FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rossoner
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rossoner » 22 jun 2011, 20:49

lottdogg je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
rossoner je napisao/la:E Boga mi ako onaj Olimpik bude dobar iduce sezone bice sramota, i bicu pravo ljut na nase. Glumimo neko ime a jedan Olimpik kupi onakve igrace tipa Blazeski. Odakle pare ???!!! Ne nerviram se sada na nase, ali kazem da cu biti ljut ako budu bolji od nas. Cekat cu do zadnjeg dana. Samo ako bude blamaza protiv ovih šerifa i to cu im zamjeriti. Pa pokazimo da smo najjaci majka mu stara !
A Blazeski je...?
kako nisi cuo za makedonsko cudo od djeteta za koje su se otimali svi evropski velikani al on je odlucio da dodje u olimpic i donese tu prevagu u kvaliteti kojom ce olimpic biti ispred nas :mrgreen:
Ma bola sta ste odmah ironicni. :D Nisam mislio samo na ovog frajera, vec inace uzimaju prilicno dobre igrace i jako rano ih dovode, na pcoetku priprema, a mi jos nista osim Adilovica. Drakula maltene niko i ne zna, tako da nemam pravo da ga komentarisem. Mislim, nisam jedini ovdje kojeg nervira aljkavost nase uprave. Hocemo sto prije pojacanja da bi se mogli necemu nadati u Evropi. Ako mi je sreca da se samo radujem uspjesima u ovoj "JAD" ligi, onda stvarno... A Blazevski, gledao sam ovaj video sto ima, izgleda dobar, izgleda bolji od nekih nasih i proslogodisnjih i ovih sto su ostali. Pa jesam upravu za ovo gore ?
Osim - drugo ime za Želju !

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 22 jun 2011, 21:00

rossoner je napisao/la:E Boga mi ako onaj Olimpik bude dobar iduce sezone bice sramota, i bicu pravo ljut na nase. Glumimo neko ime a jedan Olimpik kupi onakve igrace tipa Blazeski. Odakle pare ???!!! Ne nerviram se sada na nase, ali kazem da cu biti ljut ako budu bolji od nas. Cekat cu do zadnjeg dana. Samo ako bude blamaza protiv ovih šerifa i to cu im zamjeriti. Pa pokazimo da smo najjaci majka mu stara !
Sada u slasticari na Otoci ja cuo od raje koja je bliska pr.Gracicu Nijazu da vjerovatno za dan-dva SULEJMAN SMAJIC POTPISUJE ZA OLIMPIC--------------Drugi info je da JOVICA LAZAREVIC nogometas iz skole OFK BEOGRAD stiže u OLIMPIC i potpisuje na 4.god-------bice da je bolji od Culuma koji je igro u Zelji VOZDRA

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 22 jun 2011, 21:03

pabizo je napisao/la:
Sada u slasticari na Otoci ja cuo od raje koja je bliska pr.Gracicu Nijazu da vjerovatno za dan-dva SULEJMAN SMAJIC POTPISUJE ZA OLIMPIC--------------Drugi info je da JOVICA LAZAREVIC nogometas iz skole OFK BEOGRAD stiže u OLIMPIC i potpisuje na 4.god-------bice da je bolji od Culuma koji je igro u Zelji VOZDRA
bas ti hvala na informacijama o olimpicu na temi ZELJEZNICARA :mrgreen:

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 22 jun 2011, 21:11

pabizo je napisao/la:
Znaci ovako,sa tvojim spektakularnim najavama si dosadio i bogu i narodu..98% su informacije ne provjerene i cista nagadjanja,provokacije,namjenski si ubacen da velicas i budes Graciceva akvizicija na forumu ss.ba,koliko li te samo placa da valjas gluposti ili si jednostavno fan i obozavatelj lika,djela godp. gracica a mozda te i fizicki privlaci pa ga uhodis(pazi to je kazneno dijelo)...Smajic nema papire ciste i zbog toga jos uvijek nije stigao na pripreme u međugorije,da je drugacije pojavio bi se vec u nedjelju kad je bila prozivka na grbavici,sto znaci nema teorije da potpise za bilo koji klub na svijetu dok se papiri ne srede a kamo li za olimpik(citaj olimpic) u roku dan-dva...za ovog drugog prvi put cujem i nebi bilo nista specijalno i da potpise mada mislim da si i to izvalio...
Sto se tice želje Jese je na pripremama u Međugorju do petka...!!
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 22 jun 2011, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 22 jun 2011, 21:19

