u timu kola iako nije igrao

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
MrUnited je napisao/la:
u timu kola iako nije igrao
Pa rijesili se Moyesa i Cupe...heheCartman je napisao/la:Everton se preporodio.
Bas nece,nama ne znaci nista igrat ce rastereceno,hladno cemo ih dobiti,al bi volio da odu u pretkolo za LP stvarno su dobrijasko__ je napisao/la:Pa rijesili se Moyesa i Cupe...heheCartman je napisao/la:Everton se preporodio.
Odose ljudi u LP..bice jeb kod njih iduce kolo..
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
ako bi naumio, vjerovatno bi bio u odredjenoj prednosti u odnosu na drugeAnderson8 je napisao/la:DA hoce Mojs nesto pametno uradit pa krenut po Barklija. Igracina!
mi imamo jos 5 tekmi,sad smo na -7EmirSioux89 je napisao/la:Koliko je bodova u igri do kraja sezone?
Kako citavu sezonu nismo imali sreće sto se tice domacih utakmica, ja cu potajno da se nadam.Jel ima Arsenal imalo tezak raspored?kingwazza je napisao/la:mi imamo jos 5 tekmi,sad smo na -7EmirSioux89 je napisao/la:Koliko je bodova u igri do kraja sezone?
znaci u igri jos 15 bodova,imamo mec i sa Evertonom,treba nm tu pobjeda i 3 kiksa Arsenala da se domognemo 4 mjesta,ravno naucnoj fantastici
Dum Spiro spero,Patrice_Evra_3 je napisao/la:Nemojte džaba pravit te kalkulacije. United ne može u LP preko lige, nema šanse. Ne može se toliko stvari poklopit. Jedino da osvoje ovosezonsko izdanje LP.
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Nemojte džaba pravit te kalkulacije. United ne može u LP preko lige, nema šanse. Ne može se toliko stvari poklopit. Jedino da osvoje ovosezonsko izdanje LP.
Ali zato Everton djeluje kao preporodjena ekipa, igraju stvarno odlican fudbal te kupe bodove u krucijalnim momentima kada i ne igraju bas najbolje, prosla sa Fulhamom je najbolji primjer, dok United gostuje do kraja upravo Evertonu, gdje tesko da mozemo uzeti 3 boda + Arsenal ima zaista smijesan raspored do kraja.PEP je napisao/la:Patrice_Evra_3 je napisao/la:Nemojte džaba pravit te kalkulacije. United ne može u LP preko lige, nema šanse. Ne može se toliko stvari poklopit. Jedino da osvoje ovosezonsko izdanje LP.
Sto da ne jer vidte da je arsenal u knock down 7 bod.se moze stici .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.