kad mu melunović šuta penal, bogami je sam sebi kriv.Guarin14 je napisao/la:Zao mi Husrefa, nije on ovo zasluzio..
Jel namjestio komitet ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- SarajlijaTM
Lafe ima jedna razlika,zeljo je časno ispao,a ovo je katastrofa kako reče husref
Zao mi čovjeka u pm,docice te mu glave
A vi ste dobili što ste i zaslužili
Pa opet molite boga da komsiji crkne krava
Laku noc i prijatno
Laku noc i prijatno
Nek je sramota svakog igrača Sarajeva,niko nije dostojan dresa kojeg nosi. Navijao sam za vas k'o da je moj Željo igrao,ovo je sramota. Najviše mi je žao Musemića,mislio sam da će čovjeka ne d'o Bog srce opalit radi antitalenata. Kukesi je zasluženo prošao,jer igra u vašem timu ne postoji. Ne znam ko je dopustio da onaj mutavac šuta penal,kad sam vidio da Musemić nema snage ni da gleda penal,još me više iznervirao onaj kloc Melunović. BH fudbal propada već odavno (ako već i nije pao na najniži nivo na koji može),a pobjeda albanaca nad vama je samo potvrda toga. Šteta za navijače,Husrefa i bh fudbal općenito,a da igrači imaju imalo dostojanstva ne bi se više pojavili na treningu.
Blamaze ?milomlat je napisao/la:Da ponovim ono od sinoc sto sam napisao nakon Zeljine blamaze. Mozemo mi do zore ovako pricati i analizirati, ali je cinjenica da nasi navijaci, i pri tome mislim na sve BiH navijace, svoje klubove i njihove ''vedete'' okivaju u zvijezde, pa cak i onda kada odigraju ocajno, a to je uglavnom slucaj. Ljudi, ujedinimo se svi protiv klubova, pokazimo ih nasim neprisustvom na tribinama da nam do njih nije stalo! Prestanimo od lokalnih djecaka koji loptu jedva mogu da povedu par metara praviti zvjetske zvijezde. Oni to nisu niti ce ikada biti. Ono sto moramo uraditi , i na cemu treba insistirati je razvoj mladih igraca, ali ne na nacin da lokalni mocnik u omladinsku skolu uvali sina koji nema pojma, nego da zaista biramo po mahalama najdarovitije klince, i damo im najbolje moguce uslove za razvoj. To je buducnost BiH nogometa, ne samo klupskog nego i reprezentativnog. Ovo syo Safet radi sa repkom je najmanje uspjeh naseg domaceg nogometa, a najvise uspjeh svih ostalih.
Ljudi, prestanimo vise navijati za nase klubove , pocnimo navijati za ozdravljenje BiH nogometa. Ovo veceras je definitivan dokaz da i navijaci snose ogroman dio krivice za ovakvo stanje u klubovima, bez ikakvog rezona podrzavajuci one koji nam unistavaju ne samo nogomet nego i buducnost. Politiku van iz klubova!
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Horde zla status na Facebooku: "Skinite dresove!"
Emir Aleckovic likes this..

Emir Aleckovic likes this..

Najgore od svega je sto ce Adilovic,Haurdic,Melunovic,Svraka itd za par dana zaboraviti sve ovo i nastaviti da glume velike zvijezde.Pa ce doci utakmica koja se zove "derbi"pa ce se nesto prepucavati HORDE ZLA sa MANIJACIMA,MANIJACA sa ROBIJASIMA ko je bolji i ko ce osvojiti premijer (smijesnog li naziva) ligu.....A ono sve sam jad tuga i cemer...I jos procitam kako neka zvijezda iz bh klubova ima primanja 4-5000 hiljada km-ova .Zemljo otvori se ...........Ja mislim da u bosanskom jeziku nema rijeci da se opise stanje u nasem fudbalu,KATASTROFA preblago zvuci za ovo JADNO stanje