Pa ovom komleksašu iz Olimpika je bitno da se samo o njemu priča,samo napišite da Sarajevo ili Željo hoće da dovedu nekog igrača on će se razapeti da se tu nešto upetlja.Kompleksaša je najviše uvrijedila izjava od Amara kad je rekao za Olimpk igraju igrači koji su nekada igrali u Želji ili im je najveća želja da zaigraju za Želju.To je klub koji će završiti ko Đerzelez,doći će đavo po svoje.Olimpik neće postojati za 2-3 godine.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 jun 2011, 21:35

pabizo je napisao/la:

:mrgreen: haj prenesi gracicu da ronaldinjo treba da potpise za zelju, mozda i njega pokusa dovesr :D aman smjesnog lika...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 22 jun 2011, 21:48

Da izvinu moderatori,zaboli me karna za Olimpic.**** vas on.
svoj ti pos'o !

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 22 jun 2011, 21:56

Moze li mi neko napisati pojedinacnu platu za igrace Zeljeznicara, ako neko zna, molim vas !?

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 22 jun 2011, 21:57

juveboy je napisao/la:Moze li mi neko napisati pojedinacnu platu za igrace Zeljeznicara, ako neko zna, molim vas !?
5k

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 jun 2011, 22:49

A sto se ovaj Adilovic uzdigo. Dobar prvi trening u novom klubi, pa momku (Baljicu) napukla vilica jer ga je naravno ne namjerno "udario" a sad dade i jedan gol. Bogami evo nam pojacanja ito par excelans kao sto bi reko Izet Fazlinovic, inace moj dobri prijatelj! :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 22 jun 2011, 22:56

sa njihovog foruma "If you look at the Club and its movement towards the development of fanaticism, we can do from home not to go. Come all to the stadium and support the team efforts of the fingers to the keyboard is not enough. We all (the fans) too have their problems and reasons not to go to football, but somehow they are trying to get something preodolevat.A as usual - a couple dozen people that are trying to do something, and a hundred other instead of joining them and neigh show them on your fingers munching popcorn and fainter warm "Baltica" and say that I was here in St. Petersburg (Moscow, Madrid, Athens, Sarajevo ...), so there taaaaaakie fans where this moron to them! But never mind, at a rate of 150-200 a year and we will be at the level of "Željezničar"!" :mrgreen: :mrgreen:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 22 jun 2011, 23:04

fanatic1991 je napisao/la:sa njihovog foruma "If you look at the Club and its movement towards the development of fanaticism, we can do from home not to go. Come all to the stadium and support the team efforts of the fingers to the keyboard is not enough. We all (the fans) too have their problems and reasons not to go to football, but somehow they are trying to get something preodolevat.A as usual - a couple dozen people that are trying to do something, and a hundred other instead of joining them and neigh show them on your fingers munching popcorn and fainter warm "Baltica" and say that I was here in St. Petersburg (Moscow, Madrid, Athens, Sarajevo ...), so there taaaaaakie fans where this moron to them! But never mind, at a rate of 150-200 a year and we will be at the level of "Željezničar"!" :mrgreen: :mrgreen:
Sasvim realan post . :mrgreen:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 22 jun 2011, 23:32

neko spomenu jesea do petka?? Mislim da bi mogli namaci solidnog spica jos za koji dan i lijevog beka,uz jesea i za nadati se smajica bilo bi to OK...

