FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koja igra jbt..necete imati konkurenta za ispadanje u pl ako ovako bude i tamo..katastrofa, kao sto husref rece !
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Dobro je rekao Spaho, ovo je za 7-8 mjesto BH Telecom "Premier" Lige ... dresove skinite!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
hahahhahhahah bruka i sram,ota, sve ih rastjerati i pustit juniorebeka23 je napisao/la:Kao da me je neko zalio hladnom vodom, kako ogavan osjećaj.
- savatihotece
- Kontakt:
Ovim igračima Sarajeva treba zakonom zabranit da igraju fudbal.
ovaj vas trener nije zasluzio ovo, bruka i sramota svi igraci
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Istina, jadan čovjek se zacrvenio što od vrućine što od ove katastrofe od igre, mogu misliti koji napor za srce je večeras pretrpio :/hz033 je napisao/la:Jedino mi je žao Musemića, a ovim jadovima od igrača nebi ni hrenovke podjelio a kamo li platu!
Ovo zamjeram I Husrefu nemoze se uvijek vaditi na neku srecu I to je fudbal.
Neide ti to Husrefe ma koliko bio cijenjen I strucnjak trebas da odgovaras jer ipak si ti taj koji odlucuje ko ce da igra a ko ne.
Neide ti to Husrefe ma koliko bio cijenjen I strucnjak trebas da odgovaras jer ipak si ti taj koji odlucuje ko ce da igra a ko ne.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ne moze nize DNO, ne moze
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 25 jul 2013, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ne treba niko da likuje na ovu katastrofu, ovo je poraz cijele države, sramota naše lige. Naše ekipe sve više liče na amatere, sramota. Kao sportisti i navijaču svega što dolazi iz ove države, ne krijem veliko razočarenje. 

Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 25 jul 2013, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- samoposteno
- Kontakt:
ovo je jedna od naj losijih ekipa sarajeva pa nema brate ni jedan igrac veceras da bi ga izdvojio da je nesto posebno sve zivi sljam treba vam bar 7-8 igraca novih da bi nesto mogli i u nasoj kukuruz ligi kamo li u evropi
- Goalgetter
- Kontakt:
Ko dopusti Melunovicu da suta penal 

-
- Kontakt:
Nije ovaj rezultat sramota, Albanski fudbal je u velikoj ekspanziji.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Inace navijam za Zelju ali se osjecam tako jadno nemogu vam opisati.... Otisli smo u helac skroz naskroz...
Hajde sto su oni igrali keca jadnici nisu se ni nadali da ce proci al sto sam ja igrao keca? Jadnik nadao sam se da ce Sarajevo dobiti i to u hendikepuOtelo je napisao/la:Igraci Kukesia su igrali 1 na kladionici te se razocarani vracaju u Albaniju![]()

Pa nikad goru ekipu nisu imali sramtoa bh fudbala
Alen Melunovic sta reci a ne **** ga a i ostali Haurdic Dzakmic Suljic ...
Alen Melunovic sta reci a ne **** ga a i ostali Haurdic Dzakmic Suljic ...
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg stvarno stanje lige i bh fudbala. U Sarajevu nemas ni jednog igraca da igra lopte glavom, da razmislja potez unaprijed ne mora 2-3 poteza...u citavoj ligi nemas 2-3 takva igraca.
iz godine u godinu nazadujemo po kvalitetu fudbala, ali sad je do saveza da smanjuje ligu, pravi prekompozicije itd itd...ne moze se bez trke, ne moze na cevapima, burecima a i ne znaju realno...zalosno sve ukupno.
prije si imao u ligi Dzemu Smjecanina, Denisa Karica, Vojvodica , Bucu Osmanhodzica pa i Nermina Sabica itd itd igrace koji su znali nesto sa loptom..sad u ligi citavoj nemas igraca u njihovom rangu.
iz godine u godinu nazadujemo po kvalitetu fudbala, ali sad je do saveza da smanjuje ligu, pravi prekompozicije itd itd...ne moze se bez trke, ne moze na cevapima, burecima a i ne znaju realno...zalosno sve ukupno.
prije si imao u ligi Dzemu Smjecanina, Denisa Karica, Vojvodica , Bucu Osmanhodzica pa i Nermina Sabica itd itd igrace koji su znali nesto sa loptom..sad u ligi citavoj nemas igraca u njihovom rangu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Niti imam snage niti zelje davam se smijem jadno, tuzno, zalosno.
Prije tekme sam se nadao bar 2-0 ali ovo me fakat iznenadilo.
Ne bi vam bio u kozi

Prije tekme sam se nadao bar 2-0 ali ovo me fakat iznenadilo.
Ne bi vam bio u kozi

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Sramota za BH fudbal.Zaista većina nazovimo igrača prima platu nizašta, sve ovo treba šutnuti iz kluba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Majke mi zalim jedino Husrefa i Horde ... Momci ostanite uz trenera, ove manekene naucite pameti i to je to
.
Musemic veliki gospodin
.. .

Musemic veliki gospodin

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 4 gosta.