English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nazalost odjavilo me je i vidio sam post ovog retarda ciji kapiten nije dobio crveni karto barem 15 metara blize od gola upravo zbog udaljenosti od gola
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Nijedan crveni karton koji je Arsenal dobio u historji nije čist
Jedno pitanje
Kako odjednom VAR interveniše kad je sudija već dodijelio karton - zar se u takvim situacijama VAR ne oglašava ili?
Dosta odluka je ovako završavalo procjenom sudije, medjutim ova je otišla na VAR i kad je već dodijelio karton, neka me neko ispravi ako griješim.
Kako odjednom VAR interveniše kad je sudija već dodijelio karton - zar se u takvim situacijama VAR ne oglašava ili?
Dosta odluka je ovako završavalo procjenom sudije, medjutim ova je otišla na VAR i kad je već dodijelio karton, neka me neko ispravi ako griješim.
- JayCatwright
- Kontakt:
AA23 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 19:13Jedno pitanje

Bukvalno se oduvijek uključuje kada se preinačava sa žutog na crveni i obrnuto.
Bukvalno danas Kudus dobio žuti, pozvao VAR glavnog sudiju, ovaj mu dao crveni.
Ali ne ne, samo se to vama dešava

Kome postavljas pitanje, ovdje da sudija iz svlacionice podijeli crvene kartone igracima Arsenala, pola debila bi reklo opravdano.AA23 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 19:13Jedno pitanje
3 crvena u prvih 8 kola za stvari za koje niko nit dobija niti ce i trebamo se borit za titulu kao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Liverpool prošle sezone četiri crvena kartona u prvih 7 kola. Ko je trolao čitavo vrijeme oko toga ? Navijači Arsenala naravno.
Kako se sve vrati
Kako se sve vrati

Saliba glupan brat bratu.
Bolje da su primili gol nego crveni a drugo, mozda me bi ni bio gol
Gledam topnici na redditu su normalniji kod ove odluke nego ovi ovdje par koji bi opravdali da sad rice sakom nekog zvekne
Bolje da su primili gol nego crveni a drugo, mozda me bi ni bio gol
Gledam topnici na redditu su normalniji kod ove odluke nego ovi ovdje par koji bi opravdali da sad rice sakom nekog zvekne
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ovom prilikom iskoristio bih cuvenu "moze da se svira a i ne mora" 
cist crveni realno
jedino sto zabrinjava je jared gillet u VAR sobi, deklarisani navijac Liverpoola

cist crveni realno
jedino sto zabrinjava je jared gillet u VAR sobi, deklarisani navijac Liverpoola

Sta kazu nije crveni bio daleko od gola

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Objasnjenje koje je Arsenal dobio kad je Van Dajku dat zuti. Bilo predaleko od gola. Mozda bi ga neko sustigao
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakav je ciganluk Kmecavac unio u ovaj klub. Pravi Atletico London.
Me yebes mu mater Saliba ispao teski glupan i neka mu je dao crveni ,ali koji qrac radi Web sa slusalicom na tribinama yebem mu majku celavu

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ima li video od te situacije.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Da ne bude da mitove pričamo
Cuj nek mu je dao crveni jer je ispao glupan, de Almire bgt

Za ovo se nikad al nikad na 50metara od gola nije davao crveni.
Sto podlijezete pritisku rulje?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Fauliranje zadnjeg igraca je uvijek crveni. Pravila su jasna. Ne kenjajte yebo vas svako vise.
Evo ti objasnjenje sudija kad se protiv Arsenala za istu situaciju dao zuti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.