I mene cudi sto nisu prihvatili kaznu.Virtu4l je napisao/la:Kakvo divljanje navijača Širokog Brijega po društvenim mrežama

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I mene cudi sto nisu prihvatili kaznu.Virtu4l je napisao/la:Kakvo divljanje navijača Širokog Brijega po društvenim mrežama
Gdje ces se iznenaditi bilo cim u PLBiH!? Ja sam vise nekako isao da pr.cnem malo nase sirokobrijezane u ovom teskom danu za njih a malo i sebe da opustim u ovoj kompleksnoj situaciji za Celik koji me kosta par godina zivota ove sezone narocito...Zenzo je napisao/la:Keno nemoj se iznanaditi ako ti za vikend posalju klub u cvajtu.
Ako ne izvucete barem nerjeseno sa Sirokim na neutralnom terenu onda ovisite o Mladosti.
Ma kazna je smiješna, eto 25 hiljada KM koje će im odbiti kad UEFA uplati za EL, dakle neće ni osjetiti i igranje pred praznim stadionom, smiješno. Trebali su ih iseliti iz ŠB na jedno pola godine, pa nek nađu stadion 100 kilometara od grada, plaćaju rentanje, itd, itd... pa da nikad više nešto slično ne ponove.Rooney88 je napisao/la:I mene cudi sto nisu prihvatili kaznu.Virtu4l je napisao/la:Kakvo divljanje navijača Širokog Brijega po društvenim mrežama
Hajde de, nije ni to toliko daleko.. Nego ja nekako preračunao da je to sad, kontam ovi što nemaju niko ni zglave nije krenuo da radi na tome.fukara87 je napisao/la:Od sezone 2018 /2019PitarBordo je napisao/la:Je l' ono od ove sezone su obavezni reflektori na stadionima gdje se igraju premijerligaške utakmice?
a ko je to zabranio da se pjeva lijepa pijesma o Bosni i Hercegovini za vrijeme intoniranja himne Bosne i Hercegovin?maxmore je napisao/la: Potpuno isto! Obe su zabranjene. Eto ajde sada ti meni objasni kako nisu. Može biti jedna civiliziranija ili ljepša od druge ali zabranjene obe.
I ovi drugi (nova pitarska braća) su isti, ako ne i gori.Ras je napisao/la:Misliš ustaško divljanje?Smiješna kazna od 25 milja i ovih sedam utakmica, ovakvi se kluovi trebaju ugasiti, znao je to Tito najbolje, kako se sa stokom pregovara.Lagano Blajburg i pobiti ustaše, po šumama lagano četnike, najbolji recept je čovjek imao!Virtu4l je napisao/la:Kakvo divljanje navijača Širokog Brijega po društvenim mrežama
Vala ako ne volis njihova skandiranja onda ne trebas voljeti ni tu tvoju predlozenu ideju.Ras je napisao/la:Misliš ustaško divljanje?Smiješna kazna od 25 milja i ovih sedam utakmica, ovakvi se kluovi trebaju ugasiti, znao je to Tito najbolje, kako se sa stokom pregovara.Lagano Blajburg i pobiti ustaše, po šumama lagano četnike, najbolji recept je čovjek imao!Virtu4l je napisao/la:Kakvo divljanje navijača Širokog Brijega po društvenim mrežama
Joj jest ga zabolila titulaVirtu4l je napisao/la:I ovi drugi (nova pitarska braća) su isti, ako ne i gori.Ras je napisao/la:Misliš ustaško divljanje?Smiješna kazna od 25 milja i ovih sedam utakmica, ovakvi se kluovi trebaju ugasiti, znao je to Tito najbolje, kako se sa stokom pregovara.Lagano Blajburg i pobiti ustaše, po šumama lagano četnike, najbolji recept je čovjek imao!Virtu4l je napisao/la:Kakvo divljanje navijača Širokog Brijega po društvenim mrežama
Jesili ti skandirao za dom spremni, ubij balije, i ostatak čuvenog repertoaraLillard je napisao/la:Joj jest ga zabolila titula
Na Pecaru samo u goste idem.Virtu4l je napisao/la:Jesili ti skandirao za dom spremni, ubij balije, i ostatak čuvenog repertoaraLillard je napisao/la:Joj jest ga zabolila titula
Zivio Goli otokRas je napisao/la:Misliš ustaško divljanje?Smiješna kazna od 25 milja i ovih sedam utakmica, ovakvi se kluovi trebaju ugasiti, znao je to Tito najbolje, kako se sa stokom pregovara.Lagano Blajburg i pobiti ustaše, po šumama lagano četnike, najbolji recept je čovjek imao!Virtu4l je napisao/la:Kakvo divljanje navijača Širokog Brijega po društvenim mrežama
Jesi kvaran,a majko sto se ismijaPenaltiky je napisao/la:De još koji put
Penaltiky je napisao/la:De još koji put
mma_hz je napisao/la:Ja se jos smijem Allahami nije mi dobro![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.