FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

emirzlaTu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 01 sep 2015, 19:52

http://****.ba/mobile/novost/199272

Fukare,simpatizeri,selfasi probudite se,momci traze nasu podrsku(vjerovatno je mislio i na vlastodrsce,jel tako sloboda72 :D )Zasluzili su.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 sep 2015, 19:56

emirzlaTu je napisao/la:http://****.ba/mobile/novost/199272

Fukare,simpatizeri,selfasi probudite se,momci traze nasu podrsku(vjerovatno je mislio i na vlastodrsce,jel tako sloboda72 :D )Zasluzili su je.

Jos kad bi postavili link da se otviri..pa ne mogu ga ja brate ispravljat sa tel i vozit dajte to malo da vidimo sta je :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 01 sep 2015, 20:01

SaltCityAttack je napisao/la:

Fukare,simpatizeri,selfasi probudite se,momci traze nasu podrsku(vjerovatno je mislio i na vlastodrsce,jel tako sloboda72 :D )Zasluzili su je.

Jos kad bi postavili link da se otviri..pa ne mogu ga ja brate ispravljat sa tel i vozit dajte to malo da vidimo sta je :)
Zeba za R.a.d.i.o.s.a.r.a.j.e.v.o.b.a prica o svemu kako je sve super,samo da se grad jos probudi.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 sep 2015, 20:06

sjooo na radio Sarajevo maksuzija clanak o Slobodi...e tek sad znas da stvari idu naprijed silovito
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 sep 2015, 20:13

Fukare,simpatizeri,selfasi probudite se,momci traze nasu podrsku(vjerovatno je mislio i na vlastodrsce,jel tako sloboda72 :D )Zasluzili su.
AKO JE REKAO GRAD, ONDA SU TO FARAON I VLASTODRŽCI. KAD SE KAŽE GRAD PODRAZUMIJEVA SE VLAST.
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 sep 2015, 20:21

de ba lijepo postavite link jebt :roll:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 sep 2015, 20:24

Musemić , A.Spahić , Pirić i Ivetić odsutni sa treninga.Stjepanović trčao, radio vježbe, ali nije igrao lopte.Moranjkić i Mehmedagić i trčali i igrali lopte.Mujić i dalje samo trči.
Atmosfera i disciplina na nivou.Trening vodio Nedim Omerović pomoćnik Šefa Musemića.
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 sep 2015, 20:27

De nek neko fino postavi link molim vas,nemogu SE SA tel ganjat po netu
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 sep 2015, 20:30

http://radio.sarajevo.ba/mobile/novost/199272
Samo izbrisite tacku izmedju radio i sarajevo
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 sep 2015, 21:44

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:da je sad Fukara makar ko na ovom klipu za Vugdalica, s pravom bi najavili evropu..fali momcima prava podrska da ih ponese
Fale Fukare pravo ne znam zasto i ja bi molio one ljude koji su ranije bili na zapadu da se vrate na sjever ...ima tu puno ja gledam na slikama pun je zapad sad momaka sa sjevera koji imaju razloge da budu na zapadu, ali opet apelujem da se ponovo svi vrate tamo gdje pripadaju..zamislite da barem svaku temu 500 zagrmi sa sjevera , a da ne govorimo nesto kao u prvoj ligi federacije..ljudi nekima halalite, neke ne mojte ni gledati, ali dodjite tamo i podrzite sa sjevera Slobodu
Nema nove pjesme godinama. Gdje je ta kreativnost? Je li moguće da nemam ni jednog momka sa vijugama među onih 20ak koji dođu na sjever pa da napišu koji stih? Druga stvar, uz svo dužno poštovanje prema, Saletu, Nevenu, Hasibu i svim drugovima sa tribine koji nisu više među živima, mnogo je još momaka koji su bili među fukarama a više nisu, tribina se pretvorila u čitulju! Svima nama je žao što više nisu tu, ali od 90 minuta "navijanja", minimalno 65 otpada na spominjanje njihovih imena! Nosimo ih u našim srcima, nikada ih nećemo zaboraviti, žao nam je što nisu sa nama da slave pobjede naše Slobode, žao nam je što ne gledaju Slobodu na drugom mjestu na tabeli nakon dugo vremena, ali na tribini treba otpjevat pokoju pjesmu i Slobodi, navijati za klub. Saletove, Nevenove, Hasibove i slike ostalih drugara sa tribine okačiti na ogradu, u svom srcu ih donijeti na tribinu, ali hajmo pjevati SLOBODI I O SLOBODI!

Uz svo poštovanje...
preuvelicavas za medalju...cestitam
1.pjesama ima novih...nije neki broj strasni al ima..cuj godinama :roll:
2.odakle 20 momaka na sjeveru...nije neka cifra al je vise od 20...daleko vise...cuj 20 :urnebes: :urnebes:
3.kakvih bola 65. minuta da se spominju Sale i Neven pokojni...jel ides ti na tekme :roll: :think:
4.da treba bolja,jaca i brojnija podrska..treba..lose je ovo al brate ti u s r a i voz i stanicu

I PRESTANITE VISE S R A T PO FUKARAMA...GDJE STE U ISTOCNOM SARAJEVU....NECETE NA SJEVER TUSNJA DA ODETE...PREJAKO VAM SUNCE
ovo se ne odnosi samo na tebe nego generalno jel kao sta je ovo i zbog cega u ovakvoj sezoni ovako slaba podrska
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 sep 2015, 21:57