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ne može se očekivati da klub napreduje ako mu se konstantno, po 3-4 puta, vraćaju pojedini igrači. Ne ide to tako, to je kod nas problem. Veliki priliv domaćih igrača koji se samo vrte u krug, nema svježe krvi, nema ni para, sve je to rak rana ove lige. Mislim da bi NSBIH morao povući neke rezove, da li to znači smanjenje lige, pa na kraju krajeva da se ozbiljno krene u pregovore oko zajedničke lige, nešto se mora mijenjati. Najžalosnije je što još nismo dotakli dno, još može gore.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
[youtube][/youtube]ovde je najveci krivac uprava jer doveli su tog nekog melunovica za kojeg niko nije cuo odna dovode dzakmica kojem daju kapitensku a covjek ne zasluzuje mjesto u timu onda dovode nekog radulovicca....nezz sta da kazem meni je zao i husrefa ali on je jedan od glavnih krivaca prvo jer mora slusati upravu d amu mora igrat melunovic a on je svjestan toga da on nije kvalitet jos onda i dopusta da jedan kloc puca penal...onda otjeraju idola navijaca sedina torlaka...glavni krivac je uprava otisli su nam svi igraci za dzabe koji su bili nosioci igre prosle sezone sta recicemer jad bol kad sam vidio da je melunovic uzeo loptu da puca penal znao sam sta ce se desit..i zaista sramota a opet cu naglasit dino i onaj menadzer redzepagic su najgore zlo naseg kluba
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 25 jul 2013, 23:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Sarajevo
Kljucaj temu dok se strasti smire, onda sutra mirne glave da pisemo o Sarajevu.
Al' da je sramota, brate jeste i to velika.
Al' da je sramota, brate jeste i to velika.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Husref se ne treba baviti ovim poslom prvo sto citavu utakmicu strahujem ja kao ne navijac sarajeva da ce ga strefit herc. Covjek vam je veceras postavio taktiku odabrao igrace i dio krivice sigurno treba da snosi, sad sto ga svi sazaljevaju radi bolesti i historije to je druga stvar. Siguran sam da je većina ekipe dala svoj maximum, ali jednostavno nemaju kvaliteta. Ono što mi je žao što ni Željo ni Sarajevo nemaju ove sezone potez igrača kao što je bio Said ili Zeba. Vama fali podosta igrača, a mi imamo viška Adila i Svraku i to je to..
- badblueboylivno
- Kontakt:
hahahahhahahahahahhaha
jade i šugo
Naklon Velidu Spahi za šamaranje jada i šuge. Čestitke Albancima.