............................................ karic.............
markovic.........nyema........jese..............?
............ stanceski......svraka.....
visca........zeba............(ovdje bi smajic idealan bio)
adilovic/?
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 22 jun 2011, 23:39

babilonTM je napisao/la:Pa ovom komleksašu iz Olimpika je bitno da se samo o njemu priča,samo napišite da Sarajevo ili Željo hoće da dovedu nekog igrača on će se razapeti da se tu nešto upetlja.Kompleksaša je najviše uvrijedila izjava od Amara kad je rekao za Olimpk igraju igrači koji su nekada igrali u Želji ili im je najveća želja da zaigraju za Želju.To je klub koji će završiti ko Đerzelez,doći će đavo po svoje.Olimpik neće postojati za 2-3 godine.
U cemu je problem jarane-----vrijeme je pr.roka i svako ima pravo da kalkuliše sa imenima nogometaša.Amar je veliki gospodin i sve naj-naj o njemu.Bilo bi najlepše da sva tri kluba iz Sarjevaa budu u vrhu PREMIJER LIGE BiH,,,,,Ostavite na miru upravu OLIMPICA da brine o klubu i znaju oni šta treba dovesti od nogometaša----vozdra

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 22 jun 2011, 23:42

old school je napisao/la:neko spomenu jesea do petka?? Mislim da bi mogli namaci solidnog spica jos za koji dan i lijevog beka,uz jesea i za nadati se smajica bilo bi to OK...

adilovic/?
Isti sastav "priželjujem" da istrči protiv Šerifa. Lijevi bek je nepoznanica a na krilu će biti Stanić ili Bešlija. Sumnjam da će Smajić tek tako riješiti papire. Možda onaj Bukvić uzme mjesto Kariću. Možda dovedemo nekog golmana.

Ono što je realno jeste da će vjerovatno doći par solidnih igrača pri kraju prelaznog roka što će reći kad već ispadnemo iz Europe. Vrlo vjerovatna opcija.

Što se mene tiče bez zamjerke. Onda očekujem napad na duplu krunu i trošenje para za LŠ naredne sezone gdje bi skoro pa sigurno bili nositelji kad bi uzeli šampionsku titulu i gdje bi imali "solidne" šanse da prođemo drugo pretkolo s čim bi već obezbjedili play of lige Europe a uz malo sreće bi mogli i do play ofa LŠ što bi automatski značilo da smo se plasirali u gr4upnu fazu EL :mrgreen:

@pabizo, pitaj Gracića koliko je igrača do sada prodao, zašto su mu pobjegli Thiago, Ješe, Vidović i koliko duguje Subašiću ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jun 2011, 23:46

pabizo je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Pa ovom komleksašu iz Olimpika je bitno da se samo o njemu priča,samo napišite da Sarajevo ili Željo hoće da dovedu nekog igrača on će se razapeti da se tu nešto upetlja.Kompleksaša je najviše uvrijedila izjava od Amara kad je rekao za Olimpk igraju igrači koji su nekada igrali u Želji ili im je najveća želja da zaigraju za Želju.To je klub koji će završiti ko Đerzelez,doći će đavo po svoje.Olimpik neće postojati za 2-3 godine.
U cemu je problem jarane-----vrijeme je pr.roka i svako ima pravo da kalkuliše sa imenima nogometaša.Amar je veliki gospodin i sve naj-naj o njemu.Bilo bi najlepše da sva tri kluba iz Sarjevaa budu u vrhu PREMIJER LIGE BiH,,,,,Ostavite na miru upravu OLIMPICA da brine o klubu i znaju oni šta treba dovesti od nogometaša----vozdra
Fol je u tome sto je Gracic promasio bruku puta u dovodjenju i lakse mu je kad neko ko zna procjeni igraca tipa Amar.
Ako su mogucnosti oni ce dovesti igraca ali do sad sve sto su doveli oni su i upropastili tako da nije vise niko ni naivan. Konkretno ako Smajic bude dolazio u BiH to ce biti Zeljo osim ako ga Amar ne bude htio cekati toliko dugo uz to Olimpic ako ne ode ove godine u evropu gracic ce spakovati kofere jer ulaze ko hajvan a ne vraca mu ni marka.
Nego j.e.bes olimpic svi nam ovi napadaci na ovoj probnoj utakmici zabili golove :D
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 22 jun 2011, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 22 jun 2011, 23:46

banovan je napisao/la:
old school je napisao/la:neko spomenu jesea do petka?? Mislim da bi mogli namaci solidnog spica jos za koji dan i lijevog beka,uz jesea i za nadati se smajica bilo bi to OK...

