FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ma Ribery je gotov, nažalost. K'o što Muki kaže on ima 33 godine i ove njegove partije su više na svježinu. Naravno, majstor ostaje majstor i on je jedan od igrača koji jednim potezom završava utakmicu al' od njega očekivati neku konstantnost i novu mladost je ludost.
Nama, starijim navijačima Bayerna, Ribery će bit' jedan od najvećih koje smo gledali. On je jednostavno u svojim najboljim godinama igr'o sa Lelom, Buytenom i ostalim mediokritetima a mog'o je da bira klub. Tako se postaje legenda. Dobro, nikad nije bio cvjećka, al' postoji razlika između temperamenta i bezobrazluka/ciganluka koji je svojstven, recimo, Igračima iz Španije.
Nama, starijim navijačima Bayerna, Ribery će bit' jedan od najvećih koje smo gledali. On je jednostavno u svojim najboljim godinama igr'o sa Lelom, Buytenom i ostalim mediokritetima a mog'o je da bira klub. Tako se postaje legenda. Dobro, nikad nije bio cvjećka, al' postoji razlika između temperamenta i bezobrazluka/ciganluka koji je svojstven, recimo, Igračima iz Španije.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
..nemoj tako navedi tacan dio Španije 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ne možeš promjeniti nekom mentalitet i karakter bez obzira na godište.Naš brat Bilal je imao isti stav od prvog dana dolaska u klub do dan danas zato i ima posebno mjesto u srcima navijača Bayerna.
Zato kad yebe sve po spisku hinjama na terenu među kojim sigurno spada i Melo onda to pozdravljam.
Zato kad yebe sve po spisku hinjama na terenu među kojim sigurno spada i Melo onda to pozdravljam.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Iskreno, pravio bi on sranja (razne pobune, pljuvanja, klanove i sl.) ovdje kao što je i u Francuskoj repci samo što ovdje prima lovu pa ne može tek tako. Sjećam se prošle godine je bila frka sa Vidalom što je napustio karantin (ne znam, ali mislim da njemački mediji i generalno javnost nisu baš nešto oduševljeni i blagi sa ovim južnjacima, spomenimo i slučaj Benatie) i on je pran po medijima, a kolovođa Ribery koji je još i sa Alabom isto tu noć bježao skoro da nije ni spomenut. Tu ih Pep nije kaznio iako je mogao, i trebao je, i eto opet mu se ovako vraća kroz pljuvanja. Domenech je dobro rekao za Henryja i njeg, na terenu su opaki, tvrdi i jaki momci a kad kola krenu niz brdo prvi napuštaju brod i pljuju kad i koga stignu (Henryju je, čini mi se, bilo i zabrana prilaska igračima i klubu zbog toga, a legenda je Arsenala).
Hej jeste opalili po Ribery-u. Nmg da vjerujem, prije nekoliko godina, se svi kritikovali kako nemaju damu, kako su svi piiččkice, a sad ovako nešto.
Ribery, kao što neko reče je uvijek bio ovakvog temperamenta. S godinama, kako je i dosta povreda proživio, logično da ga još više iritiraju nesportski startovi.
Ja mu skidam kapu, svaka čast legendo.
Ribery, kao što neko reče je uvijek bio ovakvog temperamenta. S godinama, kako je i dosta povreda proživio, logično da ga još više iritiraju nesportski startovi.
Ja mu skidam kapu, svaka čast legendo.
Stern des Südens
U svakoj ekipi je potreban igrač sa eier. Kod nas su to Bilal i Holger. Oba igrača sklona povredama i kada treba podiči glas njih nije bilo. Fake one je bio jedini glas u ove tri godine, zato je Bilal i pričao protiv njega, a incident sa miroljubljivim Melom pokazuje samo da je fudbal još uvijek muški sport iako ga mnogi igraju bez testisa.
Karl je velikj govornik, ali sere oko Bilala da nije trebao pričati protiv Fake one. Ko da smo u Turskoj, pa ne smiješ ni disati.
Fali nam još igrača, a Carlo ih ne želi dovesti.
U Minhenu sam, nadam se da ću ovih dana otići do Allianz Arene.
Karl je velikj govornik, ali sere oko Bilala da nije trebao pričati protiv Fake one. Ko da smo u Turskoj, pa ne smiješ ni disati.
Neutral je napisao/la:U svakoj ekipi je potreban igrač sa eier. Kod nas su to Bilal i Holger. Oba igrača sklona povredama i kada treba podiči glas njih nije bilo. Fake one je bio jedini glas u ove tri godine, zato je Bilal i pričao protiv njega, a incident sa miroljubljivim Melom pokazuje samo da je fudbal još uvijek muški sport iako ga mnogi igraju bez testisa.
I ja sam u Minhenu jos par mjeseci, hocemo gdje sta popit?