Naklon Velidu Spahi za šamaranje jada i šuge. Čestitke Albancima.
Hayley <3
Neutralan komentar.Sarajevo su upropastili isti ljudi koji su upropastili i KK i RK Bosna dovodeci propalo sportsko smece iz Srbije tipa raznih Sunjevarica,Tadejevica,Todorovica i sl.Ja ne znam ko su ti ljudi ali vi navijaci Sarajeva vjerovatno znate.Potjerajte bagru od upravnog odbora i predsjednika do cistacice!Ovo Sarajevo nema nikakve sanse da se bori za Evropu ove sezone,ekipe kao Zeljo,Siroki,Borac,Celik pa i Zrinjski od Sarajeva su jace za 3 klase!
-
- Kontakt:
Neko je poslije prvog meča rekao da ste ih podcjenili. Ja nakon ovog meča mogu reći da ste precijenili sebe.
Tatomitet je kriv i za ovo.
Vala mi vas nije žao. Jedino Husrefa, fakat za njegovo zdravlje je bolje da se ne petlja sa ovim nazovi igračima.
Naravno da je i do njega, tim nema snage, fizički grozno spremni, neuigrani. Vidi se da selekciju igrača nije radila struka.
I ako mislite da ste sa Puzigaćom, Komazecom ili Travančićem riješili problem hronične neuigranosti, manjka fizičke spreme i taktičke zrelosti ekipe, grdno se varate. Na individulani kvalitet možete ralunati jedino na onog momka što ima ekstra šut. Ako ubaci dobro i jeste, ako ne mrka kapa.
Nakon ovoga što sam gledao iznimno sam ponosan na Željine mečeve protiv Viktorije.
Tatomitet je kriv i za ovo.
Vala mi vas nije žao. Jedino Husrefa, fakat za njegovo zdravlje je bolje da se ne petlja sa ovim nazovi igračima.
Naravno da je i do njega, tim nema snage, fizički grozno spremni, neuigrani. Vidi se da selekciju igrača nije radila struka.
I ako mislite da ste sa Puzigaćom, Komazecom ili Travančićem riješili problem hronične neuigranosti, manjka fizičke spreme i taktičke zrelosti ekipe, grdno se varate. Na individulani kvalitet možete ralunati jedino na onog momka što ima ekstra šut. Ako ubaci dobro i jeste, ako ne mrka kapa.
Nakon ovoga što sam gledao iznimno sam ponosan na Željine mečeve protiv Viktorije.
Au, ovo nije dno dna već kad stigneš na dno dna, lopataš još jedno dva sata prema dole, e tu dole leži ekipa Sarajeva trenutno!
- storm_raider
- Kontakt:
Steta komsije, navijao sam za vas... Mnogo toga se mora promjeniti, a ja sam mislio da goreg napadaca od Popovica u nasoj ligi nece biti, ali ste me demantovali sa ovom vasom banderom...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Spaho:"Kretnja bez lopte je misaona imenica za mnoge nogometase Sarajeva" XD Kao neutralni posmatrac moje simpatije uvijek idu za nase klubove pa bio to zeljo sarajevo siroki itd. Ja sam ocekivao prolaz , na ovu igru uopce nemam komentar jer se nema sta komentaris sem zali boze para koje ovi igraci dobijaju , bolje bi odigrali oni iz malte sto su ih izbacili...
i sto je najzalivije odose ovi kvazi igraci i zvijezde **** njih za ovo sve bolia mi navijaci stacemo kucemo sta sad kud ugasit klub nemoze rastjerat sve nemoze sta dalje pa bozeeeee...
Samo Sarajevo
Ne treba sad ljudima sjedati na muku, ispali su nezasluženo od lošijeg protivnika. Sreća ih nije pratila, "velemajstor" Melunović nije iskoristio penal itd... Nikad više raje u kratkom periodu nisam vidio na ovom forumu, oko 750 offline i 200 online, svi došli vjerovatno da ismijavaju ljude kojim trenutno nije ni do čega. Sutra, svježe glave pa lagano komentarišite, vjerovatno će mnogi na hlađenje zbog provokacija. Biće bolje komšije!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ovo je surova realnost. Nije ispao bolji protivnik, naprotiv Kukesi je zasluženo prošao i u ovom trenutnku su bolja ekipa - ponavljam, surova realnost! Godinama se našim ekipama ovo ponavlja i u biti ubuduće ovo trebamo očekivati (jer nema naznaka napredka bh fudbala).
Svaka čast Širokom na prolasku al' jadna smo mi "fudbalska" nacija kad nam je Široki jedini predstavnik
Svaka čast Širokom na prolasku al' jadna smo mi "fudbalska" nacija kad nam je Široki jedini predstavnik

075
- reds_forever
- Kontakt:
SarajlijaTM je napisao/la:Lafe ima jedna razlika,zeljo je časno ispao,a ovo je katastrofa kako reče husref
Laku noc i prijatno
Ako cemo realno, niste ni vi sigurno cvjecke koje zeljno iscekuju plasman rivala u 3. pretkolo

Sramota definitivno, ali ovo po meni nije neocekivano, jer se vec protiv onih iz San Marina vidjelo da ce ovo biti ziva patnja. Ne vjerujem da ce ovaj poraz nesto promijeniti, ni prva ni posljednja blamaza jednog tima u evropskim takmicenjima...nazalost.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger