Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

arelinho
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la arelinho » 23 maj 2017, 20:07

Penaltiky je napisao/la:De još koji put
:rol: :rol:

Šta ti je sa starim profilom? :D

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 23 maj 2017, 20:24

prijaviše nas, dolazi delegacija UEFE na meso u nedjelju, nebo ti neje,bem šta ćemo love skršit. Parti za ekipu :tokralju:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 23 maj 2017, 20:45

Rigoletto je napisao/la:prijaviše nas, dolazi delegacija UEFE na meso u nedjelju, nebo ti neje,bem šta ćemo love skršit. Parti za ekipu :tokralju:

Ku.rve u Bevande vec cekaju delegaciju Ueffe :urnebes:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 maj 2017, 20:48

Kakva kazna za Siroki :lol: Bas su se raskalasili ovi u Savezu, nisam znao da imaju muda za ovakvo nesto. Drago mi je da je ispala tolika kazna i nadam se da ce i ubuduce biti tako. Nije da slavim sto je kaznjen direktno Siroki, jednostavno mi je drago da se koplje konacno na nekom slomilo i cvrsto se nadam da ce ovo sada postati praksa, a trebalo je davno. Za slicne kazne je bilo materijala i prije, kako na drugim stadionima sirom BiH tako i na toj Pecari. Nadam se normalizaciji na tribinama, a tu mislim i na pirotehnicka sredstva i da bi Savez trebao i to daleko vise kaznjavati, jer se nece odustati dok netko ne izgubi glavu.

Siroki ce financijski dio ove kazne snijeti od nagrade za osvajaca Kupa i jos ce im ostati 5.000KM. U ostalih 7 utakmica bi imali mozda nekih 10-12.000 gledatelja, ovisno tko bi trebao gostovati. Ne znam koliko su im cijene karata, al da je prosjek pet maraka to je gubitak 50-60.000KM. Nisu to male pare, al za takav klub ne bi trebalo biti neki problem. Puno je vaznije sto ce im izostati podrska, a pitanje je kakva ce reakcija navijaca biti nakon isteka kazne. Nekome bi se desilo da se navijaci zazele utakmica i da posjeta bude iznadprosjecna s cime bi nadoknadili gubitak, ali se moze desiti da se na neki nacin odviknu od utakmica i da imaju razocaravajucu posjetu. Ipak mislim da ce se desiti ovo prvo.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 23 maj 2017, 20:49

Svaka cast Savezu, nisam ocekivao da ce ovo uraditi :thumbup:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 23 maj 2017, 20:51

Zali se Zeljo boli te kur.ac
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 23 maj 2017, 20:51

Hoce Siljak demonstrativno da prodje pored istoka, pun sebe, na kraju ga dobije toliko duboko da mu popucaju sva dugmad tako da nikad vise nema potrebe da se kopca.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 23 maj 2017, 21:05

hskzmostar je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:prijaviše nas, dolazi delegacija UEFE na meso u nedjelju, nebo ti neje,bem šta ćemo love skršit. Parti za ekipu :tokralju:

Ku.rve u Bevande vec cekaju delegaciju Ueffe :urnebes:
dolazi mi autobus gostiju iz sarajeva, tuzle, nyona. Treba to nahranit i napojit, al neka, željo je ništa kolko ćemo potrošit

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 maj 2017, 21:10

Signore je napisao/la:Kakva kazna za Siroki :lol: Bas su se raskalasili ovi u Savezu, nisam znao da imaju muda za ovakvo nesto. Drago mi je da je ispala tolika kazna i nadam se da ce i ubuduce biti tako. Nije da slavim sto je kaznjen direktno Siroki, jednostavno mi je drago da se koplje konacno na nekom slomilo i cvrsto se nadam da ce ovo sada postati praksa, a trebalo je davno. Za slicne kazne je bilo materijala i prije, kako na drugim stadionima sirom BiH tako i na toj Pecari. Nadam se normalizaciji na tribinama, a tu mislim i na pirotehnicka sredstva i da bi Savez trebao i to daleko vise kaznjavati, jer se nece odustati dok netko ne izgubi glavu.

Siroki ce financijski dio ove kazne snijeti od nagrade za osvajaca Kupa i jos ce im ostati 5.000KM. U ostalih 7 utakmica bi imali mozda nekih 10-12.000 gledatelja, ovisno tko bi trebao gostovati. Ne znam koliko su im cijene karata, al da je prosjek pet maraka to je gubitak 50-60.000KM. Nisu to male pare, al za takav klub ne bi trebalo biti neki problem. Puno je vaznije sto ce im izostati podrska, a pitanje je kakva ce reakcija navijaca biti nakon isteka kazne. Nekome bi se desilo da se navijaci zazele utakmica i da posjeta bude iznadprosjecna s cime bi nadoknadili gubitak, ali se moze desiti da se na neki nacin odviknu od utakmica i da imaju razocaravajucu posjetu. Ipak mislim da ce se desiti ovo prvo.
Uzmam kesu uzmam papir :lol: :lol: :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 maj 2017, 21:31

Joj saopštanja,žalbe,UEFA a ovi bojkotaši prozivaju nekog za Kasumovića,ono kao, sve je regurala..

Sad ozbiljno,vjerovatno i ocekivana reakcija nekog ko je izgubio namještenu titulu,.Ishitreno i nepromišljeno ali opet najviše debilno i kontradiktorno saopštenje,.

Pozivaju na reguralnost dok love u mutnom,.
Žale se na sudije a u suštini su zbog istih i dobili priliku da se bore za titulu,.
Prozivaju Slobodu i Vladu,ono,malo bi pošteno da se igra,nije Mišketu niko ni rekao haman da su ostali dužni i Slobodi i to baš te poštene igre,. :rol:

Ove novcane kazne i zabrana publike ne daju efekta,treba i bodove oduzimat za fašizam..