adilovic/?
Isti sastav "priželjujem" da istrči protiv Šerifa. Lijevi bek je nepoznanica a na krilu će biti Stanić ili Bešlija. Sumnjam da će Smajić tek tako riješiti papire. Možda onaj Bukvić uzme mjesto Kariću. Možda dovedemo nekog golmana.

Ono što je realno jeste da će vjerovatno doći par solidnih igrača pri kraju prelaznog roka što će reći kad već ispadnemo iz Europe. Vrlo vjerovatna opcija.

Što se mene tiče bez zamjerke. Onda očekujem napad na duplu krunu i trošenje para za LŠ naredne sezone gdje bi skoro pa sigurno bili nositelji kad bi uzeli šampionsku titulu i gdje bi imali "solidne" šanse da prođemo drugo pretkolo s čim bi već obezbjedili play of lige Europe a uz malo sreće bi mogli i do play ofa LŠ što bi automatski značilo da smo se plasirali u gr4upnu fazu EL :mrgreen:

@pabizo, pitaj Gracića koliko je igrača do sada prodao, zašto su mu pobjegli Thiago, Ješe, Vidović i koliko duguje Subašiću ;)
Nemoj pisati tako a zna se da Olimpic nista nikome ne duguje i ja nemogu da pitam Gracica jer ga ne poznam jarane

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 22 jun 2011, 23:49

pile87 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Fol je u tome sto je Gracic promasio bruku puta u dovodjenju i lakse mu je kad neko ko zna procjeni igraca tipa Amar.
Ako su mogucnosti oni ce dovesti igraca ali do sad sve sto su doveli oni su i upropastili tako da nije vise niko ni naivan. Konkretno ako Smajic bude dolazio u BiH to ce biti Zeljo osim ako ga Amar ne bude htio cekati toliko dugo uz to Olimpic ako ne ode ove godine u evropu gracic ce spakovati kofere jer ulaze ko hajvan a ne vraca mu ni marka.
Da podebljam. Počeo sam da pišem referat a čovjek objasni u jednoj rečenici.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 23 jun 2011, 00:08

pabizo je napisao/la:
banovan je napisao/la:

adilovic/?

Nemoj pisati tako a zna se da Olimpic nista nikome ne duguje i ja nemogu da pitam Gracica jer ga ne poznam jarane
Jarane pabizo..shvatas li ti ikako da nikoga,ama bas nikoga na ovoj temi ne interesuje olimpic,gracic i bilo sta vezano za taj klub a pogotovo tvoje spektakularne informacije...ukoliko imas bilo sta da kazes vezano za tvoj klubic sa otoke imas bogom datu temu otvorenu za navedeni klub,pisi do mile volje i razmjenjuj misljenja ako imas s kim(mada cisto sumnjam da imas ukoliko onaj herbion nije online)...nemoj nas smarati potpuno beznacajnim stvarima ukoliko imas sta konkretno da napises za zelju napisi,reci iznesi misljenje ali izbaci iz svojih postova imena i nazive olimpic,gracic,otoka itd,itd...a moj ti je savjet svoje simpatije usmjeri ka jednom od sarajevski veliki premijerligasa,vidis da si usamljen i vrlo je moguce da u narednom periodu dozivis jedno veliko razocarenje u zivotu....

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 jun 2011, 00:10

Bilo bi mu bolje da se preziva Kunjić :mrgreen:
Nego, dokle je Šehina sapunica stigla? Nisam upratio sve (izvor,Žujo,ovo,ono)..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.