FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jun 2011, 00:24

spielführer_21 je napisao/la:Bilo bi mu bolje da se preziva Kunjić :mrgreen:
Nego, dokle je Šehina sapunica stigla? Nisam upratio sve (izvor,Žujo,ovo,ono)..
Eto naša vrijedna uprava je poslala ugovor u Tursku pa oni ti tamo treba da potpišu i daju te neke garancije da će se isplatiti sve, pa se to mora vratiti da se parafia u naš savez...

Mah čitava nekakva procedura :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 jun 2011, 00:30

Ne znam je li bilo ali 2.jula igramo priteljsku utakmicu protiv Sturma, a ulaznice za tu utakmicu ce kostati 15 €, ako je vjerovati internet stranici Sturma.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 23 jun 2011, 00:36

amerosm je napisao/la:Ne znam je li bilo ali 2.jula igramo priteljsku utakmicu protiv Sturma, a ulaznice za tu utakmicu ce kostati 15 €, ako je vjerovati internet stranici Sturma.
u Austriji ?
G R B A V I C A 2

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 23 jun 2011, 00:44

Samstag 2. Juli 2011: SK Sturm - Zeljeznicar Sarajevo, 17:30, St. Johann/Haide
Hmmm :mrgreen: :mrgreen:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 23 jun 2011, 00:50

amerosm je napisao/la:Ne znam je li bilo ali 2.jula igramo priteljsku utakmicu protiv Sturma, a ulaznice za tu utakmicu ce kostati 15 €, ako je vjerovati internet stranici Sturma.
treba bojkotovati, cuj 15 eura ulaz :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 23 jun 2011, 00:53

lottdogg je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
rossoner je napisao/la:E Boga mi ako onaj Olimpik bude dobar iduce sezone bice sramota, i bicu pravo ljut na nase. Glumimo neko ime a jedan Olimpik kupi onakve igrace tipa Blazeski. Odakle pare ???!!! Ne nerviram se sada na nase, ali kazem da cu biti ljut ako budu bolji od nas. Cekat cu do zadnjeg dana. Samo ako bude blamaza protiv ovih šerifa i to cu im zamjeriti. Pa pokazimo da smo najjaci majka mu stara !
Sada u slasticari na Otoci ja cuo od raje koja je bliska pr.Gracicu Nijazu da vjerovatno za dan-dva SULEJMAN SMAJIC POTPISUJE ZA OLIMPIC--------------Drugi info je da JOVICA LAZAREVIC nogometas iz skole OFK BEOGRAD stiže u OLIMPIC i potpisuje na 4.god-------bice da je bolji od Culuma koji je igro u Zelji VOZDRA
bas ti hvala na informacijama o olimpicu na temi ZELJEZNICARA :mrgreen:
E vala fakat kud spomenuh Olimpic eb ga Olimpic. Odmah se nakace raznorazni botovi. Ma zaboli me za tu tvorevinu.
Osim - drugo ime za Želju !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 23 jun 2011, 00:59

http://www.sksturm.at/index.php?id=502 ne mogu nigdje naci to za prijateljsku, ne znam gdje to pise...
Osim - drugo ime za Želju !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 jun 2011, 01:04

Neznam nesto kontam Osim Sr. je tolika legenda u Sturmu, jedan nas bivsi igrac Samir Muratovic igra trenutno tu a i kapiten je (bio). Nebi bilo lose kad bi se neka saradnja izmedju Zelje i Sturmu osnovala. Sta ja znam netreba to biti nesto bog zna toliko al eto da se zna. Nesto naprimjer kao Ajax iz Amsterdama sto ima timove skim saradjuju kao sto je Ajax Cape Town. To je mozda malo po pretenciozno pa cak i glupo al eto moje neko misljenje. I jedan i drugi tim bi dobro zaradio kad bi se doslo do te saradnja al ako do sad nije nece je ni biti tako da...
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 23 jun 2011, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 jun 2011, 01:05

rossoner je napisao/la:http://www.sksturm.at/index.php?id=502 ne mogu nigdje naci to za prijateljsku, ne znam gdje to pise...
http://adf.ly/1tDUp

Moro sam shrinkat, link je predug a i ne može pod [url], ima u sebi srednjih zagrada...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 23 jun 2011, 01:24