@madridist. Katalonija ako ti je lakse

Mia San Mia

Rummenigge: “Inter remain in my heart
ha ja zato smo mi primili onaj jedini gol

Former Inter player and current CEO of Bayern Munich Karl-Heinz Rummenigge spoke to Inter Channel as the two sides met in North Carolina last night. When asked about his time with the nerazzurri, he replied: “Inter are in my heart, as I had a beautiful spell there.”
Rummenigge also spoke of the relationship between Bayern and Inter: “We have fought many battles, victories and defeats. There is a lot of respect between us, and I wish Inter good luck this season.”

He finished by reiterating his desire to see the traditional big clubs return to the Champions League: “I miss Inter, AC Milan and Manchester United, all great teams. I hope to see them again.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- Centre forward
- Kontakt:
Zar je potrebno ?madridist je napisao/la:..nemoj tako navedi tacan dio Španije

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Teško drug, kod prijatelja sam i zavisim doslovno od njega. Postoji čak mogućnost da i odem do Arene, ali šta se može, nije do mene.R32 je napisao/la:Neutral je napisao/la:U svakoj ekipi je potreban igrač sa eier. Kod nas su to Bilal i Holger. Oba igrača sklona povredama i kada treba podiči glas njih nije bilo. Fake one je bio jedini glas u ove tri godine, zato je Bilal i pričao protiv njega, a incident sa miroljubljivim Melom pokazuje samo da je fudbal još uvijek muški sport iako ga mnogi igraju bez testisa.
I ja sam u Minhenu jos par mjeseci, hocemo gdje sta popit?
@madridist. Katalonija ako ti je lakse
Sve bi bilo lakše da imam njemački broj na mobitelu, ovako se patim.
Na kojem si ti mjestu? Napiši mi na pp da ovdje ne spamamo.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kad će na trening Kimih, Miler, Nojer, Humels, Sančez, Boateng, Coman, Costa, Lewandowski
Jeli gotov odomor za njih
Jeli gotov odomor za njih
Costa za sedmicu, dvije, Boateng u septembru, Robben krajem ovog mjeseca. Ostali za 7 dana, dok je predstavljanje igrača za sezonu u subotu na AA.
Nova frizura je tu, da se malo teže prepozna 
Sad će on u Super kupu protiv nas zaigrati

Sad će on u Super kupu protiv nas zaigrati

Sent from my Philips Smart TV.
Smršo odmah pet kilograma. Mastermind Watzke je sve ovo planirao.
- gerdmuller
- Kontakt:
Secko ti ako se ne varam zivis u Dortmundu pa da te samo pitam slazes li se s ovim:Dortmund je ogavan grad. Bio i vidio. Socijalistički tip gradnje, mješavina svega i svačega (arhitektura), što nije niti čudno kada je grad razoren u WW2. Jedino je centar OK.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ja sam tu do kraja oktoberfesta, u blizini sam Hauptbahnofa, radim do 5h.Neutral je napisao/la:.
Poslije sam slobodan, pa bujrum ako nađes vremena posalji poruku. Cesto sam i na Olimpiji.
Ako ima jos ko, javite se.

Mia San Mia
Boa se pridruzio saigracima u NYu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Čini mi se samo formalno, nije još oporavljen. I on je tamo skak'o po Americi, a kako se treba javiti u Minhen 5-tog ovo mu dobro dođe.harden je napisao/la:Boa se pridruzio saigracima u NYu.
Špekuliše se i o povratku Švajnija, što je svakako dobro, ali samo u nekom drugom odnosu, ne kao igrač. Najbolje bi mu bilo da sad razguli negdje u Emirate ili Ameriku, uzme novac, odigra 2-3 sezone i onda na neku od funkcija Bayerna, da bude neki ambasador, skaut ili slično. Taman tad će i Lahm u penziju i još onda postaviti Lahma kao sportskog direktora ili slične pozicije i tako bi nastavali integraciju legendi u klub. Poslije njega Mullera i nema problema što se tiče budućnosti te sportske strane.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Dobro bi Švajni doš'o i kao igrač, neka posudba ili tako nešto. Nije on još za starog gvožđamuamerc je napisao/la:Čini mi se samo formalno, nije još oporavljen. I on je tamo skak'o po Americi, a kako se treba javiti u Minhen 5-tog ovo mu dobro dođe.harden je napisao/la:Boa se pridruzio saigracima u NYu.
Špekuliše se i o povratku Švajnija, što je svakako dobro, ali samo u nekom drugom odnosu, ne kao igrač. Najbolje bi mu bilo da sad razguli negdje u Emirate ili Ameriku, uzme novac, odigra 2-3 sezone i onda na neku od funkcija Bayerna, da bude neki ambasador, skaut ili slično. Taman tad će i Lahm u penziju i još onda postaviti Lahma kao sportskog direktora ili slične pozicije i tako bi nastavali integraciju legendi u klub. Poslije njega Mullera i nema problema što se tiče budućnosti te sportske strane.

Ne moze jer bi uzimao minute Sanchesu i Kimmichu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.