Uz to da bi nesto promjenili trebaju da idu momci na sjever i da vrati se ona masa kao nekad....ja se nadam da ce vec naredna domaca tekma neki koji su bili na sjeveru vratiti se njemu pomoci onima koji se trude a ne mogu sami..uglacnom ja ocekujem to odnosno barem se nadam :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 01 sep 2015, 21:58

Eno i Avaz sport obavio razgovor sa Zebom :urnebes: :urnebes: joj novinara,zalosti.Pa zar je tesko nekog nazvat i obavit intervju sa doticnim :roll:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 sep 2015, 22:30

SaltCityAttack je napisao/la:Uz to da bi nesto promjenili trebaju da idu momci na sjever i da vrati se ona masa kao nekad....ja se nadam da ce vec naredna domaca tekma neki koji su bili na sjeveru vratiti se njemu pomoci onima koji se trude a ne mogu sami..uglacnom ja ocekujem to odnosno barem se nadam :)
brate gostovanja su skroz ok odradjena...sasvim pristojne cifre za nasu ligu i gostujuce navijace....i sto je najbitnije sva 3 gostovanja su ispostovana...kuci je slabija cifra jer smo igrali protiv relativno neatraktivnih protivnika...rudar,vitez i borac sa tim da je protiv borca cifra bila regularna...slijede nam tekme sa atraktivnijim protivnicima i mislim da ce se to jos popravit...problem je sto neki sanjaju pun sjever koji prima par hiljada ljudi pa im u toj usporedbi 500 ljudi na tribini dodze kao slabo a to je sasvim dobra cifra za nasu ligu...meni je uvijek bilo gotivnije vidjet 300,400 ljudi koji grme ko jedan i bez prestanka nego milja pozera...meni je npr. travnicka Gerila pregotivna ekipa...ljudi su bili i na Tusnju prosle sezone i ekipa im gubi 4-0 a oni jos jace navijaju..mi bi vjerovatno izasli sa stadiona uz salvu psovki...i u ovoj sezoni ih pratim...mala ali odlicna grupa
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 01 sep 2015, 22:44

Ako se ne varam na utakmici protiv Viteza drugi je vodja vodio( sad da ne imenujem ) koji je nekoliko puta digao cijeli sjever na noge. Vodio je isto kao B u Federalnoj ligi, bas se sav dao. Mislim da ce on vratit Fukare kao sto su i bile !
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 sep 2015, 22:45

Ovdje se svaki put kada nema nekih informacija iz kluba spominje Bingo i njegov vlasnik.. ii tako par postova o izgradnji stadiona,davanje poslovnih prostora bla bla ii kada se ispuca masta,onda idu postovi kako Bingo nece nikad uci u Slobodu..

Dobro je sto se nista ne prepusta slucaju,ekipa ide na mini pripreme,srecom nije daleko.. odavno ovako klub nije funkcionisao :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 01 sep 2015, 22:49

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ako se ne varam na utakmici protiv Viteza drugi je vodja vodio( sad da ne imenujem ) koji je nekoliko puta digao cijeli sjever na noge. Vodio je isto kao B u Federalnoj ligi, bas se sav dao. Mislim da ce on vratit Fukare kao sto su i bile !
Sve je to ista ekipa.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 sep 2015, 23:08

Vidim dali nam 2000 protiv Viteza. Možda i realno ovaj put. :thumbup:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 sep 2015, 23:15

staragarda je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Uz to da bi nesto promjenili trebaju da idu momci na sjever i da vrati se ona masa kao nekad....ja se nadam da ce vec naredna domaca tekma neki koji su bili na sjeveru vratiti se njemu pomoci onima koji se trude a ne mogu sami..uglacnom ja ocekujem to odnosno barem se nadam :)
brate gostovanja su skroz ok odradjena...sasvim pristojne cifre za nasu ligu i gostujuce navijace....i sto je najbitnije sva 3 gostovanja su ispostovana...kuci je slabija cifra jer smo igrali protiv relativno neatraktivnih protivnika...rudar,vitez i borac sa tim da je protiv borca cifra bila regularna...slijede nam tekme sa atraktivnijim protivnicima i mislim da ce se to jos popravit...problem je sto neki sanjaju pun sjever koji prima par hiljada ljudi pa im u toj usporedbi 500 ljudi na tribini dodze kao slabo a to je sasvim dobra cifra za nasu ligu...meni je uvijek bilo gotivnije vidjet 300,400 ljudi koji grme ko jedan i bez prestanka nego milja pozera...meni je npr. travnicka Gerila pregotivna ekipa...ljudi su bili i na Tusnju prosle sezone i ekipa im gubi 4-0 a oni jos jace navijaju..mi bi vjerovatno izasli sa stadiona uz salvu psovki...i u ovoj sezoni ih pratim...mala ali odlicna grupa
A bjezi pa dosli protiv Borca da naprave probleme :rol: na poluvremenu se razocarali sto nema Lesinara i otislo ih pola :lol:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 01 sep 2015, 23:29

emirzlaTu je napisao/la:Eno i Avaz sport obavio razgovor sa Zebom :urnebes: :urnebes: joj novinara,zalosti.Pa zar je tesko nekog nazvat i obavit intervju sa doticnim :roll:
Izašlo je i u novini, znači u nedjelju najkasnije završen razgovor ;)
Niko, niko, samo Sloboda

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 sep 2015, 23:40

Mislim da poslije gostovanja Fukara u Zenici u martu nije vise to, iz dosta razloga nema Fukara ali necu da ovdje spominjem neke stvari jer nije to ni mjesto a ni vrijeme da se pisu negativne stvari.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: ZaBoljuSlobodu i 3 gosta.