domace ,neka onda strani proizvoda 8-)
IO SONO INTERISTA

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 07 jul 2011, 12:48

I mene je Banega razocaro iskren da budem.Ne djeluje mi da moze donijeti ikakav napredak u igri Intera,mozda grijesim al...Radije bih da se da sansa Crisetiga k'o sto Mister No@ kaze ili da se dovede neki provjereniji igrac.Prije bih i Montoliva nego njega...

Ricky je u Milanu.Rekao je da je Interista oduvijek,fino se uvaljuje navijacima 8-)

slika
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 07 jul 2011, 12:54

warden je napisao/la: Ove dvije utakmice odbaci ,MEssi koji je najbolji igrac svijeta nije pokazao nista ,a sta da ocekujemo od banege onda ,inace u valenciji momak igra sjajno i ako si pratio njegove igre ,onda se moras slozit ,i ja bi dao sansu Crisetigu al vidis da nasi nece da funkcionisu na taj nacin ,ako cemo davat sanse sto nismo onda dali i Dell"angel a ne davali 13 mil za Alvareza ,znaci nasi nece da konzumiraju domace ,neka onda strani proizvoda 8-)
Znaš moje mišljenje o radu sa mlađim kategorijama u Interu , frustrira me taj način rada.Željan sam igrača koji rečeno običnim jezikom " dobro igraju lopte " , sve ono što ima Banega ima i Marigga a tjera ga se , e na to mislim kada mislim da Banega nije kvalitet za Inter .Vidjećemo, možda i griješim...

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 07 jul 2011, 13:08

zar su toliki cigani u upravi intera da se zadovoljavaju igracima tipa banega? :?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 13:24

Ma misljenje svih nas oko omladinskog pogona je isto ,ja bi radije da smo NAtalinu dali sansu nego kupili ranochiu il da smo Di " Allesandra gurnuli u prvi tim nego da smo kupili Pazzina i tako te stvari ,medutim vidite o cemu se radi jednostavno nece nase mlade igrace da promiviraju i salju ih po koje kakvim Reggiinama Livornima i slicnim klubovima. Izlgeda da nasa uprava odrzaje ovaj nas naziv Internazional i nazalost smatraju da ce im propast ime tima ako budu 2 mlada italijana ,i to ja zalosno evo recimo doveli smo CAstagniosa lik je zabio 14 golova u Feyenordu ,a sta ce kod nas da postane? nista , bit ce samo jedan od mnogih koji su imali potencijal a nazalost nece ga moci ispunit ,al mene jos vise boli sto se s nasim igracima koji od 6-7 godine treniraju i kojim je odmalena Inter u Srcu .Ali ako cemo vec dovodit igrace ,pa barem dovodimo mlade tipa banega i sl i naravno ostavit igrace tipa Mariga ,Santon (kojeg nema u planovima za ovu sezonu ) i davat im prilku da se razvijaju .
A sto se tice novosti transfera ,kruzila je neka prica da je MOtta odbio Arsenal ,pa se javio njegov agent i izajvio da nije odbio Arsenal te da mu je Inter na prvom mjestu medutim ako ,ako bude potrebe da ide da bi mogo da nastani redove topnika
PS:Mister no @ MAriga i Banega nisu slican profil igraca ,Mariga je destruktivac ,zadnivezni ,skook igrac ,balance stamina ,dok je BAnega profil igraca blize golu ,savrsen .pass ,sut ,dribling ,pregeld igre itd...
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 13:27

bimbrlica je napisao/la:zar su toliki cigani u upravi intera da se zadovoljavaju igracima tipa banega? :?
Nazalsot jesu zao im dat 3o mil za provjerenog igraca ,pa skaču po zigama sa ovakvim pojacanjima :roll:
IO SONO INTERISTA

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 07 jul 2011, 13:38

warden je napisao/la: PS:Mister no @ MAriga i Banega nisu slican profil igraca ,Mariga je destruktivac ,zadnivezni ,skook igrac ,balance stamina ,dok je BAnega profil igraca blize golu ,savrsen .pass ,sut ,dribling ,pregeld igre itd...
Možda mu je to u "vokabularu" , no ja kod njega to nisam pretjerano zamijetio kada sam ga gledao...

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 13:47

Mister No je napisao/la:
warden je napisao/la: PS:Mister no @ MAriga i Banega nisu slican profil igraca ,Mariga je destruktivac ,zadnivezni ,skook igrac ,balance stamina ,dok je BAnega profil igraca blize golu ,savrsen .pass ,sut ,dribling ,pregeld igre itd...
Možda mu je to u "vokabularu" , no ja kod njega to nisam pretjerano zamijetio kada sam ga gledao...
KAzem ti ja, nisi ga dovoljno dobro pratio 8-)
IO SONO INTERISTA

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 07 jul 2011, 13:51

Ja bih bio zadovoljan ako bi nam ostao ovaj tim dakle i Sneijder, ovaj Alvarez je lijevak ima sut extra ocekujem puno od njega.Mada bi voli da se proda Maicon koji budimo realni je dozivio vrhunac prosle god. i na njegovo mjesto dovesti za te pare mladjeg i perspekrivnog igraca. Opet od pojacanja glava ne boli, pa vidjecemo kad potpise neko onda vrijedi polemisati,a ovako interes kluba za nekog igraca je nesto sasvim drugo lol
Pazza Inter Amala

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 jul 2011, 13:54

Posto smo malo u zategnutim odnosima, posljednjih dana... :lol: :P

Banega - po meni nista posebno. Dosao kao talentovan mladic u Spaniju, ali nije previse pokazao. Ko zna, mozda se razvije u Interu :lol: :P

Alvarez - nisam ga nikada gledao, tesko je to komentarisat...

Bolje da ste jednog provjerenog veznjaka uzeli, nego ovu dvojicu ovako. Vrijeme ce pokazati...mozda budu bas pojacanja.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 07 jul 2011, 13:56

Danas Leo ima presicu u Milanu na kojoj ce objasniti razloge svog odlaska iz Intera...

Interes za Banegu je cini se u padu :D
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 jul 2011, 13:59

Na wikipediji su stavili da je vec igrac Intera :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%89ver_Banega

Enver :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.