English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Postoji li precjenjeniji napadac od Drogbe? Lik u pola sezona u Chelseu u ligi nije ni dvocifren broj golova zabio. 

- JayCatwright
- Kontakt:
- VivaLaStella
- Kontakt:
kakve neznalice

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- Pensioner26
- Kontakt:
Fergie nogiran prije Erika.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Apsolutno tačno.Pensioner26 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 05:58Drogba je bio igrač finala i bitnih golova. Henry recimo u finalima ima skor 0 od 9.
- JayCatwright
- Kontakt:
Šta se desi kad ne igras sa još 3 stopera i dva zadnja vezna
Upravo potvrdjujete receno sa tim sto ga stavljate u istu recenicu uopste sa Henryem. Isto da poredis Hazarda i Martinellia jbt.TheShed je napisao/la: ↑15 okt 2024, 11:23Apsolutno tačno.Pensioner26 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 05:58Drogba je bio igrač finala i bitnih golova. Henry recimo u finalima ima skor 0 od 9.

- wadethegreat
- Kontakt:
6 goals in 18 champions league knockout games. No goals in any finals or fa cup semi finals. He scored in a uefa cup semi final and a league cup semi final. 27 goals at home against Chelsea, Liverpool, spurs and utd but only six away.
66% of his goals came at Highbury. That’s the ratio of a homer.
Henry underperformed in big away games and finals more often than not.
In our big away games (utd, Spurs, Chelsea and Liverpool), Champions league knock ties and FA cup semi final/ finals his ratio is 12 goals in 48 matches. It’s poor for a player of his ability.
Sto se tice goalscoringa Henry je ispred ali ima tu i do toga je Drogba dobar dio karijere igrao u defanzivnijim ekipama gdje redovno nosio po dva stopera na ledjima i spustao duge lopte na ostale igrace ili sam zavrsavao.
Sjecam se dobro mislim da su golovi jako blizu jedan drugog bili jedan Liverpoolu jedan Barsi skoro identicni prima loptu pored stopera okrece se i gol u raslje.
Petr Cech: "Jose [Mourinho] always said, “If you kick the ball 90 yards, you have Drogba who holds the ball against any defender in the world, and in 2 and a half seconds you are in opposition’s box, why would you make 35 passes?.”
Dva razlicita profila napadaca koji su igrali u razlicitm sistemima...
I Celzi je imao Franka koji je cinio strasan duo sa Drogbom i nosio dobar dio tereta oko davanja golova.
I kad je dobio trenera koji je ofanzivniji imao je najbolju sezonu u karijeri...
Kad bi gledali samo fudbalske sposobnosti Henry je ispred ali ove brojke oko finala...
Henry je anti Drogba u finalima i bitnim tekmama valjda se tu velicina pokazuje...
66% of his goals came at Highbury. That’s the ratio of a homer.
Henry underperformed in big away games and finals more often than not.
In our big away games (utd, Spurs, Chelsea and Liverpool), Champions league knock ties and FA cup semi final/ finals his ratio is 12 goals in 48 matches. It’s poor for a player of his ability.
Sto se tice goalscoringa Henry je ispred ali ima tu i do toga je Drogba dobar dio karijere igrao u defanzivnijim ekipama gdje redovno nosio po dva stopera na ledjima i spustao duge lopte na ostale igrace ili sam zavrsavao.
Sjecam se dobro mislim da su golovi jako blizu jedan drugog bili jedan Liverpoolu jedan Barsi skoro identicni prima loptu pored stopera okrece se i gol u raslje.
Petr Cech: "Jose [Mourinho] always said, “If you kick the ball 90 yards, you have Drogba who holds the ball against any defender in the world, and in 2 and a half seconds you are in opposition’s box, why would you make 35 passes?.”
Dva razlicita profila napadaca koji su igrali u razlicitm sistemima...
I Celzi je imao Franka koji je cinio strasan duo sa Drogbom i nosio dobar dio tereta oko davanja golova.
I kad je dobio trenera koji je ofanzivniji imao je najbolju sezonu u karijeri...
Kad bi gledali samo fudbalske sposobnosti Henry je ispred ali ove brojke oko finala...
Henry je anti Drogba u finalima i bitnim tekmama valjda se tu velicina pokazuje...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
samo navijacima chelsea je drogba bolji od henrya sto je i logicno
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne znam meni da neko ponudi lika koji daje bruku golova vecinom kod kuce i onda nestane u velikim tekmama ili lik koji najbolje igra kad najvise treba ja znam koga bih uzeo...
Volio bih vidjeti brojke Henrya da je igrao pod palicom Mourinha
I samo pitanje da li bi Arsenal imao vise trofeja na kontu a Henry losije brojke da im zamijenimo ekipe
.
Volio bih vidjeti brojke Henrya da je igrao pod palicom Mourinha

I samo pitanje da li bi Arsenal imao vise trofeja na kontu a Henry losije brojke da im zamijenimo ekipe

