Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

pasica
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la pasica » 24 maj 2017, 11:49

PitarBordo je napisao/la:U slučaju da HŠK „Zrinjski“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Mostaru, 28.05.2017. godine, u 21:00 sat;

U slučaju da FK „Željezničar“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Sarajevu, 28.05.2017. godine, u 19:15 sati.

Iz ove satnice mi se čini da se već zna ko je prva i to nije Zrinjski. Kao ekipa koja je prva u prvenstvu i igra kući, njihova dodjela bi trebala valjda da bude najrealnija... Bit' će ovo haman lud vikend. :kafa:
Kakvi su u slucaju da Sarajevo bude prvak :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 maj 2017, 11:52

pasica je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:U slučaju da HŠK „Zrinjski“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Mostaru, 28.05.2017. godine, u 21:00 sat;

U slučaju da FK „Željezničar“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Sarajevu, 28.05.2017. godine, u 19:15 sati.

Iz ove satnice mi se čini da se već zna ko je prva i to nije Zrinjski. Kao ekipa koja je prva u prvenstvu i igra kući, njihova dodjela bi trebala valjda da bude najrealnija... Bit' će ovo haman lud vikend. :kafa:
U 23 ili ti ga 11 :tokralju:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 24 maj 2017, 11:56

Ostaviti za sutra :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 maj 2017, 11:57

miky_hz je napisao/la:
pasica je napisao/la:

U 23 ili ti ga 11 :tokralju:
To mi je i okej, jer igramo vani, dok se stigne u Sa, ali ovo sa ove druge dvije satnice mi je pravko funky. :lol:
Samo Saraj'vo.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 maj 2017, 12:01

Debili ionako dodjeljuju dva pehara :tokralju:, mogli su glavni poslati na stadion koji je bliži proslavi titule, a manji na drugi. A mogli su napraviti i treći za Sarajevo. :mrgreen:
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 maj 2017, 12:08

Za takvo nesto uzmes helikopter, parkiras ga na pola puta i kad bude jasno gdje ce pehar neka poleti. Spusti se direktno na stadion, savrseno jbt :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 maj 2017, 12:24

Signore je napisao/la:Za takvo nesto uzmes helikopter, parkiras ga na pola puta i kad bude jasno gdje ce pehar neka poleti. Spusti se direktno na stadion, savrseno jbt :mrgreen:
I tu bi se nasi posvadjali,bilo bi jel vozac helikoptera iz Gruda,il iz Sarajeva,evo ga namjerno kasni :rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 24 maj 2017, 12:26

Signore je napisao/la:Za takvo nesto uzmes helikopter, parkiras ga na pola puta i kad bude jasno gdje ce pehar neka poleti. Spusti se direktno na stadion, savrseno jbt :mrgreen:
Ima onaj predsjednicki helikopter u Rajlovcu, citao sam nedavno da se tri godine niko od od ovih glavesina nije provozao u njemu, a ispravan, uredan...evo prilike da malo poleti...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 24 maj 2017, 12:38

slika

btw. zasto se dodjeljuju dva pehara? Ima li to igdje osim u nas?

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 24 maj 2017, 12:44

Pa ni Real nije dobio pehar, tek ce ga dobiti na pocetku sljedece sezone. :D znaci gore je kod njih sto se pehara tice, nego kod nas hahaha

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 24 maj 2017, 12:45

Situacija sa peharima prije dvije godine:

U posljednjem 30. kolu BHT Premijer lige, koje se igra ovog vikenda, bit će poznat novi prvak BiH. Za titulu se bore vječiti rivali Sarajevo i Željezničar, a pehar Premijer lige će u vrijeme odigravanja utakmica biti na pola puta između Sarajeva i Zenice.
Sarajevo posljednju ovosezonsku utakmicu igra protiv Slobode u glavnom gradu BiH, dok će Željezničar snage odmjeriti sa Čelikom u Zenici. Kako bi pehar Premijer lige BiH bio na vrijeme na pravom mjestu, Nogometni savez BiH je odlučio da u vrijeme odigravanja utakmica bude na pola puta između Sarajeva i Zenice. To je u razgovoru za portal xy potvrdio generalni sekretar NSBiH Jasmin Baković.

"Ne možemo pehar donijeti na bilo koji stadion prije nego što bude izvjesno ko je novi šampion BiH, jer se za titulu bore Sarajevo i Željezničar. Bilo bi neprimjereno da se pehar odnese prije vremena na stadion Asim Ferhatović Hase ili na Bilino Polje. U skladu s tim, pehar će biti na pola puta između Sarajeva i Zenice", izjavio je Baković.

Tačnu lokaciju na kojoj će se pehar nalaziti nije želio otkriti.

"Nije bitno gdje će pehar biti, važno je da bude u pravo vrijeme na pravom mjestu, odnosno u rukama nogometaša koji ga zasluže i osvoje ga. Pehar će biti veoma brzo na stadionu na kojem to bude potrebno...

Pa sigurno, moj care, treba i ove godine da bude na pravom mjestu i u pravo vrijeme...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 24 maj 2017, 12:50

PiazzaGrande je napisao/la:
Pa sigurno, moj care, treba i ove godine da bude na pravom mjestu i u pravo vrijeme...
Pehari ce u Sarajevu ostati radi FKS. Kad bi bili u Mostaru a pitari postanu prvaci, dobili bi ga nekad u 3 ujutro.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 maj 2017, 12:58

Gluposti. Pehar treba bit na pola puta. Povede
Zrinjski 2:0 odmah ga Miško vozi za Mostar.

Ma glupani, dijelim @Rigolettovu zabrinutost
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 maj 2017, 12:59

SlevinKelevra je napisao/la:
Pehari ce u Sarajevu ostati radi FKS. Kad bi bili u Mostaru a pitari postanu prvaci, dobili bi ga nekad u 3 ujutro.
Opet pitari, zanimljivo. :lol:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 24 maj 2017, 13:07

Sarajlijica1946 je napisao/la:
? :think:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 maj 2017, 13:09

? :think:
Opet je zbog nas trofej, ne znam ni ja gdje je. On je otisao od nas kad nam je Krupa uzela bodove, nemojte nas mijesati u ovo. :kafa:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 maj 2017, 15:48

Kojom logikom? Iz recimo Jablanice bi pehar stigao do Krupe do 23h kada je i zakazano.
Samo Saraj'vo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 24 maj 2017, 15:55

PitarBordo je napisao/la:
Kojom logikom? Iz recimo Jablanice bi pehar stigao do Krupe do 23h kada je i zakazano.
Izgleda da ce se i vama (ako se desi cudo nevijdeno) biti dodjeljen u Sarajevu. Definitivno bi najlogicnije da ga lociraju negdje u Konjicu, ako vec sigurno nece u Krupu.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 maj 2017, 16:01

Valja "protjerati" pehar preko Jablanice a ne zaustaviti se kod Gojka.

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 maj 2017, 16:06

PitarBordo je napisao/la:
Izgleda da ce se i vama (ako se desi cudo nevijdeno) biti dodjeljen u Sarajevu. Definitivno bi najlogicnije da ga lociraju negdje u Konjicu, ako vec sigurno nece u Krupu.
Ozbiljna je glupost ova satnica. I može samo posle da baci sjenu ako Željo uzme...
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.