Molim vas, imam jedno pitanja za sve, pa oni koji znaju konkretne informacije neka mi na pp odgovore!!! Da li su se pojedini klanovi iz nogometnog saveza ili iz kluba umijesalji oko transfera Sehica?? Hvala!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 23 jun 2011, 02:01

babilonTM je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Kakva je ovo ba zajebancija vise.Niti ko dolazi a i da dodje tekma prva za evropu za 20 dana.Koga uigrat i da dodje ovih dana neko.Dakle svjesno popusena evropa,lova kaplje sa svih strana a mi dovodimo djaba igrace.Ima jedan kazu dobar iz Donje Mioce djaba pa ako se kako mogne utrapit da ga maznemo.Pa **** misa dokle ova zajebancija.Treba opet da gledam redaljku u evropi i muku sa Travnikom hocemo li ih dobit ili ne.
Što prijatelju toliki pesimizam pa pripreme su počele tek prije 3 dana,najlakše je nabacati igrača i potrošiti pare.Mi se ne smijemo upustiti u neki rizik,kada je to neki igrač koji je igrao za neki klub iz Španije došao na probu u neki klub iz BIH (PIŠEM O OVOME ŠTO JE IGRAO ZA TENERIFE) podvlačim na probu.Željo je interesantan mnogim igračima iz Srbije zbog Laze, Ćuluma, Radovanovića koji mogu samo pričati pohvalno o Želji jer smo bili krajnje korektni nikome nismo ostali dužni ni marke,a to je za igrače sa ovih prostora najbitnije.Pojačanja će biti budi siguran.

samo da se nadovezem na post , slucajno jer ima ih slicnih a prvi mi bio :D , al nekontam ovoliko pesimizma , nismo jos doveli igraca pa sta , sjecateli se prije dolaska amara koliko je igraca potpisivalo ugovore i to ko pojacanja bila a bilo ih je na platnoj listi i previse a sta smo postizali tada nista , sad se nesto prica nema pojacanja nema niko konkretno jbga shavtite realnost je nasa da ovdje bas kvalitetan igrac prvo ceka da vidi mozeli vani al i to ce se promjeniti ako ne vec slijedece god. , prica se kakvi nam to igraci dolaze pa pogledajte ovog malog Nyemu , igrao u nekakvoj kanadskoj ligi a frajer predobro odigrao zadnji dio prvenstva i nas naj. igrac bio , realno zadovoljan ako dovedemo neke igrace koji ce biti i vise nego dobri za nasu ligu da se brate nemucim vise ko ovu polusezonu a sto se tice europe napasti pa sta bude ovi moldavci su favoriti al nasi nek odigraju muski pa sta bude , zijanimo li nije smak svijeta napasti titulu pa da slijedece god. budemo nosioci u pretkolu 2 , da rezime napravim :D vjerujem amaru ako ce iko drugi dovesti igraca a da ce valjati onda je to on , nek nam bar sastavi ekipu za ovu nasu veliku premier ligu pa da jurisamo na titulu u velikom stilu ;)

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 23 jun 2011, 02:25

Sve je to super samo ja ne kontam zasto nikad niko ne ode malo do afrike
sta bi falilo recimo da Amar nekog iz ekipe malo dolje u promatranje posalje
valjda se kakvih crnaca ala Buba moze nafatat ako nista oni su jaki i fizicki nadmocni
a u svakom slucaju su atrakcija :D :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 23 jun 2011, 03:09

propuh je napisao/la:Sve je to super samo ja ne kontam zasto nikad niko ne ode malo do afrike
valjda se kakvih crnaca ala Buba moze nafatat ako nista oni su jaki i fizicki nadmocni
Zar mislis da crnci u Africi rastu k'o jagode, pa da Osim ode sa korpom i nabere par komada?
slika
Il regno del Diavolo!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 23 jun 2011, 03:47

Diavolo je napisao/la:
propuh je napisao/la:Sve je to super samo ja ne kontam zasto nikad niko ne ode malo do afrike
Zar mislis da crnci u Africi rastu k'o jagode, pa da Osim ode sa korpom i nabere par komada?
e bistar si nema sta
sad ponovo procitaj moj post pa napisi opet kako rastu
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 23 jun 2011, 03:59

propuh je napisao/la:
Diavolo je napisao/la:
e bistar si nema sta
sad ponovo procitaj moj post pa napisi opet kako rastu
haj ti, ja ne mogu od smijeha.
Il regno del Diavolo!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 jun 2011, 07:59

sajo10 je napisao/la:Neznam nesto kontam Osim Sr. je tolika legenda u Sturmu, jedan nas bivsi igrac Samir Muratovic igra trenutno tu a i kapiten je (bio). Nebi bilo lose kad bi se neka saradnja izmedju Zelje i Sturmu osnovala. Sta ja znam netreba to biti nesto bog zna toliko al eto da se zna. Nesto naprimjer kao Ajax iz Amsterdama sto ima timove skim saradjuju kao sto je Ajax Cape Town. To je mozda malo po pretenciozno pa cak i glupo al eto moje neko misljenje. I jedan i drugi tim bi dobro zaradio kad bi se doslo do te saradnja al ako do sad nije nece je ni biti tako da...
Neka vrsta saradnje je moguca, kao Siroki i Dinamo. Dinamo ce davati Sirokom po 100 000 eura godisnje ali ce zato imati neku prednost u kupovini igraca iz Sirokog.
Primjer Ajaxa je drugaciji, Ajax iz Amsterdama je vecinski vlasnik Ajaxa Cape Town. Dva Ajaxa su ti malte ne kao jedan, i grb im je isti, boje kluba, dresovi, sve.....