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 23 maj 2017, 21:57

chily-rz je napisao/la:Joj saopštanja,žalbe,UEFA a ovi bojkotaši prozivaju nekog za Kasumovića,ono kao, sve je regurala..

Sad ozbiljno,vjerovatno i ocekivana reakcija nekog ko je izgubio namještenu titulu,.Ishitreno i nepromišljeno ali opet najviše debilno i kontradiktorno saopštenje,.

Pozivaju na reguralnost dok love u mutnom,.
Žale se na sudije a u suštini su zbog istih i dobili priliku da se bore za titulu,.
Prozivaju Slobodu i Vladu,ono,malo bi pošteno da se igra,nije Mišketu niko ni rekao haman da su ostali dužni i Slobodi i to baš te poštene igre,. :rol:

Ove novcane kazne i zabrana publike ne daju efekta,treba i bodove oduzimat za fašizam..
slika

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 23 maj 2017, 22:03

Ne, ne shvaćaš biti uopće! Ni najmanje ne pravdam zviždanje ali budemo li svi pjevali svoju verziju himne onda će iduće godine ako recimo bude igrao Široki finale Kupa BiH a stadion zapjeva “Ponosna moja je zemlja Hercegovina“ isto izazvati problem! Možda recimo da u B. Luci zapjevaju “Bože pravde“ ?! Za mene je bilo kakvo pjevanje, zviždanje itd. remećenje izvođenja himne![/quote]
:facepalm: :facepalm: kakve gluposti ti valjas to nije humano :lol:
Mozete pjevati " Ponosna moja je zemlja Bosna i Hercegovina" i sve ce biti u redu, mozete pjevati " Bosno i Hercegovino nasa domovino" i opet ce biti uredu. Naravno da nije isto pjevati " Jedna si Jedina" koja ni na koji nacin ne izdvaja jedan narod niti dio teritorije BiH, niti se spominju Bosnjaci, niti se spominje samo Bosna bez Hercegovine itd, nego se pjeva jedna lijepa pjesma o Bosni i Hercegovini, "od mora do Save od Drine do Une"
Cuj isto je da se pjeva "Boze Pravde" i Jedna si Jedina za vrijeme intoniranja Himne Bosne i Hercegovine :lol: :lol: :lol: :tokralju:[/quote]

OK ti si pametan samo što ustav nije na tvojoj strani! ;)
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 23 maj 2017, 22:07

Signore je napisao/la:Kakva kazna za Siroki :lol: Bas su se raskalasili ovi u Savezu, nisam znao da imaju muda za ovakvo nesto. Drago mi je da je ispala tolika kazna i nadam se da ce i ubuduce biti tako. Nije da slavim sto je kaznjen direktno Siroki, jednostavno mi je drago da se koplje konacno na nekom slomilo i cvrsto se nadam da ce ovo sada postati praksa, a trebalo je davno. Za slicne kazne je bilo materijala i prije, kako na drugim stadionima sirom BiH tako i na toj Pecari. Nadam se normalizaciji na tribinama, a tu mislim i na pirotehnicka sredstva i da bi Savez trebao i to daleko vise kaznjavati, jer se nece odustati dok netko ne izgubi glavu.

Neka smo mi nositelji u 1 kolu. :mrgreen:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 23 maj 2017, 22:19

"Visina kazne Antoniju Bandiću je rekla sve. Željezničar se nada da će Nogometni savez BiH kroz analizu sezonu istražiti sve utakmice te da će iskorijeniti negativne pojave, koje su ove sezone evidentne. Uostalom, mi smo na terenu, u međusobnim dvobojima protiv Zrinjskog, dokazali tko je bolji", prokomentirali su za Klix.ba iz Željezničara odluku NSBiH o suspenziji Bandića.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 maj 2017, 22:23

Rigoletto je napisao/la:
"Uostalom, mi smo na terenu, u međusobnim dvobojima protiv Zrinjskog, dokazali tko je bolji", prokomentirali su za Klix.ba iz Željezničara odluku NSBiH o suspenziji Bandića.
Moze jedna titula za ovaj podvig :tokralju:
Nad tobom sunce najljepše sja

High

Post Postao/la High » 23 maj 2017, 22:27

Stari Željezničar više ne postoji. Presvukli su davno oni kožu - sad koketiraju s Misketom, općinskim parama, učestvuju u mutnim radnjama i upiru prstom u druge, u suzama potopljenim saopćenjima.

Bio nekad Željezničar. Sad je vic.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 maj 2017, 22:30

UstanikSBII je napisao/la:
Neka smo mi nositelji u 1 kolu. :mrgreen:
:lol: :lol:

Ako Bog da i u trecem :mrgreen:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 23 maj 2017, 22:30

Rigoletto je napisao/la:
"Visina kazne Antoniju Bandiću je rekla sve. Željezničar se nada da će Nogometni savez BiH kroz analizu sezonu istražiti sve utakmice te da će iskorijeniti negativne pojave, koje su ove sezone evidentne. Uostalom, mi smo na terenu, u međusobnim dvobojima protiv Zrinjskog, dokazali tko je bolji", prokomentirali su za Klix.ba iz Željezničara odluku NSBiH o suspenziji Bandića.
Fakat su debili. :facepalm:
ZZ

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 23 maj 2017, 22:33

moj uzor-S.G je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
Fakat su debili. :facepalm:
na razini teme prepucavanja...

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 23 maj 2017, 22:38

HNK Branitelj Mostar 1992

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.