[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kažem bit' ćeChinaglia je napisao/la:mislio sam golove protiv VitezaNKMramor je napisao/la:Bit' će...Chinaglia je napisao/la:eh, kad bi neko isjekao samo golove Zebe u jedan video
Ja imam snimak protiv Liersa to sam stavio da se snima kad je tekma bila, i takodjer imam Sloboda-Sarajevo kad je Kuduz ga zabio...to je sto sam ja uspjeo snimitmarseille_unique je napisao/la:Ja sam pisao u vezi starih utakmica i TvTK, i TVT,ali niko nista, Ima li iko igdje da nade, ili nekog da poguramo da nademo snimke protiv liersa u intertoto kupu, protiv Zmaja i Celika 90ih, Slobode Dite protiv Galatasaraya, tako bih volio pogledati neke od tih snimaka
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jasta je nego bezveze prozvan...ebiga ali mi smo takvi ebiga..digla se prasina i avi su zeljeli nekoga okriviti ..covjek nam je valjao barem tako i Azmir kazefukara87 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jedna od najvecih gluposti ikada na Tusnju
Bezveze covjek prozvan
Fale Fukare pravo ne znam zasto i ja bi molio one ljude koji su ranije bili na zapadu da se vrate na sjever ...ima tu puno ja gledam na slikama pun je zapad sad momaka sa sjevera koji imaju razloge da budu na zapadu, ali opet apelujem da se ponovo svi vrate tamo gdje pripadaju..zamislite da barem svaku temu 500 zagrmi sa sjevera , a da ne govorimo nesto kao u prvoj ligi federacije..ljudi nekima halalite, neke ne mojte ni gledati, ali dodjite tamo i podrzite sa sjevera Sloboduultrasstyle_tz je napisao/la:da je sad Fukara makar ko na ovom klipu za Vugdalica, s pravom bi najavili evropu..fali momcima prava podrska da ih ponese
joj ovaj Nusret Sarvan je qrac od novinara, neprofesionalizam na nivou .. 3 minute o Sarajevu, 2 o Slobodi i ostatak "gluposti" (nisu gluposti, ali ako je nasa televizija tuzlanska onda malo vise o Slobodi pitaj), kaze jeste li imali priliku posjetiti panonska jezera a covjek ne smije na vise od 30 stepeni, i u hladu mu lose budewobly92 je napisao/la:
ziviniceMetropola je napisao/la:joj ovaj Nusret Sarvan je qrac od novinara, neprofesionalizam na nivou .. 3 minute o Sarajevu, 2 o Slobodi i ostatak "gluposti" (nisu gluposti, ali ako je nasa televizija tuzlanska onda malo vise o Slobodi pitaj), kaze jeste li imali priliku posjetiti panonska jezera a covjek ne smije na vise od 30 stepeni, i u hladu mu lose budewobly92 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Husref zna sta radi. Vidjecete da ce dati gol onaj od koga najmanje ocekuju.solinas je napisao/la:Na seljinoj temi vec se spominje razvaljivanje slobode![]()
Bice zanimljivo sledece kolo
Kakve veze ima pa ljudi hoce pobjedu ko i mi..i mi smo razvaljvali Borac i Vitez pa smo strepili..a ne znam sto im citate temu uopste ..haj sto vas ima sto.se raspravljate na onoj temi svastara, nego jos im i temu cotate brat3..pa nemoj brate barem ti ti si ozbiljnisolinas je napisao/la:Na seljinoj temi vec se spominje razvaljivanje slobode![]()
Bice zanimljivo sledece kolo
Nema nove pjesme godinama. Gdje je ta kreativnost? Je li moguće da nemam ni jednog momka sa vijugama među onih 20ak koji dođu na sjever pa da napišu koji stih? Druga stvar, uz svo dužno poštovanje prema, Saletu, Nevenu, Hasibu i svim drugovima sa tribine koji nisu više među živima, mnogo je još momaka koji su bili među fukarama a više nisu, tribina se pretvorila u čitulju! Svima nama je žao što više nisu tu, ali od 90 minuta "navijanja", minimalno 65 otpada na spominjanje njihovih imena! Nosimo ih u našim srcima, nikada ih nećemo zaboraviti, žao nam je što nisu sa nama da slave pobjede naše Slobode, žao nam je što ne gledaju Slobodu na drugom mjestu na tabeli nakon dugo vremena, ali na tribini treba otpjevat pokoju pjesmu i Slobodi, navijati za klub. Saletove, Nevenove, Hasibove i slike ostalih drugara sa tribine okačiti na ogradu, u svom srcu ih donijeti na tribinu, ali hajmo pjevati SLOBODI I O SLOBODI!SaltCityAttack je napisao/la:Fale Fukare pravo ne znam zasto i ja bi molio one ljude koji su ranije bili na zapadu da se vrate na sjever ...ima tu puno ja gledam na slikama pun je zapad sad momaka sa sjevera koji imaju razloge da budu na zapadu, ali opet apelujem da se ponovo svi vrate tamo gdje pripadaju..zamislite da barem svaku temu 500 zagrmi sa sjevera , a da ne govorimo nesto kao u prvoj ligi federacije..ljudi nekima halalite, neke ne mojte ni gledati, ali dodjite tamo i podrzite sa sjevera Sloboduultrasstyle_tz je napisao/la:da je sad Fukara makar ko na ovom klipu za Vugdalica, s pravom bi najavili evropu..fali momcima prava podrska da ih ponese
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.