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 23 jun 2011, 08:20

SamoZeljo je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Neznam nesto kontam Osim Sr. je tolika legenda u Sturmu, jedan nas bivsi igrac Samir Muratovic igra trenutno tu a i kapiten je (bio). Nebi bilo lose kad bi se neka saradnja izmedju Zelje i Sturmu osnovala. Sta ja znam netreba to biti nesto bog zna toliko al eto da se zna. Nesto naprimjer kao Ajax iz Amsterdama sto ima timove skim saradjuju kao sto je Ajax Cape Town. To je mozda malo po pretenciozno pa cak i glupo al eto moje neko misljenje. I jedan i drugi tim bi dobro zaradio kad bi se doslo do te saradnja al ako do sad nije nece je ni biti tako da...
Neka vrsta saradnje je moguca, kao Siroki i Dinamo. Dinamo ce davati Sirokom po 100 000 eura godisnje ali ce zato imati neku prednost u kupovini igraca iz Sirokog.
Primjer Ajaxa je drugaciji, Ajax iz Amsterdama je vecinski vlasnik Ajaxa Cape Town. Dva Ajaxa su ti malte ne kao jedan, i grb im je isti, boje kluba, dresovi, sve.....
Da ali samo "neka" vrsta saradnje jer klubovi iz evrope sumnjam da mogu biti povezani na taj nacin ili biti filijale jedni drugima ukoliko oba imaju u planu nastupati u evropskim takmicenjima..tacnije ukoliko bi igrom slucaja u zdrijebu siroki naletio na dinama ili obrnuto,sto nije nemoguce fakticki bi to znacilo automacko ispadanje sirokog jer im ovi uplacuju odredjenu cifru na godisnjem nivou..tako da ta vrsta saradnje nije dobar izbor za jedan klub koji zeli graditi svoju samostalnost i prosperitet..ajax-ov primjer je nesto sasvim drugacije...geografski je moguce da postoji tako nesto jer su potpuno na razlicitim kontinentima i nemaju niti ce imati dodirnih tacaka gledano na medjusobne susrete...moje misljenje je da se takva vrsta saradnje ne isplati a prijateljstvo i gostoprimstvo izmedju klubova je svakako pohvalna stvar..!!!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 jun 2011, 08:43

old school je napisao/la:neko spomenu jesea do petka?? Mislim da bi mogli namaci solidnog spica jos za koji dan i lijevog beka,uz jesea i za nadati se smajica bilo bi to OK...

............................................ karic.............
markovic.........nyema........jese..............?
............ stanceski......svraka.....
visca........zeba............(ovdje bi smajic idealan bio)
adilovic/?
Ne znam moze li Jese igrati lijevog beka ili je iskljucivo stoper, ukoliko moze to bi bilo odlicno i nekako ovako

-------------------karic-------------------------

markovic/benjo----nyema---bogi------jese

-----------perica----svraka--------------------
beslija--------------zeba----------------visca
-----------------adilovic-------------------------

solidna ekipica za serifa i odlicna za prvenstvo :D
Cuva Bog Zelju svog!

Senad_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Senad_tm87 » 23 jun 2011, 08:46

mirzza je napisao/la:
old school je napisao/la:neko spomenu jesea do petka?? Mislim da bi mogli namaci solidnog spica jos za koji dan i lijevog beka,uz jesea i za nadati se smajica bilo bi to OK...

............................................ karic.............
markovic.........nyema........jese..............?
............ stanceski......svraka.....
visca........zeba............(ovdje bi smajic idealan bio)
adilovic/?
Ne znam moze li Jese igrati lijevog beka ili je iskljucivo stoper, ukoliko moze to bi bilo odlicno i nekako ovako

-------------------karic-------------------------

markovic/benjo----nyema---bogi------jese

-----------perica----svraka--------------------
beslija--------------zeba----------------visca
-----------------adilovic-------------------------

solidna ekipica za serifa i odlicna za prvenstvo :D
Bar nisi izostavio Besliju, kako da kapiten neigra (ako je spreman)?

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 jun 2011, 08:51

sto me nerviraju ove rate daj sve odjednom :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.