Pamtim da je Henry jednom izjavio nakon što je zabio Tereku da je Mourinho valjda bio u pravu kad je rekao da zabija samo malim klubovima.
- wadethegreat
- Kontakt:
Opa Tuchel mozda preuzme Engleze.
Znaci po tebi je bolje imati Havertza nego Halanda?wadethegreat je napisao/la: ↑15 okt 2024, 14:43Ne znam meni da neko ponudi lika koji daje bruku golova vecinom kod kuce i onda nestane u velikim tekmama ili lik koji najbolje igra kad najvise treba ja znam koga bih uzeo...
Volio bih vidjeti brojke Henrya da je igrao pod palicom Mourinha![]()
I samo pitanje da li bi Arsenal imao vise trofeja na kontu a Henry losije brojke da im zamijenimo ekipe.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Jest kad bi to poredjenje imalo smisla.
Ne morate Drogbu toliko ponizavati s obzirom koliko je on vas dok je igrao...
Ne morate Drogbu toliko ponizavati s obzirom koliko je on vas dok je igrao...
- Pensioner26
- Kontakt:
Fenomen je to. Toliko sputavanje nekih igrača iz drugih timova, a njihovo sve najbolje. Naosvajali se nema šta. A kada se Lampard recimo spomene, kakve je fascinantne brojke imao kao veznjak, onda to nije parametar, bolji Scholes, Gerrard i Viera kao veznjaciwadethegreat je napisao/la: ↑15 okt 2024, 14:43Ne znam meni da neko ponudi lika koji daje bruku golova vecinom kod kuce i onda nestane u velikim tekmama ili lik koji najbolje igra kad najvise treba ja znam koga bih uzeo...
Volio bih vidjeti brojke Henrya da je igrao pod palicom Mourinha![]()
I samo pitanje da li bi Arsenal imao vise trofeja na kontu a Henry losije brojke da im zamijenimo ekipe.

- JayCatwright
- Kontakt:
Gerrard i Vieira su sigurno bolji veznjaci od Lamparda kojeg bi po heatmapu danas okarakterisali kao napadača. S druge strane Scholes je definicija precijenjenosti, Gareth Barry je bolji igrac za klasu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Mogu li neki argumenti?
Posto vec poredimo igrace u razlicitim sistemima ulogama stilovima da i to odradimo.
Posto vec poredimo igrace u razlicitim sistemima ulogama stilovima da i to odradimo.
- JayCatwright
- Kontakt:
S druge strane za Vieiru ne moram objasnjavati, obzirom da kad ja kazem da je X igrač Arsenala bolji od Y igrača nekog drugog tima onda to ima težinu
- wadethegreat
- Kontakt:
Hajmo redom.
Prvo Ballon dor meni nije argument s obzirom koliko je subjektivno i koliko je tu pljacki bilo isto vazi za ove ostale nagrade.
Dalje Scholesa i Vieru necu ni porediti sa Lampsom nema smisla dok Gerrard i Lamps haj i nekako.
Dakle Lamps pored tih golova ima i vise asistencija u svim takmicenjima osim u Fa cupu...
Ima bolji goal and assist per game ratio.
Meni niko ne moze reci da su ti igraci ista bitniji za svoje ekipe bili nego sto je Frank za Celzi.
Nosio nas je godinama.
Gerrad jeste kompletniji igrac bio i mogao igrati vise pozicija ali to je onda pitanje da li zelis lika koji je dobar u mnogo stvari ili lika koji fenomenalan u dvije stvari...
Opet kazem nezahvalno je to sve porediti argumenti imaju na obje strane.
Ali reci da je daleko bolji igrac iko od tih od Franka...
Ja ne kontam ovoliki hate prema legendama Celzija kad su te legende redovno znale u direktnim duelima dobiti te iste igrace...
Pricate o nasim igracima kao da su po pasnjacima negdje igrali...
I da samo da dodam da uopste ne volim ulaziti u ove rasprave jer su glupe ali pretjerujete sa omalovazavanjem.
Prvo Ballon dor meni nije argument s obzirom koliko je subjektivno i koliko je tu pljacki bilo isto vazi za ove ostale nagrade.
Dalje Scholesa i Vieru necu ni porediti sa Lampsom nema smisla dok Gerrard i Lamps haj i nekako.
Dakle Lamps pored tih golova ima i vise asistencija u svim takmicenjima osim u Fa cupu...
Ima bolji goal and assist per game ratio.
Meni niko ne moze reci da su ti igraci ista bitniji za svoje ekipe bili nego sto je Frank za Celzi.
Nosio nas je godinama.
Gerrad jeste kompletniji igrac bio i mogao igrati vise pozicija ali to je onda pitanje da li zelis lika koji je dobar u mnogo stvari ili lika koji fenomenalan u dvije stvari...
Opet kazem nezahvalno je to sve porediti argumenti imaju na obje strane.
Ali reci da je daleko bolji igrac iko od tih od Franka...
Ja ne kontam ovoliki hate prema legendama Celzija kad su te legende redovno znale u direktnim duelima dobiti te iste igrace...
Pricate o nasim igracima kao da su po pasnjacima negdje igrali...
I da samo da dodam da uopste ne volim ulaziti u ove rasprave jer su glupe ali pretjerujete sa omalovazavanjem.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 3 gosta.